Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Scherm cleaner artikelen bedrukken

Vingervlekken, vuil en stof verwijdert u gemakkelijk met bedrukte schermcleaners. Verwerkt in sleutelhanger of als microvezel doekje. Leuke geschenken die geen grote hap uit uw budget halen. U bestelt ze eenvoudig in onze webshop v.a. kleine aantallen. Als relatiegeschenk op een beurs uitstekend te gebruiken. Het bedrukken van scherm cleaner artikelen kan in 1 of meerdere drukkleuren, tot wel 8 verschillende kleuren. Ideaal voor het bedrukken van uw bedrijfslogo, website- of mailadres. In diverse kleuren en modellen leverbaar.

Weergave:TegelsLijst

Schermcleaners voor smartphones of tablets laten bedrukken

De zelfplakkende mobiele telefoonschermcleaners zijn gemaakt van microvezel. Uitermate geschikt om hardnekkig vuil en vettige vingervlekken te verwijderen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en op een groot drukformaat te bedrukken met uw gegevens. De ronde custom made schermcleaners kunt u full colour laten bedrukken, deze druktechniek is zelfs geschikt voor fotodruk. In een aantal sleutelhangers is zelfs een schermcleaner verwerkt. Deze zijn geschikt voor smartphones en halen de eerste viezigheid van het scherm.

Goedkope schermcleaners met logo bestellen

Schermcleaners zijn goedkope relatiegeschenken. De microvezelsdoekjes zijn al voor minder dan € 0,30 te bestellen. Daarnaast zijn er diverse ronde exemplaren die u kunt bestellen met eigen logo. U ontvangt altijd vooraf een drukproef. Indien gewenst sturen wij u ook graag een sample. U kunt kleine en grote aantallen afnemen. Bestel eenvoudig het aantal dat u wilt bestellen. Onze site maakt gebruik van staffelprijzen. Des te meer u bestelt des te hoger de korting. Bij grotere aantallen kan de korting flink oplopen. Doe er uw voordeel mee.

Hoe kan ik schermcleaners met logo laten bedrukken

Onze professionele drukmachines zorgen voor een haarscherpe druk op al onze artikelen. Om een drukproef te kunnen maken, ontvangen wij graag uw logo in een eps-, ai- of pdf-bestand. Het is mogelijk om in uw eigen huisstijlkleuren te drukken. Dit kan in PMS-drukkleuren, bij full colour in CMYK-kleuren. Uw gegevens voor de opdruk kunt u bij de bestelling invoegen of sturen via de mail. Heeft u advies nodig? Bel, mail of chat met ons.