Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Pepermunt bedrukken

Laat het lekkerste pepermunt van Nederland bedrukken bij PrimaRelatiegeschenken. Wij bieden een gevarieerd assortiment, met keuze uit verschillende verpakkingsvormen. Deze verpakkingen lenen zich uitstekend voor een bedrukking. Kiest u een rolletje, blister, flowpack of toch een potje pepermunt? Het kan allemaal. Pepermunt is verfrissend lekker en ook nog eens goed voor de maag. Altijd lekker om uit te delen tijdens een beurs. Wij bedrukken pepermunt op diverse soorten verpakkingen, zo kunt u meteen uw logo laten stralen!.

Weergave:TegelsLijst

Allerlei verpakkingsoorten pepermunt

Er is een enorme keuze in het bedrukken van pepermunt. Het zijn nu eenmaal verrukkelijke tabletjes of snoepjes om weg te geven. Ze zijn geschikt voor elk evenement en niet branchegevoelig. De volgende verpakkingsoorten kunnen uw klanten niet weerstaan:

● Rolletjes
● Potjes
● Click clack blikjes
● Flowpacks
● Dispensers
● Pakjes
● Doosjes

Diverse verpakkingen zijn in verschillende vormen leverbaar. Zo kunt u voor sportevenementen t-shirt-modellen bestellen. En voor iedere goede actie de duim-omhoog verpakking aanschaffen. Diverse verpakkingen zijn in meerdere kleuren leverbaar, zodat u de artikelkleur kunt laten aansluiten op uw bedrijfskleur. Ontdek ook alle varianten, van klassieke pepermunt tot suikervrije varianten.

Uitdelen van pepermunt, unieke smaaksensatie

Uitdelen van pepermunt is een goedkope weggeef-actie. U heeft er geen groot budget voor nodig. Kies uit diverse smaak- en modelopties. Wilt u wat meer uitgeven, kies dan voor onze goedgevulde glazen potjes. De goedkoopste variant is het pepermuntzakje met 1 of 2 snoepjes. Deze zijn ook ideaal voor hotels, cafés, lunchrooms en snackbars. U kunt ze na bezoek meegeven aan uw klant. Goed voor het kweken van goodwill onder uw klanten. Proef de smaaksensatie door een proefexemplaar aan te vragen. We sturen bedrijven en instellingen gratis een kleur naar keuze.

Druktechnieken voor het bedrukken van pepermunt

Doordat pepermunt in allerlei verpakkingsvormen wordt aangeboden, is de druk voor ieder product anders. Op grote verpakkingen kunnen wij uw gegevens groter plaatsen. Kleinere verpakkingen bieden echter ook nog voldoende ruimte. Een opdruk is mogelijk per kleur of in full colour. Net wat u liever heeft. U kunt bij ons gratis een drukvoorbeeld aanvragen. Stuur hiervoor meteen uw logo en/of tekst in. We geven u graag advies over de drukmogelijkheden. Pakt een opdruk niet goed uit, vanwege details, dan geven we dit vooraf aan. We helpen u bij de opmaak en het kiezen van de juiste druktechniek. 

Grote en kleine aantallen bestellen

U kunt grote of kleine aantallen bestellen. De kleinverpakkingen zijn beschikbaar vanaf grotere aantallen. Potjes en blikjes kunt u ook vanaf een klein aantal bestellen. Er is dus veel mogelijk. U kunt ons per telefoon om advies vragen. Of stuur op ieder moment van de dag een offerteaanvraag, ook voor afwijkende aantallen. Met een offerte weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. In overleg bespreken wij met u de drukwensen. Want iedere verpakking kan weer anders gepersonaliseerd worden. Lever uw logo aan in ai-, eps- of pdf-bestand. Kiest u voor full colour druk dan kunnen we ook uitstekend uit de voeten met jpg- of png-bestanden. Hierbij is wel van belang dat u een foto, afbeelding of logo in een zo hoog mogelijke resolutie instuurt. Heeft u een idee, we helpen u ook graag met het omzetten of tekenen van een bestand. Vraag naar de mogelijkheden.

Sample of filmproef

Wat te kiezen uit het aanbod? Hoe wilt u uw zakelijke boodschap bij de weg brengen? Geen nood. Bij ons kunt u een of meerdere samples aanvragen. Bekijk op uw gemak welk artikel het beste bij uw bedrijf, logo en reclame-actie past. Wij zorgen dat uw pepermuntactie een groot succes wordt. Vraag geheel vrijblijvend een filmproef aan. Dit is een drukvoorbeeld van het artikel met uw beeldmerk of tekst. Maak groots reclame met kleine prijsjes. Of bestel iets bijzonders voor uw eigen medewerkers. Onze klantenservice staat alle werkdagen voor u klaar, zij beantwoorden al uw vragen over bestellingen en aanvragen.  

Tevreden klanten met Primarelatiegeschenken

Met Primarelatiegeschenken kunt u uw bedrijf uitstekend promoten. Wij kennen een all-in service. Dit betekent dat we u assisteren vanaf de eerste aanvraag tot aan de levering. Ook wanneer u geen goed drukbestand heeft. Maak gebruik van:

● gratis samples
● vrijblijvende drukproef
● snelle leveringsopties
● bestellen wanneer u wilt
● logo-service
● lage prijsgarantie
● kortingen bij grotere aantallen
● speciale spoedservice

Klantentevredenheid staat bij ons voorop. Bel ons op alle werkdagen of mail ons op een tijdstip dat u uitkomt. Kies uw favoriete smaak en verpakkingsvorm, wij helpen u verder. Geef mensen elke dag een frisse adem of smaak.