Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdrPET pennen bedrukken

Minder nieuw kunststof in omloop kunt u realiseren door rPET pennen te bedrukken. rPet pennen worden gemaakt van ingezamelde flessen. Waardoor kunststof een tweede leven krijgt en er dus minder kunststof geproduceerd kan worden. Deze pennen zijn absoluut niet duurder of veel duurder dan gewoon plastic. In tegenstelling tot gerecyclede pennen worden deze pennen dus gemaakt van alleen flessen. U heeft de keuze uit een aantal leuke kleuren in verschillende modellen. Vaak met een natuurlijke uitstraling. Zet uw bedrijf op duurzaam en straal het uit door Rpet pennen te bedrukken. Een groen imago zal uw bedrijf verder brengen.

Weergave:TegelsLijst

Mooie modellen rPet balpennen

Er zijn geen nieuwe grondstoffen nodig voor het fabriceren van rPET balpennen. Deze zijn er immers al. De ingezamelde petflessen worden omgetoverd tot mooie reclame balpennen. U kunt uw bedrijf er goed mee op de kaart zetten. De meest populaire variant is de Athos rpet balpen.  Leverbaar in verschillende kleuren. Duurzaam, milieuvriendelijke en ecologisch verantwoord. Een andere aanrader is BottlePen rPet balpen. Deze balpen heeft ook meteen een natuurlijke uitstraling. Door een transparante behuizing is de binnenkant te zien. Deze pen is vrijwel geheel vervaardigd uit rPET-materiaal. Voor diegene die graag een clip wil laten bedrukken is er de BottleWise rPET balpen. De houder heeft een opvallend reliëf patroon, de clip is extra groot en stevig. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor logo of tekst. Natuurlijk zijn er nog veel meer modellen. Vraag gerust eens een sample aan.

Bedrukkingstechnieken op klein of groot drukformaat

Rpet pennen kunt u laten voorzien van allerlei gegevens, van logo tot tekst. Er zijn modellen met een klein drukformaat, maximale drukhoogte vaak 6 of 7 mm en er zijn modellen met een groot drukformaat, maximale drukhoogte vaak 20 mm. Kiest u voor een klein drukformaat dan kunt u circa 2 regels tekst plaatsen of een langwerpig logo. Het grote drukformaat is geschikt voor hoge logo's, ook hier kunt u regels tekst bij laten plaatsen. Een opdruk kan vaak tot wel 4 kleuren. Laat een mooie pen bedrukken en geef het eens mee aan een klant die uw zaak bezoekt. Tevens uitstekend inzetbaar op beurzen en evenementen. 

Levertijden

Afhankelijk van het aantal en de gekozen druktechniek geven wij u na order en goedkeuring van de drukproef de leverdatum door. Een merkpen kan een langere levertijd hebben, doorgaans circa 10 tot 15 werkdagen. Er zijn een aantal modellen die in slechts 5 of 6 werkdagen geleverd worden. U ontvangt doorgaans een track and trace code zodat u de zending kunt volgen. Bestel bij PrimaRelatiegeschenken uw nieuwe promotionele balpennen, wij begeleiden u vanaf het begin tot het eind. Uiteraard staan wij klaar met advies over bedrukkingspositie en helpen wij u met het eventueel aanpassen van uw drukwensen.

Ook allerlei merken verkrijgbaar

Elk bekend merk heeft ook rPET balpennen in de collectie, die te bedrukkken zijn met uw bedrijfsgegevens. Er zijn vaak net wat ruimere opties in drukgrootte en schrijfkleur. Sommige bedrijven willen immers zwartschrijvende pennen. Het grootste aanbod heeft Maxema en Uma. U heeft hierbij een ruime keuze uit een prachtig kleurenpalet. De modellen zijn soms leverbaar in meer dan 10 kleuren. Een toevoeging van tekst brengt vaak geen extra kosten mee. Dus laat uw url en telefoonnummer ook eens plaatsen, zo heeft uw klant ook meteen uw contactgegevens bij de hand. Vraag eens een offerte aan of stuur uw logo in voor een filmproef.