Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Smart Camera's

Een Smart camera als relatiegeschenk bestellen is een echte pronkstuk. Ideaal om te voorzien van eigen opdruk, geschikt om te schenken aan belangrijke klanten en relaties. In deze categorie vindt u de mogelijkheden. Bestellen kan al v.a. 5 stuks. Een opdruk is mogelijk met 1 of meerdere drukkleuren, zelfs in full colour. Alles voor het perfecte geschenk vindt u op onze site. Met productspecificaties en mogelijkheden voor de druk. De smart camera's zijn per stuk verpakt en worden geleverd met USB oplaadkabel. Vanaf tablet of smartphone kan met de app alles in en rondom het huis in de gaten gehouden. Wilt u weten wat wij nog meer aan leuke gadgets in ons assortiment hebben, neem dan ook een kijkje in onderstaande rubrieken.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Smart camera's met opdruk online bestellen

Onze smart camera's zijn voorzien van een HD resolutiie camer met speaker én microfoon. U kunt gemakkelijk en snel online tegen de scherpste prijzen een bestelling plaatsen. Bestellen kan via de eenvoudige bestelprocedure. U ontvangt vooraf een drukproef ter goedkeuring. Na akkoord op de drukproef versturen wij binnen 10 werkdagen uw eigen gepersonaliseerde relatiegeschenken. Liever iets sneller in huis? Maak dan gebruik van de expresse-levering, waarbij u uw artikelen in 5 werkdagen ontvangt.

Mogelijkheden voor smart camera's als relatiegeschenk

Met nachtvisie, bluetooth, automatische opnamefunctie  en een bewegingsensor biedt de smart camera alle gemakken voor het checken van ongeregeldheden in en om het huis. Op een stevige voet is de camera in elke kamer te plaatsen. Door middel van de app kunt u overal de beelden checken. U bestelt het aantal dat u nodig heeft. Met onze professionele drukmachines plaatsen wij uw eigen opdruk op de camera.

Zo werkt het

Bekijk ons assortiment. Daarna kunt u drie dingen doen. U bestelt direct via onze site, u vraagt een offerte op maat aan of verzoekt om een proefexemplaar. Een proefexemplaar sturen wij u gratis op zicht. Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Des te meer u bestelt des te hoger de korting. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen, zowel voor het product als voor de opdruk. Nieuwsgierig naar de drukmogelijkheden? Er is ook nog een vierde optie: stuur uw logo in en wij maken voor u kosteloos een drukproef. Zo eenvoudig kan het zijn.