Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdPortemonnees bedrukken

Voor portemonnees bedrukken kunt u terecht bij PrimaRelatiegeschenken.nl. Een portemonnee is een onmisbaar artikel dat iedereen geregeld bij zich heeft. In een portemonnee bewaart men (munt) geld, pinpas en allerlei andere pasjes. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, leuke portemonnees voor zowel jong als oud alsook voor mannen en vrouwen. Iedereen heeft hierin natuurlijk een heel verschillende smaak. Maar een portemonnee is altijd een leuke gadget om als relatiegeschenk weg te geven. Een portemonnee bedrukt met uw eigen logo zorgt dan meteen voor reclame voor uw winkel of bedrijf. Het mes snijdt dus mooi aan twee kanten.

Weergave:TegelsLijst

Soorten en maten portemonnees bedrukken

Er is voor een ieder wat wils en dus een ruime keuze in bedrukte portemonnees. Kijk eerst naar uw doelgroep en pas daar het soort portemonnee op aan. Ze zijn er onder andere in uitvoeringen van imitatieleer waarvan zwart het meest gangbaar is. Kies bijvoorbeeld:

• Herenportemonnee zwart imitatieleer
• Zwarte portemonnee met omhangkoord
• Adventure RFID overslagportemonnee
• RFID Patrol portemonnee

Met mooie van deze portemonnees is dat ze handig zijn in gebruik en wij tevens zeer lage prijzen hanteren. Dat is altijd mooi meegenomen. Of u nu een kledingzaak of doe-het-zelfzaak runt of een ander type bedrijf,dat maakt niets uit. Een portemonnee past overal bij en is altijd handig om te krijgen en leuk om te geven.

Bedrukte portemonnees, handig in gebruik 

Bedrukte portemonnees met uw logo zijn handig in gebruik. Wanneer uw relaties zo’n mooi presentje krijgen, gebruiken ze deze nog een lange tijd omdat het materiaal sterk is. Dus waarschijnlijk totdat deze uiteindelijk versleten is of omdat men op een gegeven moment weer iets anders wenst. Op die manier maken ze ook weer reclame voor uw zaak. Portemonnees zijn blijvertjes en is niet zo maar een item dat maar een paar keer gebruikt wordt en dan weer afgedankt. Duurzaam dus, speel daar mooi op in.

Op welke manier portemonnees bedrukken en bestellen?

De toegepaste druktechniek is afhankelijk van het materiaal van een artikel, hoogte en breedte van uw logo. Debossing is mooi voor portemonnees. Door middel van warmtepressing wordt een reliëf op het artikel aangebracht. Dit werkt perfect bij leer en imitatieleer. Heeft u uw keuze gemaakt welke portemonnee het moet worden? Of misschien meerdere soorten? Vooraf ontvangt u altijd eerst een digitale drukproef om te kijken of alles naar wens is en het logo er mooi op staat. Zo niet, dan passen wij nog één en ander aan. Bestellen van grotere of kleinere aantallen is bij ons mogelijk. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon, wij maken graag een duidelijke offerte voor u. Dat voorkomt teleurstellingen en u weet meteen dat alles klopt.