Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdSleutelhangers bedrukken

"Sleutelhangers bedrukken, blikvanger aan uw sleutelbos"

Weergave:TegelsLijst

Sleutelhangers bedrukken, leuk tussen de sleutels

Sleutelhangers bedrukken? Een leuk item om cadeau te geven. En ook nog eens superhandig want iedereen heeft altijd wel sleutels bij zich. Hetzij huissleutels, autosleutels of fietssleutels. Daar kunt u dus een leuke sleutelhanger aan bevestigen. De sleutelbos of losse sleutel met hanger valt op die manier meestal beter op. Sleutelhangers zijn er in allerlei soorten en maten, voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Voor ieder wat wils. Het is een prima gadget om als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Bedrukt met uw eigen logo zorgt dat meteen voor reclame voor uw zaak.

Soorten en maten sleutelhangers

Er is heel veel keuze in sleutelhangers. Kijk eerst naar de doelgroep en pas daar het type sleutelhanger op aan. Ze zijn in uitvoeringen van kunststof, metaal en vilt. Voorbeelden zijn:

• Metalen rechthoekige sleutelhanger met leder
• Sleutelhanger met mini duimstok
• Anti-stress sleutelhanger
• T-shirt sleutelhanger met flesopener
• Sleutelhanger smilehand

Dit is slechts een kleine greep uit de collectie sleutelhangers. Wat de anti-stress sleutelhangers betreft, kijk eens naar de verschillende vormen zoals bijvoorbeeld model hart, voetbal, wereldbol of bouwhelm. Ze zijn voorzien van mooi felle kleuren.

Sleutelhangers bedrukken, handige extraatjes

Sleutelhangers laten bedrukken, altijd handig in gebruik. Wanneer uw relaties zo’n mooie sleutelhanger krijgen, gebruiken ze deze nog een lange tijd. Zeker omdat deze hanger een mini duimstok, een fles- of blikopener, of zelfs een 2-in-1 mogelijkheid bevat. Kinderen zijn juist dol op kleurrijke sleutelhangers met een leuke vorm en in een mooie kleur uitgevoerd. Dit kan zowel een kunststof sleutelhanger zijn of een sleutelhanger van vilt. Dat is lekker zacht en het oogt heel mooi. Zie met name de anti-stress sleutelhangers. Vooral bij een fiets zijn dit mooie zichtbare sleutelhangers. Wat ook handig is, zijn metalen sleutelhangers met een winkelwagenmuntje. Altijd bij de hand en metalen sleutelhangers zijn heel sterk.

Diverse druktechnieken bij sleutelhangers en snelle levering

Om de sleutelhangers te bedrukken zijn er diverse mogelijkheden betreft de druktechnieken. Dat ligt helemaal aan het materiaal van de betreffende artikelen. Overleg dit met ons, hetzij per telefoon of per e-mail. Relatiegeschenkensamples met een waarde tot ongeveer € 2,00 per stuk sturen wij uw kosteloos toe, mits brievenbuszending. Het opvragen van samples is in de regel onbeperkt. De samples hoeven niet te worden geretourneerd. U kunt meerdere samples in één keer opvragen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een kleinere of grotere oplage te bestellen. Het ligt er ook aan of het een eenmalige actie betreft zoals een beurs of dat u ze standaard weggeeft in uw zaak bij een aankoop. Vraag eventueel eerst een offerte aan. Wij bieden een snelle levering.