Promotiemateriaal beurs

Promotiemateriaal beurs
Probleemloos promotiemateraal voor beurzen bestellen..


Heeft u binnenkort een beurs en bent u op zoek naar promotiemateriaal? Bij PrimaRelatiegeschenken vindt u duizenden ideeën voor een geschikt cadeau. Met leuk en functioneel promotiemateriaal kunt u op een beurs makkelijk contact leggen met bezoekers van uw stand. Potentiële klanten kunt u over de streep trekken, nieuwe klanten een bedrijfspresentje geven en bestaande klanten waarderen voor hun bezoek. Onze overzichtelijke website biedt u op alfabetische volgorde diverse productcategorieën én een productindex met goedkope, opvallende en originele artikelen voor een leuke promotie-actie op een vakbeurs of consumentenbeurs. Branchegericht, themagericht, wat u ook zoekt, bij ons kunt u het vinden. Snel geleverd en gratis bezorgd. Wij denken graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u dat wij met u meedenken over een geschikt promotiemateriaal voor uw beurs? We helpen u graag.

Promotiemateriaal online bestellen

promotiemateriaal beurspennen
Promotiemateriaal Beurspennen
promotiemateriaal usb-sticks beurs
Promotiemateriaal USB-sticks voor een beurs
promotiemateriaal mokken voor beurs
Promotiemateriaal Mokken voor uw stand
promotiemateriaal beurschocolade
Promotiemateriaal Beurschocolade
promotiemateriaal sleutelhangers beurs
Sleutelhangers voor beurzen
promotiemateriaal beurstassen
Promotiemateriaal Beurstassen

Promotiemateriaal voor een beurs laten bedrukken

Al onze artikelen bedrukken wij met uw bedrijfslogo, tekst of reclameboodschap. Hiervoor zijn diverse druktechnieken voorhanden. U kunt kiezen uit zeefdruk, tampondruk, transferdruk, doming, gravure, borduring, transferdruk of full colourdruk. De te gebruiken druktechniek is afhankelijk van uw bestelling. Zeker is dat wij uw beursmateriaal scherp en blijvend bedrukken. Op populaire artikelen zoals pennen, mokken, tassen, schrijblokken, post-its, sleutelhangers, powerbanks en usb-artikelen. Neem echter eens uitgebreid de tijd om te zoeken. Onze productindex A-Z toont u diverse bijzondere artikelen. Reclame maken draait niet alleen om geven, maar ook om opvallen. We tonen u ook voorbeelden van apart promotiemateriaal. Op de beurs zult u daarmee uit de toon vallen. En is dat niet precies wat we willen? Buitengewoon promotiemateriaal wordt gewaardeerd en studies tonen aan dat de ontvanger uw geschenk en daarmee uw bedrijfsgegevens langer onthoudt.

Wat kan PrimaRelatiegeschenken voor u betekenen?

Promotiemateriaal vindt u in diverse kleuren, uitvoeringen, modellen, materialen en prijzen. Op onze website kunt u selecteren op prijs, kleur en merk. Promotiemateriaal voor een beurs hoeft niet duur te zijn. Maar wel goed. Om tot de juiste keuze te komen bieden wij u:

  • een overzichtelijke website
  • diverse filterfuncties
  • gratis samples tot een productprijs van € 3,00, daarboven op zicht
  • gratis drukproef ter goedkeuring
  • gratis bezorging van uw order
  • betaling op factuur of via Ideal
  • advies over productspecificaties en druktechnieken
  • advies over geschikte artikelen voor uw branche/bedrijf
  • snelle levertijden
  • mogelijkheid tot kleine afnames

Onze werkwijze

Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u zoeken, scrollen, filteren en vinden. Heeft u een of meerdere artikelen gevonden die geschikt zijn als promotiemateriaal voor uw beurs? U vindt bij elk artikel een bestel-, offerte- en samplebutton. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij zoveel mogelijk voor u al het werk uit handen. We maken een drukproef, die u via de mail ontvangt. Op basis van de drukproef geeft u akkoord voor het drukken of geeft u een wijziging door. Na akkoord op de drukproef ontvangt u de orderbevestiging met alle gegevens, waaronder de geplande leverdatum. Na ontvangst van uw bedrukt promotiemateriaal ontvangt u de factuur. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken voor al uw vragen. Chat of mail met ons, we reageren snel.

 

Contactformulier