Promotie keukenschorten goedkoop online bedrukt kopen

Of u nu keukenschorten voor professioneel gebruik, voor in de keuken of achter de barbeque zoekt, bij PrimaRelatiegeschenken kunt u promotie keukenschorten goedkoop online laten bedrukken. Online bestellen betekent kopen tegen de allerlaagste internetprijzen. U kunt goedkope schorten van non woven bestellen, maar u ziet ook sterke polyester en duurzame katoenen modellen voorbij komen. Geschikt voor bedrijfskantines of in de horeca. Maar ook gewoon om weg te geven als relatiegeschenk. Met handige zakken op de borst voor kleine en handige keukenhulpjes. Geen vlekken meer op kleding en uw medewerkers komen stijlvol en netjes voor de dag. Polyester keukenschorten zijn sterk en kleurbehoudend. Non woven zijn licht en praktisch voor feestelijke gelegenheden. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod in modellen, zoals korte en lange schorten. Voor beroepsmatige keukenschorten adviseren wij de polyster modellen. De goedkoopste keukenschorten bestelt u voor minder dan 2 euro, bedrukt en wel met uw eigen bedrijfsinformatie of boodschap. En dat alles gewoon online.

Promotie keuken schorten in diverse uitvoeringen 

De katoenen keukenschorten zijn gemaakt van maar liefst 180 gr/m2 katoen. We hebben zelfs een fraai aanbod in de combinatie polyester/katoen. Stijlvolle, sublieme kleuren voor de perfecte match bij uw bedrijfskleuren. Opvallende kleuren zoals appelgroen, oranje en roze zijn ook voorhanden. Onze professionele schorten voor het promoten van uw bedrijf en het vakkundig neerzetten van uw medewerkers zijn verkrijgbaar in lange en korte modellen. Zelfs aan kinderschorten hebben we gedacht. 

Goedkope promotie schorten bedrukken

Ons aanbod is divers. U kunt goedkope promotie keukenschorten bedrukken maar ook kiezen voor hoge kwaliteits keukenschorten. Afhankelijk van het gebruik kunt u een keuze maken. Het voordeel van bedrukte keukenschorten is het ruime drukformaat dat voorhanden is. We kunnen uw bedrijfsgegevens kleurrijk weergeven tot wel 8 drukkleuren. Liever keukenschorten laten borduren? Borduren zorgt voor een extra stijlvolle weergave van uw bedrukking. Een aantal modellen kunnen geborduurd worden. Ter beschikking staan de goedkope zeefdruk, de duurdere transferdruk en de fraaie borduring.

Online promotie keukenschorten bestellen

Uw bestelling plaatst u in onze webshop. Kies uw promotie keukenschort, kies de kleur, het aantal en de drukkleuren. Na het invullen van uw bedrijfsgegevens en het invoegen van uw logo is de bestelling afgerond. U ontvangt de orderbevestiging en wij overleggen met u over de opdruk. Soms dienen we van druktechniek te veranderen, wanneer een logo te gedetailleerd is. We bedrukken uw schorten alleen als de bedrukking perfect wordt. Via een offerte kunt u andere aantallen of een andere druktechniek aanvragen. En wilt u onze producten op kwaliteit testen? Vraag dan voor uw aankomende promotie een keukenschort op zicht. We sturen u deze gratis toe. Zo weet u zeker dat u het beste artikel bestelt voor uw doeleind.

Wat hebben wij te bieden?

De beste promotie begint bij het zoeken naar het juiste product. Kleur, kwaliteit en drukmogelijkheden zijn van groot belang. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze:

  • gratis samples of samples op zicht
  • gratis drukproef en wijziging op de drukproef
  • gratis verzending van bedrukte keukenschorten
  • vakkundig advies
  • totale begeleiding vanaf order tot aan levering
  • jarenlange ervaring
  • gevarieerde druktechnieken

U kunt via diverse routes contact met ons opnemen. Bellen kan via 085 792 0094. Mailen naar info@primarelatiegeschenken.nl. Daarnaast staat de chat ter beschikking en hebben we voor al uw vragen een contactformulier. 

 

Contactformulier