Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

LevertijdPolyester paraplu bedrukken

Iedereen kan ze gebruiken, dus laat eens polyester paraplu's bedrukken. Met de stijgende temperaturen niet alleen te gebruiken als bescherming tegen regen, maar ook tegen de zon. Om uit te delen aan medewerkers, goede klanten of nieuwe relaties. Bij ons vindt u een ruime keuze in heel veel soorten paraplu's. Niet alleen qua grootte, maar ook qua kleurmogelijkheden en materiaal. In deze categorie vindt u paraplu's gemaakt van polyester. De keuze voor polyester is niet voor niets, het is waterafstotend, sterk, kleurvast en bijna kreukvrij. Opvouwbare paraplu's zijn makkelijk om uit te delen bij open dagen of op beurzen. Ook omdat ze zo lekker compact zijn. Golfparaplu's daarentegen zijn paraplu's van groot formaat. Ideaal voor op de golfbaan, om er ook voor te zorgen dat al uw spullen droogblijven. Maar natuurlijk is de golfparaplu ook geschikt voor andere gelegenheden. Laat een paraplu bedrukken met uw eigen logo, dit alles kan namelijk op een groot drukformaat.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Soorten polyester paraplu's om te laten bedrukken

Kies bij ons uit een brede selectie aan polyester paraplu's, ze zijn allemaal geschikt om te laten bedrukken met uw eigen gegevens in één of meer kleur(en). We hebben paraplu's  met verschillende soorten handvatten, in een scala aan kleuren en diverse prijsklassen. Uiteraard bieden wij u zeer scherpe prijzen. Bekijk onderstaande mogelijkheden voordat u begint met het plaatsen van een bestelling:

- stormparaplu's, ook met ventilatie
- omkeerbare paraplu's
- automatische paraplu's
- dubbellaagse automatische paraplu's
- automatische en opvouwbare automatische paraplu's

Zo maar even een greep uit alle opties. Daarnaast speelt grootte natuurlijk ook een belangrijke rol. Het meest gangbare formaat is een paraplu van 21 of 23 inch. Golfparaplu's zijn er in 30 inch formaat, terwijl 32 inch een zeer grote uitvoering is. Denk ook eens aan een reflecterende paraplu. Deze zorgt ervoor dat u beter zichtbaar bent in het donker, bijvoorbeeld wanneer u uw hond 's avonds uitlaat.

Diverse soorten parapluhandvatten

Een paraplu kenmerkt zich ook door de diverse uitvoeringsmogelijkheden van het handvat. Zo kennen we de klassieke paraplu met een gebogen handvat, doorgaans van hout. Een dergelijke paraplu is natuurlijk ook makkelijk als wandelstok te gebruiken. Sommige klanten vinden dit prettig, omdat de paraplu zo geen last is tijdens het dragen. Andere klanten dragen de paraplu het liefst mee in een tas. Een compacte opvouwbare, eventueel volautomatische paraplu is dan handig. Deze neemt immers weinig ruimte in. Het openen gaat (vol)automatisch door op een knop in de steel te drukken. Deze te bedrukken paraplu's zijn ook ideaal voor oudere mensen. Uiteraard wordt de paraplu bij het opbergen geleverd met een beschermhoes. Ook om beschadigen te voorkomen. De hoes zelf is ook nog te bedrukken met een logo. Bij een polyesterparaplu is de hoes ook van polyester. De kleur matcht vaak met de kleuruitvoering van de paraplu zelf. Zo bergt u de paraplu makkelijk op in een kast of kunt u deze in de kofferbak van uw auto leggen.

Decoratieopties om polyester paraplu's te bedrukken 

De beste paraplu's vindt u bij PrimaRelatiegeschenken. Van goedkope tot zeer luxe modellen. Alle polyester paraplu's bedrukken wij met de beste druktechniek. U heeft de keuze uit zeefdruk, transferdruk, digitale druk en sublimatie druk. Gebruik eens sublimatie druk, dan worden namelijk  alle panelen van de paraplu bedrukt. Met deze druktechniek bent u ook nog eens uniek, want u bent immers de enige met dit ontwerp, tenzij twee klanten van u elkaar tegenkomen. En reclame maken draait immers ook om opvallen. We helpen u graag bij het ontwerp en bij uw paraplu keuze. Mail of bel ons voor al uw vragen. We kunnen geheel vrijblijvend een drukproef maken. Voldoet de eerste drukproef niet aan uw verwachtingen, dan wijzigen we de drukproef totdat u tevreden bent. Bedruk ook eens een goudkleurige paraplu met zwart. Dit oogt zeer stijlvol.

Onze snelle levertijden en sample aanvraag mogelijkheid voor paraplu's

U weet het vast ook uit ervaring, de ene paraplu is de andere niet. Het zou zonde zijn als bij de eerste windvlaag uw paraplu onherstelbaar beschadigd is. Uiteraard kunt u kiezen voor een stormparaplu, maar ook onze andere modellen kunnen tegen een stootje. Met uitzondering van de hele goedkope modellen. Deze zijn niet geschikt voor zwaardere weersomstandigheden, maar beschermen uitstekend tegen een licht regenbuitje of de zon. Onze levertijden zijn doorgaans zeer snel. Kiest u ervoor om de paraplu te bedrukken, dan varieert de levertijd van 5 tot circa 8 werkdagen. Deze levertijd is ook afhankelijk van de druktechniek die we gebruiken. Sommige druktechnieken hebben een iets langere leverdatum. Benieuwd naar het bedieningsgemak en de kwaliteit van het polyester doek? Vraag dan eens een proefexemplaar aan, we sturen deze ook nog eens in de gewenste kleur. U kunt bij ons rechtstreeks online bestellen, maar wanneer u dit prettiger vindt, een offerte aanvraag is ook zo gedaan.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: