Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Snoep per stuk bedrukken

Niets is zo voordelig dan snoep per stuk verpakt te bedrukken. Veel snoep voor weinig, betekent groots uitpakken met uw merk en vele klanten bereiken. In deze categorie vindt u snoepjes die per 1 of 2 stuk(s) verpakt zijn. In handige zakjes die worden voorzien van uw logo. De snoepjes zijn verpakt in kleine flowpacks. Hygiënisch om te geven tijdens beurzen, evenementen of feestelijkheden. Deel ze met liefde uit, u zult er veel waardering voor krijgen. Snoep is een lekkere traktatie voor tussendoor. Bestellen kan in verschillende smaken, denk hierbij aan diverse fruitsmaken of pepermunt. Ook kauwgum per stuk verpakt is mogelijk. Bekijk direct online onze scherpe prijzen en startafnames. Bijzondere mogelijkheden zijn chocoladebonbons per stuk, 2 stuks tic tac in flowpack of mini dextro energy in zakjes. Voor de kleintjes zijn er ook per stuk verpakte lolly's.

Weergave:TegelsLijst

Diverse soorten snoep

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom treft u in onze webshop diverse soorten snoep die u per stuk verpakt kunt laten bedrukken,. Voor ieder dus wat wils. Personaliseer de snoepjes met uw eigen logo en een leuk bedankje is geboren. We geven u een aantal ideeën:

- flowpacks met 1 dextros snoepje
- flowpacks fruitpastilles
- lolly's per stuk verpakt
- double twist snoepjes per stuk
- zuurtjes in zakje
- pepermunt en aardbeisnoepjes
- chocolade bonbons per stuk
- kauwgum per stuk verpakt

Dit is een selectie van ons aanbod, natuurlijk is er veel meer keuze. Al ons snoep wordt in Europa geproduceerd en is standaard uit voorraad leverbaar. Plaats eens een passende tekst op de verpakking, eventueel samen met uw beeldmerk. Zo worden verpakte snoepjes een echte blikvanger.

Mogelijkheden in snoep per stuk verpakt bedrukken

Wij hebben diverse soorten drukmachines. De te gebruiken druktechniek is helemaal afhankelijk van het artikel dat u kiest en van uw drukwensen. Een drukmethode waarin per kleur kan worden gedrukt is zeefdruk. Voor de eerste twee drukkleuren is dit de goedkoopste optie. Wilt u meer dan 3 kleuren laten drukken, of wilt u foto's bij plaatsen, dan adviseren we full colour druk. Deze druktechniek is ook geschikt om all over uw gegevens te plaatsen. Van te voren ontvangt u een drukproef via de mail. U kunt dan goed bekijken of alles goed is of dat er nog iets gewijzigd moet worden. Pas als alles akkoord is gaan we bestelling inplannen. U krijgt van ons de orderbevestiging met een indicatie van de leverdatum

Aantallen snoep per stuk verpakt bedrukken

Elk artikel heeft een minimale afname. Deze aantallen zijn vastgesteld op basis van prijs/kwaliteitverhouding. De minimale afname komt hierdoor overeen met de waarde van het product. Hele kleine aantallen bestellen betekent een onredelijke verhoging van de drukprijs. Toch hebben wij de aantallen zo laag mogelijk gehouden. Dit betekent dat zowel grote als kleine ondernemingen uitstekend bij ons terecht kunnen. Een voorraad is ook geen verkeerd plan. De houdbaarheidsdatum is vaak enkele maanden. Zo heeft u ook voor onverwachte momenten iets om weg te geven. Aantallen kunnen in sommige gevallen pas beginnen bij 5000 stuks, maar de zeer lage prijs maakt dan veel goed. 

Bijzondere mogelijkheden voor verpakt snoep

Of het nog allemaal niet genoeg is, hebben wij een aantal specials. Kunt u geen keuze maken uit ons standaard assortiment, denk dan eens aan onderstaande mogelijkheden.

- mini zakjes tic tac snoepjes
- mars in doosje
- chocolade euromunt in doosje
- muesli repen per stuk
- mini dextro energy per stuk verpakt

Maak gebruik van de snelle offerte button om direct een duidelijke offerte voor deze producten te ontvangen. Andere wensen? Laat het ons weten, we helpen u graag bij de beste keuze voor snoep dat per stuk verpakt is. Of stuur uw drukwensen in, dan maken we geheel vrijblijvend een drukproef.