Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Sinterklaas snoep

Sinterklaas snoep bedrukken met logo. Niet alléén het feest voor kinderen. Ook volwassenen genieten van pepernoten, schuimpjes en chocoladeletters. We hebben een leuke collectie voor u samengesteld. Onze luxe UTZ chocoladeletters van 75 gram kunt u in verschillende smaken bestellen vanaf 100 stuks. En wie er niet genoeg van kan krijgen bestelt de extra grote uitvoering van maar liefst 200 gram. Met Sinterklaas relatiegeschenken laat u het 5 december feest niet ongemerkt voorbij gaan. Verras uw mederwerkers met jute zakjes gevuld met pepernoten of strooimelange. Bijpassende brievenbusgeschenkverpakkingen zorgen voor een niet te verwachten cadeautje in iedere brievenbus. Met iets kleins kunt u een grote indruk maken.

Weergave:TegelsLijst

Lekkere Sinterklaas relatiegeschenken

Luidt de feestelijke decembermaand in met lekkere Sinterklaas relatiegeschenken. Bij ons kunt u allerlei soorten Sinterklaas snoep bedrukken met logo. Een feest voor kinderen en volwassenen! De dagen worden korter, het weer kouder waardoor we allemaal behoefte hebben aan warmte en gezelligheid. Themasnoep geeft extra charme aan Sinterklaas:

✔ jutezakjes met pepernoten
✔ puntzakken met schuimpjes
✔ chocolade in de vorm van Sinterklaas
✔ 75 grams chocoladeletters
✔ 200 grams chocoladeletters

Bij PrimaRelatiegeschenken bestelt u niet zomaar chocoladeletters. Al onze smaken, melk, puur en wit, zijn UTZ gecertificeerd. Een cacao boer ontvangt deze certificering niet zomaar. Boeren die cacao produceren met oog voor mens en milieu kunnen een dergelijke certificaat verdienen. Op deze manier kunt u extra genieten van 75, 150 of 200 grams chocoladeletters. Sinterklaas relatiegeschenken bestelt u al vanaf 100 stuks. En het bedrukken van Sinterklaas snoep met eigen logo  is mogelijk tot in full colour.

Sinterklaas snoep bedrukken met logo

Maak dit decemberfeest compleet door Sinterklaas snoep te bedrukken met eigen logo. Aan de jutezakjes bevestigen wij in full colour uw opdruk. Een opdruk kan bestaan uit uw logo, een passende tekst of een afbeelding met Sinterklaasthema. Alle producten kunnen namelijk tot in full colour bedrukt worden. Op de voorkant van het doosje van de chocoladeletter wordt een full colour sticker geplaatst. De sticker op het puntzakje schuim kan zelfs in eigen vorm gemaakt worden. Laat het heerlijk avondje dus maar komen. Kies uit onze Sinterklaascollectie uw product en bestel meteen online. Uw drukbestand kunt u meteen bijsluiten. Kies uw aantal en vul alle gegevens in. Voordat wij Sinterklaas snoep gaan personaliseren ontvangt u een drukproef via de mail. Pas iets aan of keur het meteen goed. Na akkoord bedrukken wij uw Sinterklaas snoep met logo of ander ontwerp. In circa 2 weken ontvangt u de lekkernijen thuis of direct in de brievenbus van uw medewerkers of klanten. 

Kleinere aantallen Sint geschenken bestellen

Heeft u in deze spannende tijd teveel aan 100 chocoladeletters of pepernotenzakjes? Onbedrukt kunnen wij elk aantal leveren. Wellicht heeft u zelf stickers of kunt u leuke kaartjes maken voor aan de jutezakjes. In onze webshop vindt u bij ieder product een kleine aantallen aanvraag. We mailen u graag een passende offerte. Bestel tijdig, want in deze tijd van het jaar zijn veel bedrijven ook al aan de slag met kerstpakketten en kerst relatiegeschenken. Ook staat de winter voor de deur. Voor ieder thema, Sinterklaas, Kerst en Winter kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen, stel ze gerust via telefoon, mail of contactformulier. U kunt ook bijna alles online regelen, van sampleaanvraag tot een directe bestelling.