Kleur

Merk

Soort

Powerbank bedrukt met bedrijfslogo - Powerbank kopen

Of uw klant een Samsung, Iphone, Ipad of ander mobiel apparaat heeft, powerbanks bedrukt met bedrijfslogo zijn het ultieme relatiegeschenk. Een modern promotieartikel die u koopt bij de expert in powerbanks. Géén lege batterij meer onderweg, maar altijd energie bij de hand. We bieden u een breed scala aan powerbanks, in standaard vormen, verwerkt in zaklampen, kaartenhouders of pennen. Zelfs multifunctionele powerbanks met stylus en USB-uitbreiding. In diverse vormen: stijlvol, strak en modern. Met een powerbank laadt u 1 of meerdere keren (afhankelijk van de capaciteit van de powerbank) smartwatches, smartphones, tablets en computer op. Of u nu onderweg bent naar een beurs, een festival, werk of studie. Wij presenteren in kleur uw bedrijfslogo op één van de vele powerbanks. Powerbanks bedrukt in 1 t/m 4 kleuren of in full colour. Kopen kan met zekerheid, we bieden u garantie op product én opdruk.

Meer informatie over powerbanks en waar u op moeten letten bij de aanschaf Meer informatie

 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Powerbank bedrukt met bedrijfslogo - Powerbank kopen

Powerbank kopen als relatiegeschenk

Powerbanks zijn met stip één van de populairste relatiegeschenken. Denk voordat u een powerbank gaat kopen goed na over de capaciteit van de powerbank. Wat wil ik met mijn relatiegeschenk bereiken? Powerbanks met een capaciteit vanaf 5000 mAh zijn geschikt voor bijv. smartphones. Vanaf 7500 mAh voor tablets en boven 12.500 mAh voor computers. Dit betekent niet dat een powerbank van 4000 mAh niet geschikt is voor een smartphone. Het betekent doorgaans dat de smartphone of niet helemaal opgeladen kan worden of niet meer dan één keer kan worden opgeladen. Des te meer capaciteit des te duurder de aanschaf.

Powerbanks bedrukt bestellen

Powerbanks kunt u al vanaf kleine aantallen bedrukt bestellen. Diverse artikelen v.a. 10 stuks (het duurdere segment), andere artikelen vanaf 50 of 100 stuks. Kunt u niet met onze minimale afnames uit de voeten? Doorgaans kunnen we elk artikel in elk gewenst aantal bedrukken. U vindt bij elk artikel de offertebutton. Voordat wij de powerbanks bedrukken ontvangt u altijd een drukproef via de mail.