Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

LevertijdSleutelbeursjes

Hoe vaak zijn we niet op zoek naar onze sleutels? Vaker, dan we zouden willen. Sleutelbeursjes bedrukken als relatiegeschenk is daarom een goede keuze. Een sleutelbeurs wordt geleverd met een metalen ring en in de beurs kan ook nog muntgeld worden meegenomen. Bedrukte sleutelbeursjes vindt u bij PrimaRelatiegeschenken in allerlei uitvoeringen. Zo vindt u in onze shop lederen sleutelbeursjes, imitatielederen sleutelbeursjes of nylon of polyester sleutelbeursjes. De sleutelbeursjes zijn voorzien van een rits. Sleutelbeursjes hebben een ruim drukbereik. Zowel de voor- als de achterzijde kunnen bedrukt worden. Dit kan per drukkleur of full colour. Sleutelbeurzen zijn een leuk item om weg te geven. Uw klant vindt gemakkelijk zijn sleutels terug, meerdere sleutels kunnen aan de metalen ring worden bevestigd. Een sleutelbeurs is een relatief goedkoop promotiemiddel. De goedkoopste modellen zijn de sleutelbeursjes gemaakt van nylon of polyester. U bestelt ze voor minder dan 1 euro per stuk bij een afname van 100 stuks. Des te meer u bestelt, des te goedkoper de stuksprijs. Sleutelbeursjes met eigen logo zijn te bestellen v.a. 50 stuks. De levertijd varieert van 6 tot 10 werkdagen.

Weergave:TegelsLijst

Onbedrukte sleutelbeursjes bestellen

Op onze site vindt u ook alle promotieartikelen zonder opdruk. Dit betekent dat u ook onbedrukte sleutelbeursjes kunt bestellen. Misschien wilt u ze zelf laten drukken of gebruikt u het artikel niet als promotiemateriaal. Sleutelbeursjes onbedrukt zijn in ieder gewenst aantal te bestellen. Een bestelling plaatst u via onze website, u vult dan geen drukkleur in. De levertijd van onbedrukte sleutelbeursjes is circa 2 werkdagen. 

Bedrukte sleutelbeursjes bestellen

Bij ieder product vindt u een overzicht van de drukmogelijkheden en de daarbij behorende drukprijzen. U kunt sleutelbeursjes laten bedrukken in 1, 2, 3 of 4 drukkleuren. Kleurrijke logo's kunnen geplaatst worden met een full colour druk. Zowel de voor- als de achterzijde kunnen bedrukt worden. Met een bedrukt sleutelbeursje maakt u optimaal gebruik van reclamemogelijkheden. Het is een artikel dat doorgaans iedere dag door de ontvanger wordt gebruikt. De opdruk blijft lang zitten, waardoor de gebruiker dagelijks aan uw bedrijf wordt herinnerd. Uiteraard bedrukken wij uw sleutelbeursjes met de allerbeste drukmachines voor een langdurige herinnering aan uw bedrijf. U vindt alle mogelijkheden in deze categorie. Bestellen gaat gemakkelijk online. Kies uw kleur, kies het aantal en kies de gewenste opdruk. U ziet meteen de totaalprijs. Voordat wij gaan drukken tonen wij u de opdruk door middel van een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef gaan we de beursjes drukken.

Lederen sleutelbeursjes bedrukken

Lederen sleutelbeursjes zijn iets duurder dan de polyester en nylon exemplaren. Leer heeft echter een luxere uitstraling. U kunt deze promotieartikelen weggeven aan klanten na een aankoop. Of juist aan belangrijke klanten die u eens in het zonnetje wilt zetten. Lederen sleutelbeursjes zijn zeer geschikt voor auto-, huis- en fietssleutels. Onderweg kan in de beurs makkelijk wat kleingeld of zelfs papiergeld worden mee genomen. Voor een ijsje onderweg of voor een onverwachte parkeermeter. Kortom, een promotieartikelen dat een klant zeker zal bevallen. Bestellen is mogelijk v.a. 50 stuks. U kunt via onze site een offerte op maat aanvragen of direct bestellen.

Polyester sleutelbeursjes met logo

Polyester is een kleurvast en sterk materiaal. Polyester sleutelbeursjes met logo zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. De sleutelbeursjes zijn gemaakt van sterk 600 D polyester. In verschillende kleuren leverbaar, waaronder limoengroen en oranje. Dit artikel bestelt u v.a. 50 stuks. Opdruk is mogelijk aan de voor- en/of achterzijde. De levering kan plaatsvinden in 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Door het aanbod van vrolijke kleuren is dit artikel ook bijzonder geschikt voor kinderen. Met een leuk gekleurde polyester sleutelbeurs raken ze een fiets- of huissleutel minder gauw kwijt.

Nylon sleutelbeursjes met opdruk kopen

Nylon scheurt of rafelt nauwelijk. Het is een sterk, maar toch licht materiaal. Het is bovendien winddicht en bestand tegen slijtage. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat een sleutelbeursje van nylon jarenlang gebruikt kan worden. Een ideale reclamedrager bij uitstek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voorzien van rits en metalen ring. Een opdruk zorgt voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf. Niet meer de ergernis van rondslingerende sleutels voor uw klant. Een artikel dat gewoon dagelijks te gebruiken is. Nylon sleutelbeursjes met opdruk zijn beschikbaar v.a. 50 stuks. In diverse kleuren leverbaar en bedrukt en wel geleverd in circa 8 werkdagen. U kunt bij elk product in deze categorie een gratis sample aanvragen. Zo test u eenvoudig of een sleutelbeursje voor u geschikt is als promotiemateriaal.

Sleutelbeursjes bedrukken, lage minimale afnames, snel geleverd

We hebben diverse modellen in onze collectie. Ieder sleutelbeursje kan binnen 10 werkdagen geleverd worden. Sommige zelfs in 6 werkdagen. Heeft u een strakke deadline? Tegen een spoedtoeslag leveren we diverse sleutelbeursjes zelfs in 4 werkdagen. Onze site maakt gebruik van staffelprijzen, des te meer u bestelt des te lager de stuksprijs. U vindt bij elk artikel een minimale afname. We hebben de minimale afnames zo laag morgelijk gehouden. Hierdoor kunt u dus ook kleine aantallen sleutelbeursjes laten bedrukken. U kunt bij ons een bestelling direct met Ideal betalen. Daarnaast is leveren op factuur mogelijk. Bekijk de mogelijkheden voor het uitdelen van sleutelbeursjes op bijv. evenementen, schooluitstapjes of festivals. Ook diverse andere branches kunnen optimaal gebruik maken van een sleutelbeurs. Dit artikel is al jarenlang uiterst populair bij autobedrijven en woningcorporaties.