Prijs

€ 0,00 -€ 24,00

Kleur

Merk

Soort

Rotring vulpotloden

Vulpotloden van Rotring als relatiegeschenk of bedrijfspotlood bestellen? Rotring vultpotloden onderscheiden zich in kwaliteit, design en uitstraling. Wij bedrukken of graveren diverse fraaie modellen Rotring vulpotloden met uw eigen logo of bedrijfsgegevens. De voordeligste Rotring vulpotlood is lichtgewicht model Tikky met 0,5 mm stift en rubbergrip. In het middensegment treft u het Madrid vulpotlood. Voorzien van een subtiel mechanisme, het perfecte model voor creatieve geesten. Voor de professionals is er tenslotte de Rapid Pro. Met dit vulpotlood beleeft u technische perfectie in een zeshoekige schacht. Kijk en geniet. 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Tikky vulpotlood

  Tikky vulpotlood

  Vanaf € 3,10
  Minimale afname: 13
  Beschikbare kleuren:
  Tikky vulpotlood

  Tikky vulpotlood

  vanaf € 3,10
 • Madrid vulpotlood

  Madrid vulpotlood

  Vanaf € 5,33
  Minimale afname: 8
  Beschikbare kleuren:
  Madrid vulpotlood

  Madrid vulpotlood

  vanaf € 5,33
 • Rapid Pro vulpotlood

  Rapid Pro vulpotlood

  Vanaf € 23,77
  Minimale afname: 2
  Beschikbare kleuren:
  Rapid Pro vulpotlood

  Rapid Pro vulpotlood

  vanaf € 23,77
Per pagina:

Rotring vulpotloden

Rotring vulpotloden bedrukken

Naast de vulpotloden zijn alle modellen ook te verkrijgen als balpen. Los en als set bedrukken wij deze schrijfwaren met uw logo of bedrijfsinformatie in één of meerdere kleuren. U kunt elk gewenst aantal bestellen. Een snelle spoedlevering is ook mogelijk. U ontvangt, voordat wij gaan drukken, altijd een digitale drukproef.

Rotring vulpotloden graveren

Wilt u liever uw vulpotloden laten graveren? Bij een lasergravure halen we heel subtiel een klein laagje van het vulpotlood. De onderliggende kleur komt dan te voorschijn. U kunt in elk gewenst aantal Rotring vulpotloden laten graveren. Ook voor deze techniek geldt, vanaf elk gewenst aantal en indien nodig, in een snelle levering.