Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Schorten bedrukken

Weergave:TegelsLijst

Schorten bedrukken, kleurrijk koken

Schorten bedrukken met uw logo. Schorten zijn er in vele soorten en maten. Maar een bedrukt schort valt natuurlijk wel veel meer in het oog en u wordt er zelf ook blij van. Een leuke opdruk naar wens met bijvoorbeeld bloemetjes, ruitjes, keukengerei, dieren en noem maar op. Een keukenschort weggeven als relatiegeschenk of promotieartikel? Direct doen. Uw klanten zijn er blij mee want het is een gebruiksartikel wat, met name in de keuken, goed van pas komt. In elke huishouden hangen wel één of meerdere schorten ter bescherming voor de kleding die men draagt om vlekken te voorkomen. Een vlekkerige schort gaat de wasmachine in en komt er keurig schoon weer uit, ideaal.

Diverse keuzes in schorten bedrukken of onbedrukte schorten

Een bedrukte schort is mooi maar wie liever voor een effen kleur en onbedrukte schort kiest, ook dat is mogelijk. Zoveel mensen, zoveel wensen en daar spelen wij graag op in. De keuzes in schorten zijn:

• Katoenen schort met sluitband
• Jared keukenschort of bedieningsschort
• Chef
• BarbecueBoss schort
• Schort met buidel
• Kinderschort

Naast deze keuze aan schorten zijn er nog veel meer soorten verkrijgbaar in onze collectie. Bijvoorbeeld een speciale korte schort voor de bediening, een complete schort met barbecueset, Donau Bally of buidelschort. De schorten kunt u bijvoorbeeld ook laten drukken met het logo van uw eigen onderneming. Op die manier maakt u altijd reclame voor uw zaak. Op bedieningsschorten in uw eigen horecazaak, wilt u sowieso een mooi logo voor duidelijkheid. Het is ook mooi wanneer u kinderschortjes aan te bieden hebt. Kinderen zijn meestal nog blijer met een leuk presentje dan volwassenen en daar wordt u ook weer blij van.

Diverse bedrukkingsmogelijkheden bij Primarelatiegeschenken.nl

Bij ons zijn uiteenlopende druktechnieken mogelijk. Bij elk soort artikel en materiaal past wel een bepaalde druktechniek om het geheel mooi uit te laten komen naar wens van de klant. Zeefdruk zorgt voor een scherp en gedetailleerd drukresultaat, speciaal voor grotere oppervlaktes en bij full colour bedrukking is bedrukking mogelijk tot de rand van het artikel. Voor schorten van katoen kunt u tevens kiezen voor borduring. Dan wordt er door middel van de borduurmachine een mooi logo op de schort gestikt. Dat geeft een apart effect.

Offerte aanvragen en aantallen bestellen

Vraag bij ons een offerte aan en bepaal uw wensen. Wilt u grotere aantallen schorten voor uw winkel of bedrijf bestellen of juist een klein aantal, in verband met een éénmalige actie tijdens een beurs of als bedankje? Er is van alles mogelijk. Vooraf ontvangt u ook een drukproef want u wilt toch eerst graag zelf bekijken hoe de schorten er uit komen te zien. Eventuele wijzigingen zijn dan nog mogelijk. Heeft u zelf een horecazaak, dan zijn leuke bedieningsschorten voor u en uw personeel ideaal.