Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

LevertijdHandbediende paraplu's bedrukken

Vergroot uw bedrijfsuitstraling door promotie paraplu's te bestellen. We hebben ze in twee soorten bedieningsgemakken, namelijk de handbediende paraplu en de automatische paraplu. In deze categorie tonen wij u alle mogelijkheden voor de handbediende paraplu. Deze heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere modellen. De prijs is lager en u kunt de stok van de paraplu gebruiken als wandelstok. U schuift de paraplu zelf open en voorkomt hiermee ook de schrik van het automatisch openklappen, omdat u de snelheid zelf regelt. Bij deze paraplu's kunt u de steel niet inklappen, in tegenstelling tot opvouwbare paraplu's. Natuurlijk zijn ook de modellen die u met de hand bediend in een verscheidenheid aan kleuren, groottes en vormen leverbaar. Scroll rustig door ons aanbod. Voor een optimale promotie zorgen wij voor een heldere weergave van uw bedrijfsgegevens.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Scala aan mogelijkheden voor handbediende promotie paraplu's

De functie van een paraplu is simpel, u drooghouden tegen regenachtige dagen. Niet verwonderlijk dat er dus heel veel mogelijkheden zijn in promotie paraplu's, daar het in ons land nu eenmaal vaak regent. Daarom zomaar een aantal ideeën waaruit u inspitatie kunt halen:

- klassiek gekleurde handbediende paraplu's
- vrolijk gekleurde handbediende paraplu's
- paraplu's in wandelstokvorm
- windbestendige paraplu's
- paraplu's met uv bescherming

Niet alleen wordt ons weerbeeld extremer, door hardere windvlaggen en fellere stortbuien, ook in de zomer wordt het steeds heter. Een paraplu wordt meer en meer een artikel die ook in de zomer te gebruiken is. Helemaal handig als het doek ook nog eens een uv beschermingslaag heeft. Zo voorkomt u pijnlijke verbrandingen. U ziet het, er is voldoende keuze. Zelfs wanneer u 's avonds onderweg gaat, want een reflecterende paraplu of een paraplu met LED behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk rustig rond en heeft u vragen, stel ze aan ons via de mail of per telefoon.

Als aandachttrekker handbediende promotie paraplu's bestellen

Promotie paraplu's bestellen is een zeer goede investering, ga dan ook voor een goede kwaliteitsparaplu. U heeft er niets aan als de ribben na de eerste windvlaag breken. Er is bij ons veel mogelijk, beslis dus goed wat u met een paraplu voor promotie wilt bereiken. Bestellen doet u heel gemakkelijk online. U ziet meteen alle prijzen en drukkosten en u kunt zelf uw aantal invullen. Wanneer u grotere hoeveelheden paraplu's wilt bestellen, zult u merken dan de prijs steeds lager wordt. Uiteraard hanteren wij de scherpste prijzen. Wilt u op uw gemak met een collega of opdrachtgeven de prijzen doornemen? Vraag dan bij ons een duidelijke offerte aan. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om een proefexemplaar te bestellen. Vraag meteen om de juiste kleur, zo kunt u namelijk ook direct de kleur beoordelen. 

Decoreermogelijkheden bij Primarelatiegeschenken

U bestelt promotie paraplu's, dit betekent dat u het artikel graag wilt decoreren met een beeldmerk, tekst of misschien zelfs wel een foto. We kunnen dit plaatsen op verschillende manieren. Zo hebben we zeefdruk-, transferdruk- en digitale transferdrukmachines. We zoeken daarbij de beste drukmogelijkheid voor uw logo. U kunt uw ontwerpen insturen in eps-, ai- of pdf-bestanden. Wilt u ook een foto plaatsen? Stuur die dan in een zo hoog mogelijke resolutie, zodat we deze zeer scherp kunnen drukken. Een mooi ontwerp blijft langer in de herinnering van klanten. En een kleurrijk ontwerp, of juist subtiel, zal ook opvallen bij voorbijgangers. En dat is nou het voordeel van een paraplu. U bereikt veel meer mensen dan alléén de ontvanger. en dat is wat u van uw promotiecampagne verwacht. Wij tonen vooraf uw opdruk door middel van een drukproef. Deze ontvangt u per mail. Dit is een soort foto die u kunt bekijken. U ziet de paraplu met de opdruk in de gewenste drukkleuren. Is alles naar wens? Dan gaan we drukken. Wilt u nog iets aanpassen, dan wijzigen we de drukproef, dat is geen probleem.

Snelle leveringsmogelijkheden en sample vooraf

Zo snel een regenbui komt, zo snel gaat onze levering helaas niet. Wat goed moet worden heeft even tijd nodig. Afhankelijk van de druktechniek variëren onze levertijden van circa 5 tot 10 werkdagen. We begrijpen dat u soms uw promotie paraplu sneller wilt ontvangen. Misschien bent u te laat met bestellen of heeft u vergeten dat er een beurs georganiseerd werd. Dat overkomt ons allemaal wel eens. Bel ons, vaak zijn we nog flexibel en is er een gaatje vrij. Wij doen in ieder geval onze uiterste best. Klanttevredenheid is bij ons erg belangijk. Zo ook onze mogelijkheid tot het toesturen van een proefexemplaar. Zodat u de juiste keuze maakt.

Naast handbediende promotie paraplu's nog veel meer modellen

In onze collectie hebben wij naast handbediende paraplu's nog vele andere modellen die u ook voor een leuke promotiecampagne geschikt zijn. Uiteraard zijn er de kleinere kinderparaplu's, minder groot, zodat kleine kinderhandjes deze makkelijk kunnen dragen. Daarnaast zijn er automatische en omkeerbare paraplu's. Onze opvouwbare paraplu's zijn handzaam en makkelijke mee te nemen, door het compacte formaat. We bieden dus nog veel meer keuze. Heeft u andere wensen, dan kunt altijd gebruik maken van de snelle offerte button, een vraag is dan zo gesteld. En twijfelt u aan de afnames, ook kleinere afnames voor dit artikel kunt u via de site bij ons aanvragen. 

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: