Prijs

€ 0,00 -€ 1,00

Kleur

Merk

Soort

Senator Super hit balpennen

Bedrukte Super hit balpennen, wie kent ze niet? Ongetwijfeld ligt er in menig la een superhit pen van Senator. En niet verwonderlijk. Super hit balpennen laten bedrukken als bedrijfspen is kiezen voor een tijdloos design van een A-merk fabrikant. Met recht een evergreen. Miljoenen keren verkocht is dit originele Senator model al jaren een hit. Superhit pennen met logo bestellen, is kiezen voor eenvoud, gecombineerd met een werkelijk prachtig opvallende clipdruk-mechanisme. Met een super prijs/kwaliteitverhouding is deze pen met zijn betrouwbare afwerking de beste optie voor uw reclame pen. Met grote drukformaten op clip en houder, ook voor de heldere "clear" uitvoering, is de Superhit pen meer dan ooit een regelrechte kaskraker. De serie bestaat uit diverse modellen, waaronder clear, frosted, polished en mat. Een uitgebreid kleurenpalet helpt u bij het kiezen van een kleur die aansluit bij uw bedrijfslogo. Als extra service kiest u een blauwe of zwarte vulling, zonder toeslag. Met 5 drukposities kan de Super hit balpen optimaal worden gepersonaliseerd met logo of tekst.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Super Hit Polished Basic balpen

  Super Hit Polished Basic balpen

  Vanaf € 0,26
  Minimale afname: 1.000
  Beschikbare kleuren:
  Super Hit Polished Basic balpen

  Super Hit Polished Basic balpen

  vanaf € 0,26
 • Super Hit Clear balpen

  Super Hit Clear balpen

  Vanaf € 0,27
  Minimale afname: 1.000
  Beschikbare kleuren:
  Super Hit Clear balpen

  Super Hit Clear balpen

  vanaf € 0,27
 • Senator Super Hit Frosted balpen

  Senator Super Hit Frosted pen

  Vanaf € 0,28
  Minimale afname: 1.000
  Beschikbare kleuren:
  Senator Super Hit Frosted balpen

  Senator Super Hit Frosted balpen

  vanaf € 0,28
 • Super Hit Polished Basic SG balpen

  Super Hit Polished Basic SG balpen

  Vanaf € 0,32
  Minimale afname: 1.000
  Beschikbare kleuren:
  Super Hit Polished Basic SG balpen

  Super Hit Polished Basic SG balpen

  vanaf € 0,32
 • Super Hit Clear SG balpen

  Super Hit Clear SG balpen

  Vanaf € 0,34
  Minimale afname: 1.000
  Beschikbare kleuren:
  Super Hit Clear SG balpen

  Super Hit Clear SG balpen

  vanaf € 0,34
Per pagina:

Senator Super hit balpennen

Senator Super hit balpennen bedrukken, diverse mogelijkheden

Al bijna honderd jaar is Senator specialist in schrijfwaren. Toonaangevend en vooruitstrevend in druktechnieken. Niet voor niets wordt per model diverse druktechnieken aangeboden. De Super hit balpennen kunt u laten bedrukken op maar liefst 4 drukposities op de hoduer en een drukpositie op de clip. Opvallend is de 360 graden bedrukking op een formaat van ongeveer 60 x 30 mm. Voldoende ruimte om uw logo opvallend te presenteren. Voldoende plaats om tekst, slogan of slagzin bij te plaatsen. Mét opdrukmogelijkheden tot wel 6 verschillende kleuren biedt de Super hit alles voor het drukken van een perfect logo.

Bedrukte Super hit pennen in de pen express

Voor late bestellers heeft Senator de pen express in het leven geroepen. Soms omdat men te laat is met bestellen en soms omdat er een onverwacht evenement op handen is. 1000 pennen in 1 kleur bedrukt, verzendklaar in 2 werkdagen, geleverd in 4 werkdagen. Voor het model Super hit is dit beschikbaar voor de Superhit Polished, de Superhit Polished basic en de Superhit frosted uitvoering. Met uitsluitend blauwschrijvende vulling en alleen als er spoed achter zit. Er komt voor deze service namelijk een kleine toeslag per pen. Geen reclamepennen met spoed nodig, bestel dan in de normale levering, dit scheelt.

Super hit pennen met logo in 5000/5/5

Voor alle favoriete hardlopers biedt Senator de 5000/5/5 service. Bijna de hele serie is te bestellen in deze service. Max. 5000 reclamepennen bestellen, met max. 5 drukkleuren, verzendklaar in 5 werkdagen. In 7 dagen, zonder toeslag, Kiest u voor super hit pennen met logo, dan kiest u voor een product dat voldoet aan alle wettelijke eisen. Kiezen voor deze pen betekent een betrouwbaar en duurzaam product in huis, van hoogwaardige kwaliteit. Uw logo ontvangen we graag in eps- of pdf, eventuele tekst kunt u ons mailen.

Waarom Senator balpennen met tekst laten bedrukken

In ons leven kunnen we vele keuzes maken. Dit is wat Senator u biedt. Ruime keuzemogelijkheden in materiaaloppervlakten, kleuren en drukposities. Tegen scherpe prijzen maakt u gebruik van de missie van Senator. De beste kwaliteit tegen de laagste prijs. De Super hit is geweldig te bedrukken met heel veel tekst. Naast logo kunt u een websitevermelding, een slogan, een slagzin of een telefoonnummer plaatsen. Net wat u wilt. Er is voldoende tekstruimte voor allerlei bedrijfsgegevens. Wanneer u een telefoonnummer of adres plaatst heeft uw klant meteen al uw bedrijfsgegevens bij de hand. Kies uit frosted, polished, matte en clear modellen. Er is zelfs een gerecyclde versie. V.a. 1000 stuks bestelt u snel Super hit pennen met tekst of logo. Made in Germany, voorzien van soepele en vlekkeloos schrijvende vullingen. Voor het maken van perfecte reclame.