Prijs

€ 0,00 -€ 20,00

Kleur

Merk

Soort

Promotie powerbanks met logo opdruk voor de perfecte reclame

Promotie powerbanks bestellen? Wij drukken uw reclame, zoals logo, tekst of ander bedrijfsinformatie op fraaie powerbanks. Een favoriet relatiegeschenk die u in vele uitvoeringen, kleuren, materialen en capaciteiten kunt aanschaffen. Des te groter de capacitiet, des te duurder het artikel. Goedkope powerbanks voor uw aankomende promotie, luxe aluminium powerbanks als relatiegeschenk, het kan allemaal. Powerbanks met uw reclame in kleuren druk of met een stijlvolle gravure. Van kunststof, plastic of aluminium. In standaard kleuren of in de luxe kleur zilver of goud. Uw klant zal er baat bij hebben, op onverwachte momenten nooit meer een lege telefoonbatterij of laptopbatterij. Personaliseer een mooi model en bestel al onze powerbanks vanaf kleine aantallen. Powerbanks met logo voor individuele verfijning van uw marketing campagne. Bestel powerbanks met eigen opdruk, in ieder prijsklasse, snel en vlot online.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Aluminium Powerbank 4000mAh - Met LED lamp en kabel

  Cufton Aluminium Powerbank met LED lamp, 4000mAh

  Vanaf € 7,18
  Minimale afname: 6
  Beschikbare kleuren:
  Aluminium Powerbank 4000mAh - Met LED lamp en kabel

  Aluminium Powerbank 4000mAh - Met LED lamp en kabel

  vanaf € 7,18
 • USB Powerbank 8000mAh en USB Autolader in etui met rits

  Witte USB Powerbank en Autolader in etui met rits, 8000mAh

  Vanaf € 19,86
  Minimale afname: 2
  Beschikbare kleuren:
  USB Powerbank 8000mAh en USB Autolader in etui met rits

  USB Powerbank 8000mAh en USB Autolader in etui met rits

  vanaf € 19,86
Per pagina:

Promotie powerbanks met logo opdruk voor de perfecte reclame

Promotie powerbanks bedrukken

Promotiepowerbanks, ook wel reclamepowerbanks genoemd, zijn powerbanks die gepersonaliseerd worden met bedrijfsgegevens. Naast de veelvoorkomende kleurendruk is gravure en full colour een druktechniek die veelzijdig gebruikt kan worden. Een powerbank met opdruk van eigen logo zorgt voor een gunstig en succesvol reclame-effect. U hoeft alleen maar het model te kiezen, wij zorgen voor het aanbrengen van de gewenste gegevens. Bestellen kan vanaf 10, 25 of 50 stuks. Stuur ons uw gegevens, logo graag in eps- of pdf-bestand, tekst kunt u gewoon mailen. U ontvangt van ons een digitale drukproef ter goedkeuring.

Ons aanbod in powerbanks met logo

Kunststof, houten, aluminium powerbanks, al deze relatiegeschenken kunnen worden besteld in diverse materiaaluitvoeringen. Aluminium is hierbij geschikt voor gravure. Daarnaast zijn dit de artikelen die vaak in luxe kleuren kunnen worden aangekocht. Deze artikelen kunnen uitstekend fungeren als ambassadeur van uw merk. Uw bedrijf zal op de voorgrond staan bij wanneer u goedkope of luxe powerbanks als cadeau weggeeft. Liever eerst een sample van een powerbank met logo? We sturen deze gratis op zicht, zodat u ook meteen de druktechniek kunt beoordelen.

Powerbanks met opdruk online bestellen

Reclamepowerbanks kunt u met een gerust hart online bestellen. In capaciteiten tot 2500mAh, 5000mAh, 7500mAH en 10.000mAh. Voor diverse mobiele telefoons volstaat een capaciteit variërend tussen 2500 en 5000mAh. Voor tablets kunt u goed uit de voeten met een capaciteit rond 6000mAh. Voor computerdoeleinden schaft u de hoge capaciteiten aan. De meeste powerbanks worden met micro USB laadkabel geleverd, enkele producten zonder, maar dit wordt bij elk product aangegeven. Overzichtelijk gepresenteerd en duidelijk de capaciteit weergegeven kunt u zonder zorgen powerbanks met opdruk online bestellen.

Reclame powerbanks in kleine aantallen of snel geleverd

We gaven het al aan, de mogelijkheid tot bestellen in kleine aantallen of een snelle levering. Onze website maakt gebruik van minimale aantallen, maar u kunt onze powerbanks in elk gewenst aantal afnemen. Kleine aantallen, net zoveel als u nodig heeft. Voor grote aantallen kunt u een offerte aanvragen. Bent u klaar voor de wensen van uw klant? Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, alsook voor de vragen van een levering met een deadline. Standaardlevertijden voor reclame powerbanks bedragen tussen de 8-14 werkdagen, maar voor de late besteller hebben we onze spoedservice. Dit betekent snel powerbanks bestellen en ontvangen in 5-6 werkdagen. Vraag ons naar de mogelijkheden.