Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Schroevendraaiers bedrukken

Op zoek naar een praktisch relatiegeschenk, laat dan eens schroevendraaiers bedrukken. Te bestellen in handige multitools, geschikt om weg te geven aan klanten, medewerkers of bezoekers. Ontdek de mogelijkheden, handig te gebruiken voor allerlei taken in en rond het huis. Ook te gebruiken op kantoor, de werkplek of het magazijn. Sommige sets bevatten de meest voorkomende vormen en bits. Zo kunt u altijd meteen aan de slag. We kunnen diverse gegevens op het artikel plaatsen. U kunt schroevendraaiers op verschillende manieren laten bedrukken. Zo komt u regelmatig onder de aandacht van de gebruiker.

Weergave:TegelsLijst

Diverse modellen schroevendraaiers

Bij PrimaRelatiegeschenken bent u op het juiste adres als het gaat om een mooie set schroevendraaiers. Er valt in en om het huis, op kantoor of op de werkplek altijd wel iets te repareren. Altijd handig om een set bij de hand te hebben, voor bijvoorbeeld het in elkaar zetten van een kast of het ophangen van een schilderij. In ons assortiment is er vast iets wat u aanspreekt:

● schroevendraaier met bitset en flesopener
● gereedschapset model Wiel, voorzien van nog meer handige gereedschaptools
● schroevendraaiersets met 2 platte en 2 kruiskopbits.
● uitgebreide schroevendraaierset met 24 bitjes
● schroevendraaierset met LED-verlichting, kruiskop- en platte bits
● schroevendraaier verwerkt in balpen of zakmes
● schroevendraaier in powerbank of survivalsets

Perfect om weg te geven en in huis te hebben. Sommige modellen hebben een magnetische onderzijde, die de bit op zijn plaats houdt. Natuurlijk is het extra leuk om de schroevendraaiersets te bedrukken met een logo en/of tekst. Dit maakt het relatiegeschenk helemaal af.

Schroevendraaiers bedrukken als relatiegeschenk

Wilt u het artikel uitdelen tijdens een beurs of meegeven aan belangrijke klanten, dan is het passend om de artikelen te personaliseren. We kunnen de diverse schroevendraaiers bedrukken met logo, tekst of websitevermelding. Doorgaans plaatsen we de gegevens op het handvat. Afhankelijk van het materiaal heeft u de keuze uit:

● lasergravure op metalen of aluminium ondergrond
● opdruk per kleur, door middel van tampondruk
● full colour doming

Bekijk eerst in ons assortiment welk artkel u aanspreekt. U kunt sorteren op kleur en prijs. De startafname begint zo laag mogelijk. Ontdek bijvoorbeeld eens de schroevendraaier met flesopener. Met deze tool kunt u meteen een biertje of drankje openen en het harde werken rustig bewonderen. Heeft u vragen over onze producten, onze klantenservice helpt u graag verder.

Schroevendraaiers bestellen met doming druk

Een domingdruk is de meest luxueus, beschikbare, zelfklevende sticker. De full colour gedrukte en gestanste labels zijn gecoat met een speciale transparante epoxyharslaag, de doming. Het drukresultaat is briljant. Voordelen van doming:

● Onderscheidend 3d-effect
● Bestand tegen weersomstandigheden
● Beschermt tegen beschadiging
● Duurzaam en zelf-herstellend vermogen
● Verkrijgbaar in bijna elke grootte en vorm
● Korte levertijden mogelijk
● UV-bestendig

De schroevendraaier met flesopener kunt u met doming laten bedrukken. Vraag geheel vrijblijvend een gratis drukvoorbeeld aan. Voor samples kunt u direct op de site terecht, zie de sample aanvraag button.

Bestellen bij PrimaRelatiegeschenken

Zo handig praktische bitsets zijn, zo handig bestelt u ook op onze site. De schroevendraaiers bestelt u voor alle hedendaagste taken in en rond het huis. Wij zijn dagelijks bezig met relatiegeschenken. Wij weten wat belangrijk is voor onze klant, daarom kunt u gebruik maken van:

● gevarieerd assortiment met lage startaantallen
● scherpe prijzen met oplopende kortingen
● direct inzage in de prijs
● EU-gecerificeerde producten
● ruime drukmogelijkheden
● gratis drukvoorbeeld
● gratis samples tot productprijs van € 3,00
● gratis advies
● snelle leveringsopties

Onze deskundige medewerkers staan alle dagen voor u klaar. Zij kunnen u tevens helpen met de opbouw van een goed drukbestand. Teksten zetten we gratis voor u om. Overleg met ons uw drukwensen en we realiseren het graag.