Promotieartikelen bedrukken

Promotieartikelen bedrukken

Promotieartikelen bedrukken

Verrassend en Uniek

SHOP 

 

Wilt u ook de kracht van promotieartikelen ervaren? Promotieartikelen laten bedrukken is een geweldig reclametechniek om aandacht te krijgen voor uw bedrijf. PrimaRelatiegeschenk toont u duizenden ideeën voor een verrassend en uniek cadeau. Artikelen die helpen om uw omzet te verhogen, meer klanten naar u toe te trekken en bestaande klanten te behouden. U treft op onze website alle producten aan in overzichtelijke categorieën. Vanaf kleine aantallen kunt u alle artikelen bedrukt bestellen. Promotieartikelen bedrukken is voor ons een eenvoudige zaak. We hebben diverse druktechnieken voorhanden en drukken elk artikel met de beste druktechniek voor het mooiste resultaat. Kies uit artikelen in allerlei vormen, kleuren en maten. Handzame, bruikbare, goedkope of luxe promotieartikelen, u vindt het hier allemaal. Van lippenbalsem tot draadloze muis, van zonnebril tot ijskrabber. Artikelen voor elk seizoen, toegespitst op thema's of branchegerelateerd. Kijk en geniet, klik en bestel.

Promotieartikelen laten bedrukken

promotieartikelen pennen bedrukken
Promotieartikelen pennen bedrukken
promotieartikel usb-sticks bedrukken
Promotieartikel USB-artikelen bedrukken
promotieartikel mokken bedrukken
Promotieartikel Mokken bedrukken
promotiemateriaal chocolade met eigen logo bedrukken
Promotieartikel chocolade bedrukken
promotieartikel sleutelhangers bedrukken
Promotieartikel sleutelhangers bedrukken
promotieartikel tassen bedrukken
Promotieartikel tassen bedrukken

Promotieartikelen laten bedrukken

Promotieartikelen bedrukken we met uw eigen logo, bedrijfsgegevens, websitevermelding of reclameboodschap. Het ene artikel heeft een groter drukformaat dan het andere. Ieder artikel heeft zijn specifieke drukeigenschappen. U vindt alle mogelijkheden bij elk product. Bij een bestelling hoeft u, naast het invullen van uw gegevens, alleen maar uw logo mee te sturen in een PDF- of EPS-bestand. De rest volgt dan vanzelf. Wij begeleiden u vanaf de bestelling, middels drukproef, orderbevestiging en verzendgegevens, tot de uiteindelijke levering. Opdrukmogelijkheden met zeefdruk, tampondruk, transferdruk of digitaaldruk, of een van de andere druktechnieken? We bieden u de beste bedrukte promotieartikelen voor uw bedrijf. Getest en Europees gecertificeerd. 

Promotieartikelen snel laten leveren

Naast snelle standaard leverdata, samples vooraf en gratis offertes bieden we u een eigen spoedservice aan. Bent u op het laatste moment op het idee gekomen een promotieartikel weg te geven? Met onze snelle leveringsservice leveren we bijna alle producten in 5 werkdagen. Sommige artikelen, zoals pennen, mokken, tassen en potloden kunnnen zelfs in 3 werkdagen worden geleverd. Ook voor deze service geldt dat u een drukproef vooraf ontvangt.

Ga naar productindex A-Z

PrimaRelatiegeschenken helpt u

We proberen al het mogelijke te doen om u te helpen bij het vinden van een geschikt promotieartikel. Een promotieartikel is als een geheim wapen die u op het juiste moment in wilt zetten. Kies bijvoorbeeld geen chocoladeproducten tijdens een warm zomerevent. We bieden u het volgende:

  • gratis advies en hulp
  • gratis samples/samples op zicht
  • logo-advies
  • gratis bezorging van uw bedrukte bestelling
  • uitgebreide collectie
  • bestellen v.a. kleine aantallen
  • spoedservice voor levering in 5 werkdagen
  • overzichtelijke website
  • gratis drukproef vooraf

U ziet het, u hoeft alleen nog maar een keuze te maken. Kies een product uit voor uw klant, aantrekkelijk om te geven, blijvend om te gebruiken. Wij zorgen voor het overige. 

Ga naar seizoenen & thema's

Contact met ons

U kunt met ons bellen, mailen en chatten. We zijn voor u beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30. U kunt 7 dagen in de week, 24 uur per dag mailen, offertes en samples aanvragen en een bestelling invoeren. Het contactformulier kunt u ook gebruiken.

Ga naar populaire categorieën

 

 

Contactformulier