Reclame op keukenschorten laten bedrukken als promotiegeschenk

Korte of lange keukenschorten laten bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens? Als promotiegeschenk geschikt voor de horeca, bedrijfskantines en allerlei andere gelegenheden. U kunt schorten bestellen met voorvak, goedkope non woven keukenschorten bestellen of echte horecaschorten kopen. Voor een nette uitstraling bij het bereiden van voedsel of tijdens het bedienen. Ook als keuken geschenk een leuk item om weg te geven aan klanten en relaties. Tijdens de BBQ of een andere feestelijke gelegenheid. Uw eigen reclame laten bedrukken op zwarte polyester schorten of één van de andere gekleurde schorten. Er is veel mogelijk. Bestellen kan van af kleine aantallen. En uw reclame plaatsen we op een groot drukformaat in één of meerdere kleuren. De goedkoopste keukenschorten bestelt u voor minder dan € 2,00. Fraaie lichtgewicht schorten die weinig ruimte innemen en handig zijn voor die leuke aangelegenheid.

Reclame keukenschorten online bestellen

Reclame keukenschorten geven uw bedrijf, organisatie of instelling een professionele uitstraling. U kunt logo, tekst of andere bedrijfsinformatie kwijt op een ruim drukformaat. Voordat we uw gegevens plaatsen ontvangt u een drukproef via de mail. De bestelling plaatst u in luttele minuten online, waarna u meteen de orderbevestiging ontvangt. We overleggen daarna met u over de drukmogelijkheden, waarna u de digitale drukproef ontvangt. Na akkoord op de drukproef laten wij uw schorten bedrukken. Een ideaal promotiegeschenk voor in de keuken of kantine.

Keukenschorten laten bedrukken

De korte keukenschort heeft maar liefst 3 zijvakken en kan eenvoudig door bedienend personeel worden gedragen. Er is ruimte voor de notities en een pen of als het al moderner is met een digitale opnameapparaat. De lange schorten voor horeca zijn gemaakt van polyester. Omdat deze zwart zijn en we graag de kleur willen behouden, polyester staat bekend om zijn grote kleurbehoudende kenmerken. Al deze artikelen kunt u laten bedrukken. Met de voordelige zeefdruk of de fraaie transferdruk met mogelijkheden tot een 8 kleurendruk. Drukformaten van rond de 150 x 80 mm zorgen voor een opvallende reclameboodschap.

Schorten als uniek promotiegeschenk

Voor de keuken, de kantine of thuis. Voor elke situatie thuis of op het werk hebben wij de juiste keukenschort in onze collectie. Wegens het gevarieerd aanbod, gepresenteerd in een eigen categorie onder keuken artikelen. Een promotiegeschenk die uw klant niet zal verwachten en daarom des te meer verrassender en opvallender is. Op unieke wijze promoot u uw bedrijf. Kies voor een fraai gekleurde opdruk en uw klant zal tijdens het bereiden van voedsel of drankjes niet met kleding met vlekken rondlopen. Café's, bars, restaurants bestellen graag de polyester schorten. Voor eenmalige of niet frequent gebruik zijn de non woven schorten een zeer goede optie.

Wij zijn er voor u

Bekijk ons aanbod. Wilt u een gratis proefexemplaar om te testen? We sturen u deze gratis of gratis op zicht toe. Benieuwd naar het materiaal, de kleur en het gebruiksgemak? U kunt het thuis proberen. Wilt u andere aantallen bestellen dan aangegeven op onze website? Vraag dan een gratis offerte. Een bestelling plaatst u direct via de website, de mail of het contactformulier. Vragen over levertijden, productspecicaties kunt u ook meteen online stellen via de chat. We doen bijna alles voor u. Want reclame op eigen keukenschorten is nu eenmaal een geweldig promotiegeschenk.

Contactformulier