Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd
Snijplanken bedrukken

Een goed plan om snijplanken te bedrukken als relatiegeschenk! Het is immers een onmisbaar artikel in iedere keuken. Een mooie snijplank verdient een prominente plek op het aanrecht, het is gewoon te mooi om te worden opgeborgen. Ontdek bij PrimaRelatiegeschenken de mooiste modellen, materialen en vormen. We hebben standaard snijplanken, kaasplanken en tapasplankjes in grote en kleinere uitvoeringen. Gemaakt van (duurzaam) hout, bamboe en zelfs van Amsterdamse gekapte bomen. Blijf in Hollandse stijl door bijvoorbeeld bedrukte snijplanken in de vorm van een grachtenpand te bestellen. Of bestel fraaie bamboe snijplanken met logo. Graveren en bedrukken is mogelijk. Zo blijft u altijd dichtbij uw klant en maakt u meteen een stukje reclame.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte snijplanken bestellen

Uw klant hoeft geen kookliefhebber te zijn om bedrukte snijplanken te waarderen. Met uw cadeau maakt u koken voor iedereen gewoon prettiger en makkelijker. Bestellen is mogelijk vanaf kleine aantallen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Voor ieder budget hebben wij een prachtig exemplaar:

✔ snijplanken van hout
✔ snijplanken van bamboe
✔ snijplanken in verschillende vormen
✔ duurzame snijplanken van Amsterdams hout
✔ snijplank van met hars behandeld oud papier

U zult ook verschillende bekende merken voorbij zien komen, zoals Diamant Sabatier. En wat zijn we trots op de Made in Holland producten. Deze snij- of serveerplanken zijn gemaakt van Amsterdamse gekapte bomen. Deze bomen krijgen een nieuwe bestemming door een uniek circulaire concept. Een echte aanrader voor de fijnproevers. En een waar genot om hier uw logo op te laten drukken. Bedrukte snijplanken bestelt u direct in onze shop. Liever exact per mail ontvangen wat u kwijt bent voor uw aanvraag? We mailen graag een offerte op maat.

Snijplanken bedrukken vanaf kleine aantallen

Snijplanken bedrukken, of dit nu in grote of kleine aantallen is, heeft enorm veel voordelen. U biedt uw klant gemak en comfort in de keuken. En u heeft de mogelijkheid om met uw bedrijfsgegevens onder de aandacht te komen en te blijven. De meeste modellen bieden wij aan met personalisatie door middel van lasergravure. We hebben echter een aantal modellen die we in kleur kunnen drukken, waarbij maximaal 4 verschillende drukkleuren mogelijk zijn. Met een snijplank wordt hygiënisch gewerkt, het is natuurlijk niet de bedoeling dat voedingswaren vermengd wordt met drukinkten. Daarom bieden we geen groot drukoppervlakte aan en zetten we uw gegevens aan de achterzijde, in de hoek of op het handvat. We adviseren gravure, omdat vet en andere sappen de kans hebben om de opdruk aan te tasten. U wilt juist met uw opdruk in beeld komen. Uiteraard adviseren we u graag. Voordat wij gaan drukken ontvangt u de drukproef. Het staat u altijd vrij om hierin wijzigingen aan te brengen. Na akkoord plannen we de order in en ontvangt u de verwachte leverdatum. Doorgaans leveren we in circa 8 werkdagen.

Snijplanken graveren met logo

Maak een kookervaring voor uw klant zo prettig mogelijk door snijplanken te graveren met logo of tekst. Een gravure komt immers in het materiaal te liggen. Deze vorm van personalisering is tevens chique en stijlvol. Natuurlijk willen we geen bacterievorming in de gravure, dat is de reden waarom we de gravure vaak in een hoek of op het handvat plaatsen. Zo kan iedereen schoon werken in de keuken en ontstaan er geen onhygiënische situaties. Bijkomend voordeel is dat uw logogravure langer mooi blijft. Met een speciale CO2 lasergraveermachine kunnen we zelfs details mooi weergeven. Op hout en bamboe snijplanken wordt de gravure donkerder dan het onderliggende materiaal. Bestellen is mogelijk vanaf kleine aantallen. We stellen u zelfs in de gelegenheid om exact het aantal te bestellen dat u nodig heeft. Vul bij de bestelling gewoon uw aantal in. Profiteer van oplopende kortingen bij grotere bestellingen. Het product en de personalisering wordt voordeliger. Stuur anders uw gegevens eens in, we maken graag geheel vrijblijvend een drukvoorstel.