Prijs

€ 0,00 -€ 1,00

Kleur

Merk

Soort

Senator Big balpennen

Think Big! Een Senator Big balpen is robuust en stevig. Senator Big pennen bedrukken is kiezen voor pennen met een grote omhulsel met het juiste volume. Is de tijd gekomen om de ware omvang van uw merk kenbaar te maken? Big pennen met logo van Senator geeft het u allemaal. Bedrukte Big balpennen met een keuze uit nieuwe, accentuerende kleuren. Bovendien biedt een Big balpen u de ideale oppervlakte voor rondom bedrukkingen. Wat deze pen zo uniek maakt is de optionele mogelijkheid tot een tekstrol binnenin de pen. Succesvol reclame maken in optima forma. Dit betekent kiezen uit Big pennen met logo of Big pennen met logo én tekst. De pen met tekstrol biedt maar liefst ruimte voor 6 regels tekst. Uw reclame full colour laten bedrukken? Met de HD print lanceerde Senator onlangs een geheel nieuwe drukmethode. Geschikt voor de hele serie, waarbij de houder wit is. HD print is een voelbare druktechniek met briljante resulaten. Bestellen kan vanaf 500 stuks, met keuze uit zwarte of blauwe vullingen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Big Pen Polished Basic balpen

  Big Pen Polished Basic balpen

  Vanaf € 0,48
  Minimale afname: 500
  Beschikbare kleuren:
  Big Pen Polished Basic balpen

  Big Pen Polished Basic balpen

  vanaf € 0,48
 • Big Pen Frosted balpen

  Grote pennen,brede pennen,dikke pennen

  Vanaf € 0,52
  Minimale afname: 500
  Beschikbare kleuren:
  Big Pen Frosted balpen

  Big Pen Frosted balpen

  vanaf € 0,52
Per pagina:

Senator Big balpennen

Senator Big pennen met logo en tekstrol

Senator biedt de Big balpen aan in diverse kleuren, materiaaloppervlakten en uitvoeringen. De voordeligste serie is de Polished Basic. Verkrijgbaar in een aantal populaire kleuren biedt deze pen u grootste drukoppervlakten voor het presenteren van uw logo. De frosted uitvoering heeft een groot kleurenpalet, waarbij neus, clip en drukker telkoens wit transparant is. In de Mix-and-match serie kunt u de pen geheel naar eigen wens samenstellen. U maakt gebruik van de kleuren uit het kleurenpalet. U kunt polished en frosted kleuren naar wens combineren. Als uitbreidingsoptie heeft u de keuze voor een tekstrol binnen in de houder. De tekstrol biedt plaats voor een 6-tal regels, en draait bij iedere klik. U kunt zowel kiezen voor een tekstrol en een opdruk van uw logo op de pen. 

Big balpennen bedrukken

Zeefdruk op de houder, tampondruk voor de clip, de HD full colour print en de 360 graden rondom bedrukking. Senator biedt het u allemaal. Big pennen bedrukken is hiermee een eenvoudige taak. Grote, gedetailleerde of kleurrijke logo's, het kan allemaal geplaatst worden op deze pen. Diverse drukposities voor de houder én een drukpositie voor op de clip. De pen is voorzien van een softgrip voorstuk, voor comfortabel schrijven. In combinatie met Magic Flow vullingen is dit de balpen voor een perfecte reclame-campagne. 

Reclame Big balpennen van Senator

Senator is marktleider, heeft diverse prijzen gewoonen voor innovatieve designs. Made in Germany voldoet deze serie aan de hoogste verwachtingen. U ontvangt zowel garantie op materiaal, opdruk en vulling. Senator zorgt dat u reclame maakt met een promotieartikel met het juiste doel. Snelle en betrouwbare leveringen, in combinatie met een goed georganiseerd productieproces. In 15 werkdagen na akkoord op de drukproef ontvangt u deze hoogwaardige pennen. U kunt uw reclame pen optimaal aan uw klant presenteren. Goede producten weggeven is immers nog altijd de beste reclame. Een Big pen maakt dit allemaar voor u waar.

Bedrukte Big balpennen online bestellen

Bestellen van dit artikel kan eenvoudig via de website. U regelt alles online. U kiest de kleur of de kleurcombinatie. Wilt u een tekstrol, dan kiest u voor het model in de Mix-and-Match. Vul uw aantal in, uw gewenste aantal drukkleuren en alle aanvullende basisgegevens. U ontvangt meteen een orderbevestiging. Logo en andere drukgegevens kunt u meteen meesturen. Liever alles regelen via de mail. Stuur dan gewoon uw wensen naar info@primarelatiegeschenken.nl. Direct uw vraag stellen kan via onze chat. U kunt voor alle bedrukte Big pennen snel contact met ons opnemen. Bellen, chatten, mailen, net wat uw voorkeur heeft. En tot slot kunt u via het product gratis een sample en offerte aanvragen. We maken het u graag gemakkelijk.