Reclame aanstekers met opdruk als promotiemateriaal kopen

Reclameaanstekers zijn voordelig promotiemateriaal. Aanstekers met opdruk zijn een budgetvriendelijk artikel die u in onze online webshop vanaf kleine oplages kunt afnemen. Wilt u uw logo als een lopend vuurtje verspreiden en uw klanten een aardigheidje geven? Wij presenteren u een breed aanbod in aanstekers. Met keuze uit verschillende kleuren en formaten. We bieden u o.a. wegwerpaanstekers, navulbare aanstekers, elektronische aanstekers, bbq aanstekers en staafaanstekers. Daarnaast komen diverse merken voorbij, denk aan Tokai, Bic, Tom en Unilite. Zet uw klant in vuur en vlam met een mooie aansteker.

Aanstekers als goedkoop promotiemateriaal

Wilt u niet teveel uitgeven en toch optimaal gebruik maken van promotiemateriaal? Aanstekers zijn goedkope artikelen om aan te schaffen. Vanaf 100 stuks laat u al aanstekers bedrukken met uw eigen logo, voor minder dan € 0,50 per stuk. Niet alleen rokers maken gebruik van aanstekers. We pakken ook gauw even een aansteker voor het aansteken van kaarsen. U neemt ze gemakkelijk mee naar een beurs en u kunt ze als bedankje meegeven aan trouwe klanten of bezoekers. Een succesvolle promotie hoeft dus niet duur te zijn. Een opdruk van tekst, logo of bedrijfsgegevens kan gedaan worden in één drukkleur. Bestaat uw logo uit meer kleuren, we kunnen tot wel 4 kleuren drukken. Kleurrijke logo's met kleurverloop kunnen full colour worden gedrukt. U kunt tevens uw aanstekers geheel custom made laten produceren. Hierbij wordt de sleeve rondom met uw eigen ontwerp bedrukt. Ook uitermate geschikt voor het plaatsen van foto's, illustraties of afbeeldingen.

Wegwerpaanstekers

Aanstekers met opdruk bestellen

Online eenvoudig vanuit uw luie stoel aanstekers bestellen, dat is ons doel. U hoeft alleen maar de bestelling te plaatsen en het logo en/of de tekst mee te sturen. Wij halen voor u de kastanjes uit het vuur. Wij regelen alles voor u vanaf de bestelling tot aan de levering. Voordat we gaan drukken ontvangt u een digitale drukproef. Wilt u daarop een wijziging aanbrengen, dan kan dat. Tot aan het moment van akkoord kunt u bij ons alles nog wijzigen, van opdruk tot artikel. U vindt bij elk product de bestelbutton. Heeft u vooraf vragen, dan kunt u ons snel bereiken via chat, mail of per telefoon.

Elektronische aanstekers

Reclame aanstekers bedrukken

Er zijn vele mogelijkheden om uw aanstekers te bedrukken. Naast de standaard zeefdrukmethode bieden we u ook luxe druktechnieken. Zo kunt u reclame aanstekers met matte afwerking of met glanzende afwerking bestellen. Mag het iets opvallender? Kies dan voor een metallic opdruk of reliëfdruk. En als klap op de vuurpijl biedt Bic een zanderige opdruk of een glow in the dark opdruk.

Navulbare aanstekers

Veilige aanstekers kopen

Veiligheid staat bij ons bovenaan. Daarom zijn al onze aanstekers getest en voldoen ze aan de Europese richtlijnen. Dit betekent dat alle aanstekers een kinderbeveiliging. Daarnaast bieden we aanstekers met een shockproof bodem, een stabiele vlam, een veilige cap, een gas-stop en zelfs aanstekers die windproof zijn. Wij durven ons hand in het vuur te steken voor de kwaliteit van onze aanstekers. Wilt u dat uw klant lang plezier van uw promotiemateriaal heeft? Kies dan voor BIC aanstekers. BIC maakt gebruik van Long Lasting Lighter, waarbij sommige aanstekers wel tot 3000 x gebruikt kunnen worden. Onze kwaliteit, is uw veiligheid.

Staafaanstekers

Het PrimaRelatiegeschenken concept

We bieden u graag een uitgebreide service. Naast een overzichtelijke webshop met diverse filters kunt u gratis samples bestellen, een offerte indienen en online een bestelling plaatsen. Daarnaast zijn wij voor u beschikbaar via mail, chat en telefoon. Het contactformulier geeft u direct de gelegenheid alle vragen te stellen en informatie aan te vragen. Tevens bieden wij u:

  • een gratis drukproef en gratis wijziging van drukproef
  • logo omzetting
  • hulp bij logo
  • gratis kleurwijziging van logo
  • gratis plaatsing van extra tekst
  • gratis verzending van samples en order
  • vakkundig advies
  • de beste, professionele druktechnieken

U vindt bij ons alles onder één dak. Naast aanstekers kunt u ook staafaanstekers, lucifers, keukenaanstekers en bbq-aanstekers bestellen.
 

 

 

Contactformulier