Powerbank met logo

Een powerbank met logo is een leuk en tevens handig presentje om aan klanten te geven. Met een powerbank kunt u de batterij van uw telefoon of tablet weer snel opladen. Daarmee voorkomt u dat u gaandeweg de dag ineens zonder batterij komt te zitten. Dat is dan erg lastig. Het is een groot voordeel dat de laadcapaciteit van een powerbank vrij groot is in vergelijking met een batterij case. Uw klanten zullen dus heel blij zijn met dit presentje, dat gebruiken ze immers steeds weer? En met uw logo erop herinneren zij zich altijd waar de powerbank vandaan komt. Reclame voor uw zaak.

Bekijk hieronder de powerbank met logo mogelijkheden

Diverse soorten en modellen powerbanks met logo

Bij PrimaRelatiegeschenken.nl vindt u powerbanks die verschillende capaciteiten bevatten. Maar powerbanks met een lagere capaciteit hebben wel het voordeel dat ze minder zwaar zijn. Even tussendoor de telefoon weer opladen is dan voldoende met een dergelijke powerbank. Maar wilt u meer capaciteit? Dan toch de keuze voor een powerbank met hoge capaciteit. Daar gebruikt u wel een grotere externe batterij bij. De keuze bestaat uit onder andere het volgende aanbod:

• Poweralu powerbank
• Powerflat alu
• Superpouch powerbank
• Powercard

Dit is slechts een greep uit de collectie powerbanks. Er zijn verschillende groottes, prijsklasses en de powerbanks zijn in vele diverse kleuren leverbaar. Helemaal afhankelijk van uw wensen zijn er dus uiteenlopende apparaten beschikbaar. En een powerbank met logo maakt het geheel helemaal compleet.

Powerbank met logo

Diverse druktechnieken voor powerbanks met logo

Wij hanteren diverse druktechnieken, dat ligt natuurlijk helemaal aan het materiaal en de oppervlakte van het product. Zeefdruk geeft een bijzonder scherp en gedetailleerd drukresultaat en perfect paswerk bij meerkleurendruk. Bij full colour bedrukking is bedrukking mogelijk tot aan de rand van het artikel. Fotobedrukking is een hoge resolutie zeefdruk. Stem uw wensen met ons af. Vooraf ontvangt u eerst een gratis proefdruk. Bekijk of alles naar wens is en zo niet, kan één en ander nog aangepast worden.

Powerbanks met logo

Powerbanks weggeven als presentje of als bedankje

Bekijk hoeveel powerbanks u nodig denkt te hebben en wellicht ook hoeveel verschillende soorten. Wilt u deze bijvoorbeeld altijd op voorraad hebben in uw winkel om aan klanten mee te geven bij een aankoop of maakt u gebruik van een éénmalige actie tijdens een beurs of evenement? Of is het bedoeld als bedankje? Geen nood over aantallen, bijbestellen kan altijd. Wij bieden tevens een snelle levering. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Het is handig om een duidelijke offerte te laten maken zodat alles van beide kanten duidelijk is. Powerbanks met logo bestellen, daar krijgt u zeker geen spijt van. Uw klanten waarderen dit veelvuldig gebruikte en zeer handige artikel. Makkelijk te gebruiken in en rondom huis maar ook voor onderweg, op kantoor of op vakantie.

Contactformulier