Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Senator pennen bedrukken

Bedrukte Senator balpennen bestellen? PrimaRelatiegeschenken biedt u alle modellen tegen de allerlaagste prijs. Senator pennen laten bedrukken betekent kiezen voor optimale drukmogelijkheden en ruime kleurkeuzes. Daarnaast is elk kunststof model in vele uitvoeringen leverbaar. Naast populaire kunststof Senator pennen met logo biedt Senator luxe metalen balpennen, vulpotloden, rollerbalpennen en vulpennen. Met maar een belofte. Reclame pennen leveren met de beste service en in de hoogste kwaliteit. Senator pennen met tekst of met logo bedrukken in full colour, op grote drukoppervlakten en in voelbare weergave. Het kan allemaal. Goedkope Senator pennen laten bedrukken kan met het model Dart, Superhit en Liberty. Gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bestelt u deze modellen v.a. 500 stuks. Al meer dan 95 jaar staat Senator garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Innovatieve modellen zoals de New Spring en de Bridge leveren perfecte promotiebalpennen op. En voor iedere reclameboodschap levert Senator de perfecte druktechniek, zodat u fraaie pennen met tekst en/of logo ontvangt.

Kies direct een bestseller:

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte Senator pennen made in Germany

Alle modellen worden in Duitsland geproduceerd. Getest op zeer strenge kwaliteitscriteria. Het doel is duurzame producten te leveren voor het perfecte promotiegeschenk. Bedrukte Senator pennen zijn krachtige reclame-artikelen voor op het buro. Funtionele artikelen die dagelijks worden gebruikt, waarbij uw reclame-boodschap dagelijks zichtbaar is. All-time favourites zoals de Challenger en de Point, bruggenbouwers zoals de Bridge en voltreffers zoals de Dart. Daarnaast biedt Senator bedrukte metalen pennen. Keuze uit fraaie designs in klassieke kleuren. In kleine aantallen bestelt u de Image of de Carbonline balpen. 

Senator balpennen met logo als promotieartikel

Senator is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. U kunt volledig op deze fabrikant vertrouwen voor eerlijke kwaliteitsproducten. Spectaculaire bedrukkingsmogelijkheden zoals zeefdruk, HD-print en all-aroundruk, staan garant voor de optimale weergave van datgene waar u reclame voor wilt maken. Senator pennen met logo op de houder of op de clip, het kan allemaal. Naast logo bedrijfsgegevens laten bedrukken? Er is voldoende ruimte. Senator balpennen zorgen voor de beste indruk bij uw klanten. De modellen zullen met aandacht bekeken worden, perfect voor een optimale uitstraling van uw merk.

Senator pennen met tekst in 5000/5/5

U kunt Senator pennen met tekst, met logo of met een andere bedrijfsboodschap laten bedrukken. Alle kunststof modellen hebben voldoende drukoppervlakten. Door extra services wil Senator het u als klant gemakkelijker maken. Max. 5000 pennen, met max. 5 drukkleuren, bedrukt en verzendklaar in 5 werkdagen. Dit betekent dat u heel veel modellen in 7 werkdagen in huis hebt. Onder deze regeling vallen de standaard modellen van Liberty, Dart, Super hit en Challenger. Een van de vele voordelen die Senator u biedt. 

Supersnel Senator balpennen laten bedrukken

Extra snel uw Senator balpennen laten bedrukken kan met de Pen Express. Maximaal 1000 pennen ontvangen in 4 werkdagen. Hiervoor kunt u kiezen als er echt spoed is met de levering. Tegen een toeslag van € 0,10 per pen, maximaal met 1 kleur bedrukt op de houder en keuze uit een beperkt aantal modellen. Deze balpennen worden geleverd met blauwe vullingen. Bent u vergeten reclamepennen te bestellen? We helpen u graag bij deze snelle leveringsservice.

Overige mogelijkheden voor Senator reclame pennen

Alle basicmodellen van Senator worden aangeboden in de 10 meest gangbare kleuren. De houder is hierbij altijd wit. Alle overige materiaaloppervlakten zoals polished en clear zijn verkrijgbaar in 15 kleuren. De Liberty heeft een ware inhaalslag gemaakt en is gegroeid tot het populairste model. Qua kleurbereik is dit model dan ook onverslaanbaar. Liberty is het enige model dat wordt aangeboden in 25 standaard kleuren. Wilt u spelen met de kleuren van een model. In de Mix-and-Match kunt u kiezen voor een geheel eigen samenstelling van de reclamepen. Zo kunt u diverse kleuren van uw logo al in de pen-uitvoering verwerken. En vindt u tussen alle kleurmogelijkheden niet de juiste kleur, laat dan uw reclamepennen maken in eigen Pantone-kleuren. Wij produceren een bepaald onderdelen of diverse onderdelen in de kleur(en) die u wenst. Voor een optimaal bereik van uw huisstijl bij uw klanten. 

De populairste categorieën:

Wellicht ook interessant: