Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijdShoppers

Geef uw beeldmerk een boost met onze bedrukte shoppers. Wij tonen uw reclame, zoals bedrijfslogo, tekst, websitenaam en andere gegevens professioneel op shoppers. V.a. kleine aantallen kunt u shoppers laten bedrukken. U vindt hier ons meest populaire assortiment. Met keuze uit diverse kleuren, materialen, formaten en en designs. Uiteraard kunt u onze shoppers ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals u ook shoppers kunt vinden in onze afdeling draagtassen en schoudertassen. U kunt tevens een shopper weggeven als goodiebag. Een geweldige manier om uw bedrijf, organisatie of instelling onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Bestaande klanten kunt u met een promotie shopper in het zonnetje te zetten. Deze trendy en stijlvolle tassen blijven in populariteit groeien. Met een kosteloze drukproef tonen we graag de bedrukking op een shopper naar keuze. 

Weergave:TegelsLijst

Welke promotie shoppers bieden we aan?

U heeft de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo zijn er goedkope shoppers van non woven materiaal en van katoen. Dit zijn de traditionele materialen. Duurdere materialen zijn polyester, jute en canvas. Een kleurrijk en opvallend alternatief. Er zijn ook shoppers die van twee verschillende materialen zijn gemaakt, deze geven hierdoor een bijzondere uitstralling. U kunt voor gekleurde uitvoeringen gaan, maar stijlvol zijn ook de natuurlijk gekleurde shoppers. Daarnaast zijn er onze duurzame shoppers, die ecologisch en milieuvriendelijk zijn. Meer eco shoppers vindt u in onze categorie Eco tassen onder de categorie Eco relatiegeschenken. Shoppers zijn geschikt voor een dagje shoppen, maar u kunt er ook eenvoudig boodschappen of andere spullen in meenemen. Ze zijn dagelijks te gebruiken, soms uit te wassen, maar ze hebben alles om uw promotie succesvol te maken.

Shoppers bedrukt met eigen reclame

Welke reclamemogelijkheden heeft u voor shoppers? Dat is zeer divers en ruim. Tassen hebben namelijk een groot drukbereik, bovendien kunnen een aantal modellen dubbelzijdig gedrukt worden. Dit kan een gelijkblijvende opdruk zijn, maar ook twee verschillende. Zo heeft u dus voldoende ruimte om zowel uw logo, bedrijfsnaam en diverse tekst te plaatsen, denk hierbij aan adresgegevens, emailadres en websitevermelding. In principe kunnen al deze gegevens in één drukgang geplaatst worden. U betaalt dus niets extra wanneer u meer gegevens wilt laten drukken. Uw logo ontvangen we graag in een EPS-bestand, maar eventuele extra informatie drukken wij gratis bij. Hiervoor hoeft u alleen maar de gegevens aan ons verstrekken, met keuze uit de drukkleur en de lettertype. Zo wordt eigen reclame bedrukken op shoppers erg aantrekkelijk.

Schitterende shoppers laten bedrukken bij PrimaRelatiegeschenken

Uw ontwerp of print kan tot wel 8 kleuren gedrukt worden. Tevens is het mogelijk om uw logo te borduren, dit kan op een aantal modellen. Bestellen gaat heel eenvoudig via de webshop, u handelt alles online af. Bij ons schiet u niet gemakkelijk uit uw slof, wij regelen namelijk alles voor u. Van drukproef, orderbevestiging tot aan levering. Wilt u liever niet over één nacht ijs gaan, vraag dan gratis een testexemplaar. Promotionele shoppers hebben vele gebruiksmogelijkheden. Wannneer u uw logo laat bedrukken op één van onze modellen, dan creëert u een perfect relatiegeschenk. We helpen en adviseren u graag via chat, mail of telefoon.