Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Rolmaten bedrukken

Rolmaten bedrukken als promotieartikel. Bekijk in deze catetorie een gevarieerd assortiment aan rolmaten. Kleine handige items met een lengte van 1 meter, een mooi tussenformaat van 3 meter of een groot formaat van 5 meter. De artikelen zijn geschikt om weg te geven binnen de bouwbranche. Echter is ook iedere thuisklusser blij met dit artikel. Het is een handige tool voor iedere klus, binnen- of buitenshuis. Ontdek alle mogelijkheden en varianten. Breng uw logo onder de aandacht en laat de rolmaten door ons professioneel bedrukken. Een bestelling is al mogelijk vanaf 25 stuks. 

Weergave:TegelsLijst

Gevarieerd aanbod van rolmaten

Rolmaten zijn verkrijgbaar met verschillende meetbereiken, denk hierbij aan 1, 3 of 5 meter. De meeste modellen hebben een wit meetlint met weergave in cm, soms aan de andere kant in inches. Een rolmaat is makkelijk mee te nemen, diverse modellen zijn voorzien van een broekklem. Bekijk het gevarieerd assortiment:

● kleine rolmaten met meetbereik van 1 meter
● middelgrote rolmaten met meetbereik van 3 meter
● grote rolmaten met meetbereik van 5 meter
● voordelige rolmaten voor thuisgebruik
● professionele rolmaten met meetbereik van 7,5 meter
● rolmaten met ingebouwde waterpas
● sleutelhangers met rolmaat
● rolmaten met stevige karabijnhaak

De meeste standaardmodellen beginnen met een stevige haak, waardoor u nauwkeurig kunt meten. Kies eenvoudig het model in onze shop. U komt niet voor verrassingen te staan, u ziet meteen de prijs, de drukmogelijkheden en de beschikbare kleuren. Voor het inzetten van dit artikel op een beurs zult u sneller kiezen voor een goedkoper model. Stuurt u uw medewerkers op pad met een rolmaat, dan kunt u kiezen voor een model met een stevige behuizing en een extra lange levensduur. We hebben het allemaal voor u beschikbaar.

Rolmaten laten bedrukken

In onze shop kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen en direct alles regelen om rolmaten te laten bedrukken. U vindt alle drukinformatie meteen bij ieder product. De meest voorkomende druktechnieken voor het bedrukken van uw rolmaat zijn tampondruk en domingdruk. De meeste exemplaren zijn donker van kleur, maar in het midden bevindt zich het lichtere gedeelte waar we uw logo drukken. Hierdoor komt uw bedrijf goed zichtbaar in beeld. Met tampondruk kunnen we in maximaal 4 bedrijfskleuren drukken. Extra opvallend is een domingdruk, na de druk wordt het logo voorzien van een transparant harslaagje. Deze dient niet alleen ter bescherming, maar geeft ook een fraaie 3d-weergave. Vraag ons gerust om een drukvoorbeeld, u hoeft hiervoor alleen maar uw logo en eventueel tekst mailen.

Kleine of grote aantallen rolmaten bestellen

Onze shop maakt gebruik van minimale afnames. Deze starten vaak bij 25, 50 of 100 stuks. Wilt u kleine hoeveelheden rolmaten bedrukken, dan kunt u gebruik maken van de kleine offerte aanvraag. Circa 90% van ons aanbod kan in elke gewenste hoeveelheid geleverd worden. Staat u op een beurs, dan kunt u goed uit de voeten met onze grotere hoeveelheden. Al onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en u profiteert bij grotere afnames van lagere prijzen. Er staat u niets in de weg om bij PrimaRelatiegeschenken te bestellen. Onze ontwerpers helpen u graag met de opmaak. Ook is het mogelijk om een sampleaanvraag te doen. 

Naast rolmaten nog vele andere gerelateerde promotieartikelen

Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u van alles voor uw werkplek bestellen. Naast rolmaten bedrukken zijn duimstokken, timmermanspotloden, hobbymesjes en multitools populair. U kunt zelfs hamers laten bedrukken. Artikelen die handig zijn voor in uw magazijn of om uit te delen aan werknemers, klanten en relaties. Ontdek alles in uw favoriete shop. Heeft u vragen, dan staan we altijd voor u klaar. Neem contact met ons op via mail, telefoon of gebruik een van de handige aanvraagbuttons. Mailen kan natuurlijk op ieder moment van dag, zelfs 's nachts.