Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur


Levertijd


Full colour relatiegeschenken

Heeft u een logo met veel kleuren? Een idee voor een pakkende promotie? Full colour relatiegeschenken bedrukken met ongekende kleurmogelijkheden. Foto's, illustraties, afbeeldingen, tekeningen, alles waarin kleurverloop is verwerkt of waarbij met meer dan 4 kleuren is bewerkt kunnen we professioneel drukken op geselecteerde relatiegeschenken. U vindt hier duizend-en-een-inspirerende ideeën. Voor opvallende promotionele campagnes en marketingactiviteiten. Van full colour bedrukte buttons, pennen, tassen tot aan jojo's, sleutelhangers of puzzels. Gaat u er even voor zitten en kies één van deze full colour te bedrukken relatiegeschenken. Snel geleverd, scherp gedrukt, van trendy items tot klassieke producten.

Weergave:TegelsLijst

Foto's op de relatiegeschenken bedrukken

Onze veelzijdige druktechniek UV-print kan foto's of andere ontwerpen met veel kleuren piekfijn en haarscherp bedrukken op diverse relatiegeschenken. Onderzetters, potloden, ijskrabbers, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben enige modellen die speciaal voor deze druktechniek zijn geselecteerd. Voor het bedrukken van een foto op een relatiegeschenk ontvangen we afbeeldingen in een zo hoog mogelijke resolutie voor het beste resultaat. Soms is er een beperking in het aantal te kiezen artikelkleuren, maar dit wordt grotendeels gecompenseerd door een kleurrijke print.

Full colour relatiegeschenken vanaf kleine aantallen bedrukken

Een deel van ons aanbod is supersnel te leveren. Deze producten zijn geselecteerd op de full colour drukmogelijkheid en een snelle levering in 3 of 5 werkdagen. Zo treft u hier blikjes stroopwafels en een assortiment Dopper waterflessen. Dus ook als u vlak voor een evenement het idee opvat om nog relatiegeschenken te bedrukken, biedt de full colour bedrukte snel service een uitkomst. V.a. zeer kleine hoeveelheden, zoals 10, 25 of 50 stuks zijn de relatiegeschenken in de snelle leverservice te bewerken met meerkleurenlogo's.

Ervaar de kracht van een kleurrijk logo

In onze collectie vindt u een keur aan producten. Snoepgoed, broodtrommels, mokken, allemaal geschikt om een kleurrijke print op aan te brengen. We houden van kleur. Met een full colour druk op een relatiegeschenk heeft u een sterke troef in handen. Het is de perfecte manier om uw boodschap over te brengen. Nieuwsgierig naar onze full colour drukmogelijkheden? Vraag een gratis drukproef via mail, chat of telefoon. Stuur ons uw logo, foto of ontwerp en wij tonen u de mogelijkheden. In originele CMYK-kleuren wordt uw afbeelding of logo gedrukt op een zichtbare plek. Wij geven u het gevoel dat u een goed product in handen heeft. Liever een sample vooraf? Ook dat is mogelijk, klik op sample aanvragen bij ieder product en vul uw gegevens in.