Promotie aanstekers met naam of tekst bedrukking

Promotieaanstekers zijn goedkope relatiegeschenken. Met een klein budget kunt u al aanstekers met bedrijfsnaam laten maken. Aanstekers met tekst zetten uw bedrijf op de kaart. V.a. kleine aantallen, zoals 100, 250 of 300 stuks kunt u aanstekers met bedrukking bestellen. Wij presenteren uw logo full colour of in 1 t/m 4 drukkleuren. Aanstekers zijn klein en nemen niet veel ruimte in. U kunt ze makkelijk mee nemen naar een beurs of zomaar als weggevertje meegeven aan uw klant. De keuze in modellen, kleuren en uitvoeringen is enorm. Kleine en grote modellen, navulbare aanstekers of wegwerpaanstekers. Eénkleurige, duokleurige modellen, luxe zilverkleurige modellen, u vindt het allemaal overzichtelijk gepresenteerd in onze online webwinkel

Promotieaanstekers, een ideaal geschenk

Aanstekers zijn altijd handig. Niet alleen voor de rokers. Voor het aansteken van kaarsen worden ze ook gauw even gepakt. In ieder huishouden zijn meerdere aanstekers te vinden. Met wegwerpaanstekers maakt u een voordelige keuze. Wilt u uw logo langer in omloop hebben, kies dan voor hervulbare aanstekers. Daarnaast zijn er de traditionele aanstekers met een vuursteentje, populair zijn ook de elektronische aanstekers. Voor uw promotie heeft u genoeg keuze. U kunt filteren op kleur of op prijs. Met promotie aanstekers zet u uw bedrijf beslist op de kaart. Uw logo kan enkelzijdig of dubbelzijdig gepresenteerd worden. Aan de ene kant uw logo en aan de andere kant uw bedrijfsgegevens, zo heeft de klant meteen al uw gegevens bij de hand.

Wegwerpaanstekers

Aanstekers met tekst bestellen

Aanstekers kunt u met eigen tekst laten bedrukken. Naast het bedrukken van een logo wordt vaak gekozen voor een websitevermelding of emailadres. Vele klanten kiezen ook voor het plaatsen van een telefoonnummer. U kunt op een aansteker meerdere regels tekst kwijt. De kleur van de opdruk kunt u zelf kiezen. Er geldt geen toeslag voor een zilverkleurige of goudkleurige opdruk. Wilt u het bijvoorbeeld wat eleganter? Kies dan voor een zwarte aansteker met zilverkleurige opdruk. Of een zilverkleurige aansteker met zwarte opdruk. We plaatsen uw tekst met zeefdruk duidelijk en scherp. Tekst zetten wij voor u kosteloos om naar een drukbaar bestand.

Elektronische aanstekers

Aanstekers met naam kopen

Wilt u uw bedrijfsnaam op een aansteker plaatsen? Dat kan samen met uw logo en overige gegevens. Voor het drukken van uw logo in uw huisstijl ontvangen we graag een gevectoriseerd EPS. of PDF. bestand. Wilt u de kleuren van uw logo aanpassen aan het artikel? Wij veranderen voor u kosteloos de drukkleuren, hier hoeft u zelf niets voor te doen. Met een naam op uw aansteker loopt uw merk als een lopend vuurtje. Voor ons is het eenvoudig karwei, we helpen u graag op weg.

Navulbare aanstekers

Aanstekers met bedrukking online afnemen

Bent u nieuwsgierig naar onze modellen? We bieden u een all-inclusive service. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u meteen een bestelling online plaatsen. Wilt u echter eerst onze producten testen? We sturen u gratis samples. U ontvangt doorgaans een aansteker met bedrukking, zodat u ook de druktechniek kunt beoordelen. Wilt u een luxere bedrukking? Kies dan een aansteker van het merk Bic. Bic is marktleider in diverse druktechnieken, waarbij een voelbare logo opdruk ook mogelijk. Daarnaast is er de metallic druk en de bright pixel druk. Wilt u informatie over bijzondere druktechnieken? Bel of mail ons.

Staafaanstekers

Het PrimaRelatiegeschenken concept

We bieden u graag een uitgebreide service. Naast een overzichtelijke webshop met diverse filters kunt u gratis samples bestellen, een offerte indienen en online een bestelling plaatsen. Daarnaast zijn wij voor u beschikbaar via mail, chat en telefoon. Het contactformulier geeft u direct de gelegenheid alle vragen te stellen en informatie aan te vragen. Tevens bieden wij u:

  • een gratis drukproef en gratis wijziging van drukproef
  • logo omzetting
  • hulp bij logo
  • gratis kleurwijziging van logo
  • gratis plaatsing van extra tekst
  • gratis verzending van samples en order
  • vakkundig advies
  • de beste, professionele druktechnieken

U vindt bij ons alles onder één dak. Naast aanstekers kunt u ook staafaanstekers, lucifers, keukenaanstekers en bbq-aanstekers bestellen.
 

Contactformulier