Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur


LevertijdPowerbanks bedrukken

Als onderweg of op vakantie uw tablet of smartphone leeg is, geen probleem. Een powerbank biedt uitkomst. Dus een leuk en handig item weggeven aan klanten? Laat een powerbank bedrukken bij PrimaRelatiegeschenken.nl. Dat is een leuk presentje wat menigeen veel zal gebruiken en zal meenemen. Veel powerbanks zijn van klein formaat zoals een usb-stick of lipstick dus ook makkelijk mee te nemen, waar u ook maar naartoe gaat. Mooi om te bedrukken met het eigen logo van uw winkel of onderneming. Als relatiegeschenk, promotiemateriaal of gewoon als bedankje. Een leuk presentje hoeft niet altijd groot te zijn, met iets kleins zijn klanten net zo blij. Zeker wanneer het een handig gebruiksartikel is. Door middel van de powerbank bedrukken met logo, onthouden zij altijd uw naam. Een leuke manier om reclame te maken.

Weergave:TegelsLijst

Veel keuze in powerbanks bedrukken

Powerbanks zien er zeker niet allemaal hetzelfde uit, er is bij ons veel keuze in soorten, maten, prijsklasses, geheugen en kleuren. Kies bijvoorbeeld:
• Powerbank bumper
• Powerbank LED
• Powerbank Slim • Powerbank Energy fc

Dat is nog lang niet alles in ons assortiment, de keuze is reuze, zowel goedkopere als ook wat uitgebreidere soorten. Net wat u zelf wilt uitdelen natuurlijk. Het assortiment is tevens kleurrijk. Een felrode powerbank valt meteen op maar misschien vindt u zelf een zwarte toch mooier. Een wit logo valt met name mooi op bij zwart. Ook zijn er meerdere vormen. Bekijk onze mogelijkheden in powerbank bedrukken en vraag ons eventueel om advies.

Grotere of kleinere aantallen bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Staat u op een beurs of evenement en geeft u éénmalig een presentje weg of wilt u altijd powerbanks op voorraad hebben in uw zaak? Dat kan het verschil maken in de aantallen die u bestellen wilt. Maar nabestellen kan natuurlijk altijd. Het is soms lastig in te schatten hoeveel u er nodig hebt. We bieden een snelle levering. Bespreek met ons vooraf wat uw wensen zijn aangaande de kleuren en het logo. Laat een duidelijke offerte maken.

Keuze uit meerdere druktechnieken

Voor het bedrukken van powerbanks zijn meerdere druktechnieken mogelijk. Van tevoren krijgt u een drukproef om te zien of het geheel naar wens is. Het is belangrijk dat u zelf ook tevreden bent met het product dat u als presentje aanbiedt aan uw klant. De toegepaste druktechniek is afhankelijk van de hoogte en breedte van uw logo, het aantal drukkleuren en het materiaal van het artikel. Een powerbank hard bestaat uit hardmateriaal. Kies bijvoorbeeld voor full colour bedrukking, digitale bedrukking of tampondruk. Elke druktechniek heeft weer een eigen uitwerking. Bespreek dit met ons.