Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Puntzakken snoep bedrukken

Geen enkele promotie wordt zo gretig ingepikt als puntzakken snoep bedrukken. Een artikel met vele mogelijkheden, maar waarvoor dus moet worden gewaakt dat de snoepzak niet bij iemand anders terechtkomt. Want onze puntzakken snoep zijn heerlijk! Geef het aan iemand en geheid gaat een ander er stiekem mee vandoor. Voor u leuk, want zo komt het logo bij meerdere mensen onder de aandacht. Versterk hiermee de relatie met uw klanten. We hebben voor u twee voordelige varianten. Transparante puntzakken met keuze uit basissnoep of speciaal snoep. Het is hierbij ook mogelijk om de zakjes te vullen met Haribo snoep. Haribo kent iedereen. Het is een Duits snoepproducent die in 1922 is begonnen met het produceren van gummibeertjes. Natuurlijk kunt u bij ons ook kiezen voor deze zachte gekleurde beertjes. Maar van Haribo hebben we ook colaflesjes en drop. Speciale snoepsoorten zijn Oud Hollands snoepgoed, Engels drop en Jelly Beans. Puntzakken snoep bestelt u al vanaf slechts 25 stuks. Zo zijn deze lekkere promotieitems aan te schaffen voor grote en kleine bedrijven. Denk ook eens aan een puntzak gevuld met popcorn.

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Puntzakken snoep bedrukken en bestellen

U vindt in onze shop twee basisartikelen puntzakken snoep die te bedrukken zijn. Afhankelijk van de keuze snoep kiest u voor categorie basis of categorie speciaal. De categorie speciaal omvangt snoepsoorten die iets duurder zijn. Bestellen is mogelijk vanaf 25 stuks, waardoor u niet meteen grote hoeveelheden hoeft in te kopen. U kunt dan ook makkelijker bijbestellen. Dit zijn de mogelijkheden:

- Basissnoep omvat: drop, snoepmix, spekjes, marshmallows in 7 kleuren, pepermunt, triangel mintjes, dextrose mintjes, hart mintjes, kleine hartmintjes of suikerhartjes
- Speciaal snoep omvat: smarties in 12 variaties, drop, Haribo colaflesjes, Haribo goudbeertjes, zuurstokjes, krijtdrop, kaneelstokken, kaneelkussentjes, Engels drop, salmiakbollen, gummibeertjes, winegums en jelly beans

Aan u de keuze welke smaak u prefereert. Handig is ook om bijv. 25 puntzakjes met gummibeertjes te bestellen én 25 zakjes met pepermunt. Zo heeft u zakjes die geschikt zijn voor jong en oud. Een andere keuze of hogere aantallen is natuurlijk ook mogelijk. Let ook eens op de prijzen. Want des te meer u bestelt des te goedkoper het puntzakje wordt. 

Manieren om uw gegevens te plaatsen

Wij werken met verschillende druktechnieken voor onze producten. Puntzakjes bedrukken wij door middel van full colour sticker druk. De sticker plaatsen wij op het gevulde deel van het zakje, zodat deze prominent in beeld is. Met puntzakjes kunt u uw promotie een heel ander en bijzonder leven inblazen. U zult versteld staan van de positieve reactie. En dat zal uw bedrijf goed doen. Voordat wij uw artikelen personaliseren ontvangt u van ons een drukproef. Met de drukproef tonen wij u op een eenvoudige manier de opdruk op het zakje. Maak een leuk en vooral kleurrijk ontwerp, want we kunnen alle kleuren drukken, ook foto's. Als de drukproef akkoord is plannen wij de order in. U ontvangt dan na circa 10 werkdagen de bedrukte zakjes.

Houdbaarheidsdatum puntzakjes snoep

Snoep heeft als ingrediënt overwegend suiker. Suiker is lang houdbaar. De meeste snoepsoorten hebben een houdbaarheidsdatum van circa 1 jaar. Maar we denken dat de zakjes niet zolang zullen blijven liggen. Verras ook eens medewerkers door een zakje met snoepjes op hun bureau te leggen. Gegarandeerd dat de productiviteit omhoog schiet. Bent u nieuwsgierig naar alle bijkomende kosten voor dit product. U ziet op onze website alle kosten, met onderaan de streep de uiteindelijke kostprijs per stuk. Wanneer u het zekere voor het onzekere wilt, maak dan gebruik van onze snelle offerte knop en bekijk op uw gemak wat het gaat kosten om puntzakken snoep te laten bedrukken. 

Popcorn puntzakjes bestellen

Een lekkere versnapering is popcorn. Officeel geen snoepsoort, omdat dit product gemaakt is van gepofte maïs. Popcorn is lekker om thuis te eten tijdens een film en wordt ook vaak gegeten in bioscopen. Onze puntzakken popcorn zijn ook uitermate lekker. 

Puntzakjes popcorn met circa 35 gram popcorn:

popcorn puntzakjes bedrukken

- formaat: 180 x 25 x 350 mm
- gevuld met circa 35 gram popcorn
- beschikbaar v.a. 250 stuks
- prijsindicatie circa € 1,30 per zakje, v.a. 500 stuks korting
- houdbaarheidsdatum: let op: circa 4 maanden
- leverdatum: circa 10 werkdagen
- met full colour bedrukte sticker

 

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën:

Andere populaire relatiegeschenken categorieën: