Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Picknick accessoires

Een picknick is van oudsher het nuttigen van een maaltijd in de buitenlucht. Tegenwoordig picknicken we er lustig op los. In het park, het bos, op het strand of tijdens een dagje uit. Ideaal wanneer de juiste picknick accessoires dan voorhanden zijn. PrimaRelatiegeschenken heeft een ruime keuze in allerlei picknick producten. Van bijpassende artikelen zoals dekens tot compleet uitgeruste picknickmanden. Zelf een mand als relatiegeschenk vullen kan ook. We hebben een mooie collectie kunststof bekers, borden en bestek. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Voor vragen kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Zoek of kies direct uw favoriete categorie:

Weergave:TegelsLijst

Ontdek onze mogelijkheden voor picknick relatiegeschenken

Het woord Picknick komt uit het Frans. Het betekent zoiets als het uitkiezen van kleine etenswaren. Het doel is een gezellig samen zijn in de natuur met eten en drinken. Langs autoroutes zijn vaak picknickplaatsen gecreëerd. Ook tijdens boottochtjes zijn er verschillende aanlegplekken voor een (lichte) lunch. Picknick relatiegeschenken zijn dus altijd welkom als bedrijfskado. Kies bijvoorbeeld:

- picknick rugtassen
- picknickkleden
- picknickmanden
- outdoor accessoires

Alle artikelen kunnen gepersonaliseerd worden. De drukmogelijkheden verschillen per artikel. Bij ieder product vindt u de drukmogelijkheden en de minimale afnames. Uiteraard kunt u altijd een offerte op maat aanvragen. Er zijn veel afwijkende mogelijkheden.

In de buitenlucht genieten van een succesvolle picknick

De zomers worden heter, de herft en winter wordt zachter. Nederlanders zoeken steeds meer activiteiten in de buitenlucht. Een succesvolle picknick is daar een belangrijk onderdeel van. Bedrijven willen graag een nuttig relatiegeschenk geven. Niet iets wat in de kast of een la verdwijnt. Picknick relatiegeschenken is een goede keuze voor een bruikbaar artikel. Bekijk alle mogelijkheden en vraag, indien gewenst, een proefexemplaar van een artikel naar keuze aan. Dit vergemakkelijkt de keuze, waarna u alsnog via de site de bestelling kunt plaatsen. Al uw vragen kunt u online stellen of bel met een van onze medewerkers.

De mooiste picknick relatiegeschenken bedrukken, met gratis drukproef

Emaille bekers, kunststof mokken, leuke fleecedekens of andere picknick relatiegeschenken, u bestelt het tegen de scherpste prijs bij PrimaRelatiegeschenken. Onze artikelen zijn scherp geprijsd, maar onze drukprijzen zijn dit ook. Wij plaatsen logo's en teksten met de beste druktechniek op het product, tegen de laagste prijs. Voordat wij gaan drukken ontvangt u een digitale filmproef. Zo kunt u de personalisatie optimaal beoordelen en eventueel nog een wijziging aanbrengen. Na akkoord gaan de artikelen in productie. U ontvangt de geschenken dan na circa 6 tot 10 werkdagen in huis. Bestellen kan bij ons v.a. kleine aantallen. Staat uw aantal er niet bij? Vul het in of vraag een passende offerte.

Andere interessante categorieën: