Snel logo op keukenschorten voor horeca of als relatiegeschenk

Keukenschorten als relatiegeschenk of voor in de horeca bestellen? Bij PrimaRelatiegeschenken bestelt u het beste keukenschort. Naar wens plaatsen wij uw logo snel op een keukenschort, wanneer u een deadline heeft. Daarnaast heeft u de keuze uit de standaard levering met vele drukopties. Een geweldig cadeau voor de hobby of de professionele kok. Ook vindt u diverse schorten voor een stijlvolle bediening. Met een keuze uit originele en exclusieve schorten, aangeboden in een breed kleurenpalet, maakt u de perfecte keuze. Met logo keukenschorten voorkomt u spetters op kleding en kiest u voor een stijlvolle presentatie tijdens heerlijke activiteiten. Als relatiegeschenk een prachtig cadeau voor gebruik in iedere keuken. Gemaakt van stevige katoen, sterk polyester of lichtgewicht non woven materiaal. Zowel in horecekwaliteit of voor smakelijke bezigheden in en om het huis. Lange, korte keukenschorten, bedieningsschoten, barkeepersschorten en koksschorten. U vindt het allemaal overzichtelijk gepresenteerd in onze shop.

Logo op schorten bedrukken in de snelle levering

We presenteren fraai uw eigen logo op een schort naar keuze. Met makkelijke sluitbanden gesp u de schorten om uw middel. Bij de lange schorten plaatsen we uw logo op borsthoogte, bij de korte modellen, rechts van de sluitbanden. Opdrukmogelijkheden d.m.v. zeefdruk, transferdruk of met een borduursel. V.a. kleine aantallen te bestellen, naar wens in een extra snelle levering. De standaard levering bedraagt ong. 8-12 werkdagen voor alle modellen, de snellere levering tegen een kleine toeslag verkorten we naar 6 werkdagen. Deze speciale spoedservice hebben we voor onverwachte gelegenheden in het leven geroepen.

Prachtige keuken schorten als relatiegeschenk

Vrolijk gekleurde keukenschorten doen het enorm goed als relatiegeschenk. We brengen dagelijks, soms uren, tijd in de keuken door. Met een keukenschort, die ook nog eens een prettig draagcomfort heeft, is koken leuker. De kleding blijft schoon en met een extra voorvak is er ruimte om de belangrijkste keukenaccessoires direct bij de hand te hebben. Als relatiegeschenk kunnen we keukenschorten subtiel of opvallend bedrukken met uw gegevens. Naast uw logo kunt u diverse bedrijfsinformatie laten plaatsen. Kies voor dit relatiegeschenk dat uitstekend dienst doet bij allerlei heerlijke activiteiten en bbq-feestjes.

Professionele schorten voor de horeca branche

Er is geen branche die zo gekenmerkt wordt door de presentatie van medewerkers dan de horeca. Maak gebruik van een professionele uitstraling door aantrekkelijke kleding voor medewerkers aan te schaffen. U komt hiermee uiterst vakbekwaam over. Naast keukenschorten, lange, korte en bedieningsschorten treft u voor elke medewerker de juiste schort aan. V.a. kleine aantallen te bestellen. Denk bijv. aan de barkeepersschorten van twill, een stof die langer zijn glans behoudt. In luxe kleuren aan te schaffen voor allerlei gelegenheden zoals festivals, beursen en evenementen. Een aantal van onze modellen zijn gekleurd met niet-allergene kleurstoffen. 

Bestellen gaat heel eenvoudig

Kies uw model, kies de kleur, kies het aantal en vul het getal van uw drukkleuren in. Nadat u uw bedrijfsgegevens in heeft gevuld ontvangen wij de order, u de opdrachtbevestiging. We gaan meteen voor u aan de slag. We bespreken met u de opdruk en de mogelijkheden van het plaatsen van uw logo. U ontvangt een filmproef via de mail, waarbij na akkoord de order in productie wordt genomen. Liever een schort in eigen PMS-kleur? We passen vanaf 1000 stuks de kleur aan, aan uw eigen huisstijlkleur. Koken in stijl is pas af met uw eigen logo op de mooiste keukenschorten.

  • gratis sample om te testen
  • gratis verzending van orders
  • gratis filmproeven
  • ruim aanbod in goedkope en professionele schorten
  • gevarieerde drukmogelijkheden
  • vakkundig advies

Bel ons voor meer informatie op 085 792 0094, mail ons via info@primarelatiegeschenken, chat met ons of vul het contactformulier in. We staan graag voor u klaar.

 

Contactformulier