Promotiemateriaal bedrijf

Promotiemateriaal bedrijf
Zonder zorgen bestellen...


U vindt bij PrimaRelatiegeschenken eindeloze ontdekkingen en ideeën voor promotiemateriaal voor uw bedrijf. Een gevarieerd aanbod met artikelen die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo, bedrijfsgegevens, websitevermelding of reclameuiting. Met promotiemateriaal kunt u gemakkelijk in contact komen of in contact blijven met uw klanten en relaties. Onze website toont u op overzichtelijke wijze en op alfabetische volgorde goedkope, voordelige, verrassende en stijlvolle artikelen. Populair promotiemateriaal vindt u onder onze categorieën A-Z, een totaaloverzicht van alle artikelen vindt u onder onze product-index. Artikelen die bijzonder in trek zijn hebben een eigen categorie: schrijfwaren en tassen/reizen. U vindt hier talloze merken, waaronder Bic Graphic, Toppoint, Peekay en Parker. U kunt filteren op kleur, prijs en merk. Wanneer u een trefwoord in ons zoeksysteem intoest ziet u meteen een overzicht van uw artikel.

Promotiemateriaal voor bedrijven

promotiemateriaal bedrijfspennen
Promotiemateriaal Bedrijfspennen
promotiemateriaal usb-artikelen
Promotiemateriaal USB-artikelen
promotiemateriaal bedrijfsmokken
Promotiemateriaal Bedrijfsmokken
promotiemateriaal chocolade voor bedrijven
Promotiemateriaal Chocolade voor bedrijven
promotiemateriaal sleutelhangers voor bedrijven
Promotiemateriaal sleutelhangers
promotiemateriaal bedrijfstassen
Promotiemateriaal Tassen voor bedrijven


Waarom promotiemateriaal voor uw bedrijf bestellen?

Bij PrimaRelatiegeschenken werken wij er hard aan om onze website up-to-date te houden. We doen tevens al het nodige om aan uw wensen te voldoen. Promotiemateriaal is een voordelige manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij duizenden mensen. U geeft gratis iets weg, maar krijgt er veel voor terug. Promotiemateriaal is geschikt om uit te delen tijdens beurzen, conferenties en evenementen, maar ook aan bezoekers van uw bedrijf. Een ontvanger waardeert elk gebaar en zal onthouden van welk bedrijf hij een cadeau heeft ontvangen. Een artikel kunt u weggegeven bij de verzending van een factuur, u kunt er een actie aan verbinden en adverteren. Wij helpen u daar graag bij. Kies een artikel dat past bij uw bedrijf. Heeft u bijv. een bouwbedrijf, denk dan aan aanverwante producten zoals een sleutelhanger met bouwhelm of een anti stress hamer. Voor ICT bedrijven zijn touchscreen, USB- of powerbankpennen een passend geschenk. Horecabedrijven zouden uit de voeten kunnen met aanstekers. Zo is er voor elk bedrijf een passend branche-artikel. Wilt u advies over populair promotiemateriaal voor uw bedrijf? Mail of bel ons.

Bedrijfspromotiemateriaal online laten bedrukken

Met diverse drukmogelijkheden brengen wij uw bedrijfslogo, tekst of reclameboodschap aan. Kleurrijke logo's drukken we full colour. Luxe, metalen en aluminium artikelen kunnen worden voorzien van een lasergravure. Elk product heeft zijn eigen specifieke drukmogelijkheden. Bic biedt vele producten aan die full colour bedrukt kunnen worden. Tassen en mokken zijn uitstekende materialen om een logo prominent en groot onder de aandacht te brengen. Pennen zijn voordelige artikelen. Seizoensgericht promotiemateriaal, zoals paraplu's, strandballen, zonnebrillen en ijskrabbers zijn gewaardeerde geschenken, die jarenlang gebruikt kunnen worden. Al onze producten bestelt u eenvoudig online. U hoeft alleen maar te bestellen, daarna begeleiden wij u tot aan de aflevering van de producten bij uw bedrijf.

PrimaRelatiegeschenken biedt u zorgeloos bestellen

We maken het onze klanten graag zo eenvoudig mogelijk. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken via chat, mail (info@primarelatiegeschenken.nl) en telefoon (085 792 0094). 24/7 kunt u ons mailen of ons contactformulier invullen. Naast deze uitgebreide contactservice bieden wij u:

  • online bestellen, offerte- en sampleaanvragen
  • achteraf betalen of vooraf met Ideal
  • gratis bezorging van uw bestelling
  • gratis tekst bijplaatsen bij uw bedrijfslogo
  • gratis drukproef via de mail
  • gratis samples tot € 3,00, daarboven opzicht
  • vakkundig advies
  • jarenlange product- en drukkennis

Maak gebruik van onze diensten en bestel zorgeloos promotiemateriaal voor uw bedrijf!

 

Contactformulier