Kleur

Merk

Soort

Scherm cleaners bedrukken

Op zoek naar voordelige relatiegeschenken voor beurs of evenement? Scherm cleaners laten bedrukken met logo of tekst zijn geschenken die goedkoop in onze online winkel kunnen worden besteld. Een bedrukte scherm cleaner is handig voor het krasloos reinigen van het scherm van de mobiele telefoon of tablet. Ze zijn compact en handig mee te nemen naar de beurs. U kunt ze custom made bestellen, in combinatie met een balpen of aan een sleutelhanger. Keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Scherm cleaners met foto bedrukken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Vanaf kleine aantallen te bestellen, past dit artikel perfect binnen een klein budget. Wilt u effectief aan klantenbinding en klantenwerving doen? Dan zijn deze gepersonaliseerde scherm cleaners een origineel cadeau. Geïnteresseerd? Laat het ons weten. We sturen u graag een sample van een product naar keuze of maken een drukproef met uw ontwerp.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Scherm cleaners bedrukken

Schermcleaners bedrukken

Scherm cleaners zijn kleine artikelen. Toch zijn we in staat uw gegevens goed in beeld te brengen. U kunt scherm cleaners bedrukken in iedere kleur. Dit kan een meerkleurendruk zijn of een full colour druk. Wilt u uitblinken met uw relatiegeschenk? Kies dan voor de voordelige full colour doming druk. Een transparant laagje over uw opdruk zorgt voor een fraai 3D-effect. De ronde modellen worden aan de bovenzijde volledig voorzien van doming druk. 

Scherm cleaners met logo als relatiegeschenk

Scherm cleaners kunnen handig meegenomen worden in de (rug)tas of jas. Er is zelfs een model dat een 3,5mm jack plug heeft voor bevestiging aan de smartphone. Het model met metalen ketting is te bevestigen aan een sleutelbos, zo heeft de klant de scherm cleaner altijd bij de hand. Op een bureau misstaat de balpen/scherm cleaner niet. Geen vieze vegen meer op het scherm met een zelfplakkend microvezeldoekje. Welk model u ook kiest, scherm cleaners met logo doen het uitstekend als relatiegeschenk. 

Reclame scherm cleaners online bestellen

Scherm cleaners bestelt u probleemloos via onze site. Bij elk product vindt u de bestelbutton, volg de eenvoudige instructies en klik op verzenden. Telefonisch een bestelling plaatsen kan ook. U kunt uw logo meesturen met de bestelling of mailen. Zo kunt u vlot en soepel reclame scherm cleaners online aanvragen. Met uw logo maken wij een drukproef die u via de mail ontvangt. Na akkoord, of een wijziging, gaan de producten in productie. Na ongeveer 8-12 werkdagen ontvangt u de scherm cleaners met uw eigen reclame. Hulp nodig bij uw logo of ontwerp? Laat ons uw wensen weten en wij maken voor u een gratis ontwerp.