Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

LevertijdMerk paraplu's

Bestel eens reclame paraplu's. Een paraplu met reclame is een bruikbaar item in ons regenachtig landje. Zeker nu het weer steeds extremer en onvoorspelbaarder wordt. Regenbuien worden heviger, de zon schijnt feller. Onze paraplu's zijn het hele jaar door te gebruiken. Kies uit stevige stormparaplu's of grote golfparaplu's. Voor handzame modellen kunt u terecht bij de opvouwbare modellen. In deze categorie vindt u merk paraplu's. Deze bieden u net wat meer kwaliteit, zodat u niet onverwacht tijdens een regenbui met een dubbelgeklapte of geknikte paraplu in uw handen komt te staan. Het doel van een paraplu is droogblijven en dat is nu net wat deze paraplu's beloven en doen. Bekijk alle verschillende maten, vormen, uitvoeringen en merken. Beloon uw werknemers of geef een mooie reclame paraplu mee aan klanten die waardevol voor u zijn. Ziet u nieuwe interessante kansen, geef dan eens een paraplu met reclame mee, zo komt u makkelijker in contact en sneller tot een overeenstemming.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Verschillende merken reclame paraplu's

U kan bij ons kiezen uit verschillende gerenommeerde merken, zoals Avenue, Slazenger of Marksman paraplu's. Bedrijven die al jarenlang goede kwaliteitsparaplu's maken. Dit vertaalt zich door het op de markt brengen van steeds betere en innovatieve modellen. Dit is er onder andere mogelijk:

- opvouwbare automatische paraplu's  met geventileerd pongee polyester doek
- sportieve paraplu's met geventileerde constructies
- grote exclusief ontworpen paraplu's van 30 inch
- stormparaplu's in verschillende uitvoeringen

Sommige modellen zijn ook nog eens makkelijk te dragen, doordat ze voorzien zijn van een pouch met schouderriem. Uiteraard is er veel keuze, zowel in kleur als in grootte. Paraplu's zijn beschikbaar in één kleur, dit zijn vaak de klassieke modellen. Vooral blauw en zwart zijn gewilde kleuren. Om donkere dagen toch iets lichter te maken hebben we ook een aantal leuke modellen met een voorbedrukte print aan de binnenzijde van de paraplu. Wordt u toch iets vrolijker van tijdens het schuilen voor een regenbui.

Hoe wij paraplu's met reclame drukken

Een reclame paraplu is een aanvulling op uw promotiecampagne. Naast diverse andere soorten relatiegeschenken is dit een artikel die eigenlijk nooit weg is. Helaas is het een noodzaak om een of meerdere paraplu's in huis te hebben. Zorg daarom dat uw paraplu het populairste model is. Wij plaatsen reclame op een paraplu op één of meerdere baleinen. Dit kan met zeefdruk in 1 tot 4 losse kleuren, met transferdruk voor de meer ingewikkelde logo's en met digitale transferdruk voor kleurrijke logo's. Met digitale transferdruk is het tevens mogelijk om een foto of illustratie te plaatsen. Het voordeel van een paraplu is het grote drukformaat. U kunt dus optimaal profiteren van uw reclameuiting. Niet alleen uw klant ziet uw beeldmerk, maar ook alle voetgangers en tegemoetkomers. 

Welk aantal paraplu's ga ik bestellen

Paraplu's zijn geen goedkope strooiartikelen, u geeft deze bewust mee. Reclame paraplu's zijn daarom bij ons vanaf kleine hoeveelheden leverbaar. Kleine of grote bedrijven kunnen daarom uitstekend bij ons terecht. Heeft u een grote beurs waar veel relaties en klanten op afkomen? Dan kunt u meer paraplu's bestellen en profiteren van hoge kortingen. Wilt u iets meegeven aan bijzondere zakenrelaties of uw werknemers verrassen, dan volstaat vaak een kleiner aantal. Bekijk wat handig voor u is, u kunt tenslotte altijd bij bestellen. Vraag een scherpe offerte bij ons op, zodat u alle kosten kunt overzien.

Altijd de mogelijkheid tot een testexemplaar vooraf

In deze categorie vindt u de duurdere merken. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten van Luxe, Slazenger, Marksman of Avenue. Bent u toch een beetje huiverig, dan kunt u bij ons altijd een testexemplaar aanvragen. Wacht op de eerstvolgende regenbui of winderige omstandigheden en test onze paraplu's uit. Daarna kunt u heel eenvoudig via de mail of online alsnog de bestelling plaatsen. Stuur uw logo meteen mee, zodat wij een drukproef kunnen maken. Op die manier tonen wij uw reclame op de paraplu. Is alles naar wens, dan gaat de order in productie. Heeft u vragen over onze collectie, stel ze gerust via de mail of bel ons even.

Naast reclame paraplu's van bekende merken nog veel meer mogelijkheden

Paraplu's met reclame kunt u in allerlei uitvoeringen bestellen, niet alleen van bekende merken. We hebben ook zeer goede merkloze paraplu's. Bekijk eens onze afdeling stormparaplu's, automatische paraplu's of golfparaplu's. Ook hier zitten heel veel goede kwaliteitsmodellen tussen. Let vooral op het doek en het materiaal van de schacht en de ribben. Moet uw reclame paraplu tegen een stootje kunnen? Kies dan voor pongee doek in combinatie met glasvezelribben en metalen schacht. Wilt u met meerdere mensen onder een paraplu schuilen? Kies dan voor onze extra grote golfparaplu's.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: