Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Portemonnees

Bedrukte portemonnees kopen als relatiegeschenk? Goedkope, stijlvolle portemonnees kunt u bij PrimaRelatiegeschenken uitstekend met logo laten bedrukken. Geschikt voor het veilig bijeenhouden van documentent, bankpasjes, munten en geldbiljetten. Sommige modellen bieden u uitgebreide functies, zoals ruimte voor visitekaartjes & creditcards, maar een aanvulling met een sleutelhanger, sleutelring of koord behoort tot de mogelijkheden. Ook vindt u luxe lederen heren- en damesportemonnees. Een breed scala aan gevarieerde producten, zoals slanke, compacte en uitvoerige modellen, om cadeau te geven. Wij helpen u het maximale uit uw relatiegeschenken te halen door te zorgen voor een perfecte logo bedrukking, variërend van zeefdruk, lasergravering, debossing of een full colour opdruk.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte portemonnees v.a. kleine aantallen

De  minimale afnames voor het bedrukken en bestellen van portemonnees hebben we zo laag mogelijk gehouden. Komt u toch niet uit met onze aantallen? Voor bepaalde druktechnieken is het mogelijk minder te leveren. Vraag naar onze mogelijkheden via chat, telefoon of info@primarelatiegeschenken.nl.

Bestel een sample vandaag nog online

De eerste indruk telt. Hebben wij u dus nieuwsgierig gemaakt naar onze producten? En wilt u niet meteen bestellen? Bij elk product vindt u de sampleaanvraagbutton. We sturen u gratis of op zicht een sample naar keuze. Wilt u een sample met voorbeeldlogo ontvangen in een bepaalde druktechniek? In de "opmerkingen" kunt u dit toevoegen.