Prijs

€ 0,00 -€ 1,00

Kleur

Merk

Soort

Senator Bridge balpennen

De bridge balpen, de jongste telg van Senator werd geïntroduceerd in 2017. Een balpen die wordt omschreven als aangenaam anders. Maar wat maakt de Senator Bridge balpennen zo anders? Bedrukte Bridge pennen hebben opvallende en kleurrijke eigenschappen. Het ontwerp heeft veel oog voor detail, zonder dominant te worden, waardoor op een elegante manier uw reclameboodschap wordt overgebracht. De bridge balpen bedrukken met een fraai, kleurrijk of gedetailleerd  logo is een eenvoudige zaak door de grote drukformaten en een variatie aan druktechnieken. Zeefdrukmogelijkheden op maar liefst 30 x 15 mm of clipbedrukking, het is allemaal mogelijk. Bestel v.a. 500 stuks Bridge balpennen met logo. Een balpen in glanzende uitvoering, met draaimechaniek en een Senator magic flow vulling in blauw of zwart, voor de perfecte positieve uitstraling van uw bedrijf.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Senator Bridge Polished Draaibalpen

  Senator Bridge Polished balpennen bedrukken met logo of tekst

  Vanaf € 0,49
  Minimale afname: 500
  Beschikbare kleuren:
  Senator Bridge Polished Draaibalpen

  Senator Bridge Polished Draaibalpen

  vanaf € 0,49
 • Senator Bridge Clear Draaibalpen

  Senator Bridge Clear Draaibalpennen bedrukken met logo of tekst

  Vanaf € 0,50
  Minimale afname: 500
  Beschikbare kleuren:
  Senator Bridge Clear Draaibalpen

  Senator Bridge Clear Draaibalpen

  vanaf € 0,50
 • Senator Bridge Polished MT Draaibalpen

  Senator Bridge Polished MT pennen bedrukken met logo, tekst of reclame.

  Vanaf € 0,66
  Minimale afname: 500
  Beschikbare kleuren:
  Senator Bridge Polished MT Draaibalpen

  Senator Bridge Polished MT Draaibalpen

  vanaf € 0,66
 • Senator Bridge Clear MT Draaibalpen

  Senator Bridge Clear MT balpennen bedrukken met logo of tekst

  Vanaf € 0,68
  Minimale afname: 500
  Beschikbare kleuren:
  Senator Bridge Clear MT Draaibalpen

  Senator Bridge Clear MT Draaibalpen

  vanaf € 0,68
Per pagina:

Senator Bridge balpennen

Senator Bridge balpennen met logo

De Bridge balpen kenmerkt zich door een veelzijdig aanbod in druktechnieken. Bridge balpennen kunnen met uw logo bedrukt worden vóór de clip, naast de clip en geheel rondom. Daarnaast is clipbedrukking mogelijk.

 • Zeefdruk op de houder 30 x 15 mm
 • Zeefdruk op de houder 40 x 12 mm
 • Tampondruk op de clip op 45 x5 mm of 35 x 8 mm
 • Tampondruk direct naast de clip op 40 x 2 mm of 30 x 3 mm
 • All around houder bedrukking 45 x 34 mm

U ziet, u heeft vele mogelijkheden voor een perfecte opdruk van logo op alle Bridge pennen. We maken voor u graag gratis een drukproef om de mogelijkheden visueel te tonen.

 

Bedrukte Bridge balpennen bestellen

Bedrukte Bridge balpennen bestelt u vanaf 500 stuks. Des te meer u bestelt des te voordeliger de stuksprijs en de bedrukkingsprijs. Na 500 volgen de staffels 1000, 3000 en 5000. Voor hogere aantallen kunt u een scherpe offerte aanvragen. Bestellen kan eenvoudig online. U kunt kiezen uit een ruim kleurenpalet en diverse modellen en uitvoeringen. Waarbij ook de Senator Bridge Clear MT, met metalen punt, tot de mogelijkheden behoort. Iets duurder, maar net iets stijlvoller en eleganter.

Bridge Balpennen snel bedrukken

Deze prachtige draaibalpen in glanzende uitvoering heeft extra service-mogelijkheden. U kunt de pen geheel in eigen PMS-kleur laten bedrukken v.a. 10.000 stuks. Daarnaast kunnen deze balpennen in de spoedservice sneller worden geleverd. De zogenaamde 5000 in max. 5 drukkleuren in 5 werkdagen verzendklaar. U kunt dus maximaal 5000 Bridge balpennen snel laten bedrukken, met max. 5 drukkleuren, die in 7 werkdagen worden afgeleverd. Deze service geldt voor alle modellen die geheel uit kunststof bestaan. Niet geldig voor de uitvoeringen met metalen onderdelen. 

Senator Bridge pennen met tekst bedrukt

Uiteraard hoeft u niet persé een logo te laten bedrukken. Liever een websitevermelding, emailadres, slogan, reclameboodschap of een andere tekst. Wij zetten voor u gratis tekstbestanden om naar drukbestanden. U hoeft alleen maar de tekst te sturen, aangevuld met een gewenste lettertype en drukkleur(en) en wij regelen de rest. Van drukproef tot levering. Liever een sample vooraf? Alle Senator pennen uit de Bridge-serie kunnen als sample gratis worden aangevraagd.