Prijs

€ 0,00 -€ 22,00

Kleur

Merk

Soort

Senator vulpennen

Senator heeft een gevarieerd aanbod in bedrukte vulpennen. Vulpennen bedrukken of graveren, betekent kiezen voor mooie design pennen, gemaakt van de allerbeste materialen. Bestsellers en all-time-favourites. Vulpennen bedrukt met logo of tekst zet uw bedrijf op de kaart. Liever vulpennen graveren? Met een stijlvolle lasergravure geven wij uw bedrijfsboodschap een stijlvolle boost. Wanneer u het wat persoonlijker wilt maken, bieden we zelfs de mogelijkheid vulpennen met naam te laten graveren. Iedere vulpen met een eigen persoonlijke naam. Omdat u een persoonlijke boodschap belangrijk vindt. Vulpennen zijn van oudsher populaire schrijfwaren. Altijd na te vullen en zelf de inktkleur kiezen. Voor levenslang schrijfplezier dankzij de hoogwaardige materialen. Glanzend, mat of steel, met een stoer, klassiek of modern uiterlijk. Een pen die van afstand opvalt vanwege de fraaie details of het verfijnde ontwerp. V.a. kleine aantallen kunt u vulpennen bedrukken of graveren met allerlei gegevens. 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Image White Line VP vulpen

  Image White Line VP vulpen

  Vanaf € 6,56
  Minimale afname: 50
  Beschikbare kleuren:
  Image White Line VP vulpen

  Image White Line VP vulpen

  vanaf € 6,56
 • Image Chrome VP vulpen

  Image Chrome VP vulpen

  Vanaf € 7,04
  Minimale afname: 50
  Beschikbare kleuren:
  Image Chrome VP vulpen

  Image Chrome VP vulpen

  vanaf € 7,04
 • Image Black Line VP vulpen

  Image Black Line VP vulpen

  Vanaf € 7,04
  Minimale afname: 50
  Beschikbare kleuren:
  Image Black Line VP vulpen

  Image Black Line VP vulpen

  vanaf € 7,04
 • CarbonLine VP vulpen

  CarbonLine VP vulpen

  Vanaf € 10,02
  Minimale afname: 50
  Beschikbare kleuren:
  CarbonLine VP vulpen

  CarbonLine VP vulpen

  vanaf € 10,02
 • Tizio Set I vulpen, balpen

  Tizio Set I vulpen, balpen

  Vanaf € 21,46
  Minimale afname: 25
  Beschikbare kleuren:
  Tizio Set I vulpen, balpen

  Tizio Set I vulpen, balpen

  vanaf € 21,46
Per pagina:

Senator vulpennen

Senator vulpennen bedrukken met logo

Senator vulpennen kunt u uitstekend laten bedrukken met logo. De specialistische metaaldruk zorgt voor een optimale presentatie van uw gegevens. Logo, tekst, bedrijfsgegevens, diverse informatie kan op de pen geplaatst worden. Less is more. Dat geldt zeker voor luxe vulpennen. Zwarte, grijze of donkere drukkleuren geven uw vulpennen iets elegants. Met keuze uit grote drukoppervlakten op de houder en kleinere drukoppervlakten direct naast de clip. Maximaal te bedrukken met 1 kleur. Met een bijpassende geschenkverpakking promoot u uw bedrijf op een stijlvolle manier.

Senator vulpennen graveren met naam

Wilt u medewerkers, belangrijke relaties of klanten écht in het zonnetje zetten. Kies dan voor een enkelnaamsgravure, eventueel samen gecombineerd met uw bedrijfslogo. Een persoonlijke boodschap die veel lof zal oogsten. Wanneer u 25 vulpennen bestelt, wordt op iedere vulpen de naam van de ontvanger gegraveerd. De duurdere Senator modellen bestelt u vanaf 25 stuks, de goedkopere modellen vanaf 50 of 100 stuks. Met edelstalen iridium penpunten in de maat M is schrijven een genot. Een constant gelijkblijvende toevoer van inkt zonder haperingen. 

Bedrukte Senator vulpennen bestellen

U kunt Senator vulpennen in een aantal minuten online bestellen. U kiest het model, eventueel de kleur, het aantal en laat ons de gewenste druktechniek weten. De weergegeven druktechniek is de standaard, en meestal de voordeligste, druktechniek. Voordat we uw vulpennen personaliseren, nemen we altijd even contact met u op om de bedrukking door te nemen. Daarna ontvangt u een drukproef via de mail. U kunt altijd nog iets wijzigen, pas na akkoord gaan we uw vulpennen drukken. Nieuwsgierig naar de Carbon Line, Tizio, Image of Image Black Line vulpen? We sturen u graag proefexemplaren op zicht. Ervaar de schrijfwijze, het materiaal en het design.

Senator vulpennen met tekst 

Heeft u geen logo en wilt u alleen tekst plaatsen. We zetten gratis tekst voor u om naar een drukbaar bestand. Stuur ons de gewenste druktekst eenvoudig via de mail, aangevuld met een lettertype en drukkleur. Wij zorgen voor de drukproef ter goedkeuring. U kunt tekst graveren of bedrukken op de vulpen. Net wat u wilt. Doorgaans is er ruimte voor 2 regels tekst, bij een gravure is dat, afhankelijk van de drukpositie, soms 1 regel. Uw bedrijfsnaam, website of andere gegevens kunnen op de vulpen gegraveerd en gedrukt worden. Hulp nodig voor uw ideeën? We helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via chat, mail of per telefoon.