Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Popsockets bedrukken

Modern en multifuctioneel reclame maken voor uw bedrijf? Dan is de succesvolle Popsockets, dé originele, een goede keuze. We plaatsen uw advertentie op de achterzijde van de Popsockets. Het bedrukken van de Popsockets doen we nauwkeurig met een digitale bedrukking. Maak dus een spannend en kleurrijk ontwerp of voeg uw logo toe. De gemiddelde Nederlander besteedt meer dan 2 uur per dag aan internet op de telefoon. Jongeren ontgrendelen gemiddeld 75 keer per dag hun mobiele telefoon. Tijd dus om optimaal gebruik te maken van een zeer succesvol product op een populair gebruikersitem. De Popsockets heeft een Popgrip en een Poptop en is te bevestigen met een 3M plakstrip. Mét handige functies zoals: een comfortabele grip, functionele standaard en selfie-houder. Popsockets bedrukken kan v.a. 120 stuks. De levertijd is circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Een onbedrukte levering van Popsockets is niet mogelijk.

Weergave:TegelsLijst

Popsockets bedrukken met eigen logo

Popsockets kunt u alleen bestellen met een digitale full colour druk. De minimale afname is 120 stuks. Een lager aantal kunnen we helaas niet leveren. U kunt zowel tekst, foto's, illustraties en logo's laten bedrukken. De opdruk plaatsen we op de achterzijde van de Popsockets. Het voorste gedeelte kan op de achterzijde van de smartphone worden geplakt. De plakstrip is geschikt om zeker minimaal 10 keer te herbruiken. De Popsockets is ook weer makkelijk te verwijderen. Vraag via de mail gratis een drukproef voor een bedrukt ontwerp. We sturen u de drukproef via de mail. We ontvangen graag uw logo in een eps-, ai- of pdf-bestand. Heeft u vragen over dit product, bel of mail ons even.

Popsockets met logo - Levertijden

Popsockets zijn alleen met opdruk van logo, foto of tekst te bestellen. De levertijden v.a. de minimale afname van 120 stuks tot circa 2500 stuks is circa 10 werkdagen. Eerdere levering, indien de planning dit toelaat, is mogelijk. Levertijd voor grotere bestellingen van Popsockets met logo is op aanvraag. De originele Popsocket® is geschikt voor alle gangbare smartphones, zoals iPhone, Samsung en allerlei andere merken. De Popsockets is licht in gewicht en handig voor het oprollen van earphone kabeltjes. Een sample kunt u via onze site aanvragen. De Popsockets is beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit.

Popsockets met eigen opdruk - alle handige functies

Popsockets met eigen opdruk bestelt u eenvoudig online. U kiest het aantal (120 of meer), de gewenste kleur en stuurt meteen uw logo of ontwerp mee. U ontvangt altijd een drukproef via de mail vooraf. Hieronder geven we u nog even een overzicht van de functies van Popsockets:

- multifunctioneel telefoonaccessoire met kunststof Popgrip en PopTop
- met 3M plakstrip aan de achterzijde, ook weer gemakkelijk te verwijderen
- met comfortabele grip
- met functionele standaard
- met selfie-houder
- met 2 pop-up standen en flexibel in elk gewenste positie te zetten
- geschikt voor alle gangbare modellen smartphones
- licht in gewicht
- handig voor het oprollen van earphone kabeltjes
- met bijgeleverde instructie

Popsockets met opdruk bestelt u tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag een offerte via onze site of bestel direct online. Naast de originele Popsockets vindt u voordelige mobiele telefoonhouders in deze categorie. Ook deze modellen zijn te bedrukken met eigen logo of tekst.