Petje bedrukken

Een petje bedrukken met logo is altijd een leuk idee. Een hoofdzaak, letterlijk en figuurlijk, om goede reclame te maken voor uw zaak. Op de pet die iemand draagt, valt het logo altijd meteen op, daar kun je niet omheen. Belangrijk is dat er een mooi en vooral duidelijk logo aan de voorkant van de pet komt te staan. Mensen die deze cap ontvangen of zien bij anderen, onthouden hierdoor de naam van uw onderneming. Twee vliegen in één klap dus. Voor zowel volwassenen en kinderen is het leuk of stoer om een opvallende pet te dragen.

Diverse soorten petten met logo mogelijkheden

Er is een gevarieerde keuze aangaande petten die u heel mooi kunt laten bedrukken door ons als PrimaRelatiegeschenken.nl Vraag advies voor de diverse keuzes zoals:

• Katoenen pet
• Cap voor kinderen
• Cap 5 panel
• Katoenen twill pet
• Pet voor kinderen
• Safety pet

Van de diverse petten zijn uiteenlopende uitvoeringen. Kies voor de katoenen pet met kunststof klep of juist voor de Cap 5 panel. Dit kan de basic met klittenbandsluiting zijn, wit met gekleurde klep of speciaal voor kinderen de Kidspet met klittenbandsluiting. Petjes zijn ideaal als bescherming tegen de felle zon. De kleurkeuze is tevens enorm. Houdt u van basic kleuren zoals zwart, wit of grijs of juist van felle opvallende kleuren zoals geel, oranje of groen? Let wel op bij de petjes bedrukken met logo dat de uitgekozen kleur goed past bij de kleur van uw huisstijl/logo!

Petje bedrukken

Bedrukken van pet met logo naar eigen smaak of idee

Welke type pet past het meest bij het logo of de uitstraling van uw winkel of bedrijf? Stoer of juist trendy? Komen er veel kinderen, zorg er dan voor dat u leuke petjes laat bedrukken voor kinderen en dat u er genoeg op voorraad heeft. Maar heeft u meer met volwassenen te maken, verras uw relaties dan met iets kleurrijks of met meer basic zoals een rustige kleur. Stuur uw logo naar ons toe. Kijk op onze website hoe dit in z’n werk gaat aangaande de bestanden. Wij helpen u hiermee uiteraard graag verder mee. U ontvangt ook eerst een digitale drukproef om te bekijken of de bedrukte pet er ook uitziet zoals u zelf voor ogen had. Zo niet, dan valt één en andere nog aan te passen.

Petje laten bedrukken

Diverse technieken voor petjes bedrukken met logo

Onze diverse druktechnieken zorgen ervoor dat de petjes op de juiste manier bedrukt gaan worden. Dit kan met name zijn: tampondruk, zeefdruk, full colour bedrukking, digitale bedrukking en naast bedrukken kunt u ook kiezen voor borduren. Elke bedrukking heeft een eigen effect. Het ligt helemaal aan uw eigen wensen als klant. Bespreek de mogelijkheden met ons per telefoon of per e-mail.

Contactformulier