Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd
Snoep relatiegeschenken

Weergave:TegelsLijst

Chocolade relatiegeschenken- tongstrelend lekker

Aan het oriënteren voor nieuwe relatiegeschenken? Snoep of Chocolade is een goede keuze. Beide zijn lekkere zoetigheden. Het aanbod in chocolade of snoep is heel erg groot. Zoeken kan op kleur, prijsklasse of artikelsoort. Zet uw relatiegeschenk in op de juiste manier, denk hierbij aan het soort publiek dat u wilt verrassen met een cadeautje. Jongeren hebben een andere voorkeur dan ouderen. Onze promotionele lekkernijen zijn er in heel veel smaken, verpakkingsvormen en inhoudgroottes. Wilt u een bepaald publiek bereiken, pas hier dan uw snoep- of chocoladekeuze op aan. U kunt alle artikelen door ons laten personaliseren met logo, tekst of soms een foto. Heeft u zelf een idee voor een snoep- of chocolade campagne? U ziet hier onze populairste relatiegeschenken. Speciale wensen en snoepsmaken kunnen op aanvraag worden gemaakt.

Overheerlijke snoep relatiegeschenken bestellen

De mogelijkheden in het bestellen van snoep relatiegeschenken is reuze. Blikjes, rolletjes, pakjes, doosjes, zakjes, ze worden door ons allemaal gevuld met de heerlijkste snoepsmaken. Is er binnenkort een evenement, beurs of andere gebeurtenis maak dan gebruik van onze mogelijkheden. Iedereen, jong of oud, waardeert een dergelijk give away. Kies eens Oud Hollands snoep, King pepermunt of marshmallows. Voor de kinderen hebben we diverse soorten Haribo snoep of gekleurde choco mix. En heeft u een doelgroep dat erg merkgericht is, denk dan eens aan bekende merken zoals Tic Tac, Mentos, Haribo of Ferrero. Al onze artikelen zijn geschikt om optimaal in contact te komen met nieuwe afnemers, klanten of relaties.

Diverse smaken chocolade relatiegeschenken

Ook chocolade is een zoete versnapering. Het smelt heerlijk op de tong en is een lekker tussendoortje. Onze chocolade is beschikbaar in diverse smaken, zoals wit, puur of melk. Daarnaast verkrijgbaar in diverse verschillende vormen:

- chocolade munten
- chocolade repen
- chocolade tabletten
- adventskalenders
- chocolade bonbons
- chocolade doosjes

De kwaliteit van de chocolade is hierbij erg belangrijk. Van oudsher zijn de meeste mensen verzot op Belgische chocolade. Wij vullen dan ook onze meeste verpakkngsvormen met deze kwaliteit chocolade. Er zijn goedkope mogelijkheden en dure mogelijkheden. Het is maar net wie u een cadeautjes wilt geven. Zoekt u relatiegeschenken voor op beurzen, dan zijn per stuk verpakte chocolaatjes een idee. U bereikt op die manier heel veel bezoekers. Wilt u een klant belonen voor een aankoop, dan zult u waarschijnlijk iets meer willen uitgeven. Sommige consumenten zijn erg merkgericht. Ook voor deze doelgroep hebben wij bekende chocolade merken zoals Ferrero, Milka of M&M's.

Kleine of grote aantallen bestellen

Vele bedrijven, ondernemingen en instellingen maken gebruik van relatiegeschenken. Chocolade en snoep relatiegeschenken dragen op een positieve manier bij om aandacht van klanten en bezoekers te trekken. Kleinere bedrijven kunnen ook makkelijk deze artikelen inzetten, omdat het een relatief goedkope manier is om als starter uw bedrijf kenbaar te maken aan anderen. Bedrijven, klein of groot, voor iedereen is er bij PrimaRelatiegeschenken een mogelijkheid om zoetigheden te bestellen. U hoeft er echt geen snoepkont voor te zijn, want er zijn ook kleine verpakkingen als versnapering. Bestel gewoon het aantal dat handig is en past binnen het budget. U kunt nadien altijd nog iets bijbestellen. Kleine aantallen beginnen van 50, 100 of 250 stuks. Los verpakt snoep is erg aantrekkelijk voor grote beurzen. De inkoop is laag, echter zijn sommige afnames hoog, zoals 3000 of 5000 stuks. Wel lekker om natuurlijk heel veel uit te delen, zo strooit u uw naam uit op de hele beurs. Vraag eens om een duidelijke offerte, zodat u precies weet wat het gaat kosten. We helpen u graag.

Snelle leveringsmogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken

Al ons snoep en chocolade is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen we uw relatiegeschenken doorgaans snel leveren. Het ene artikel is in 5 werkdagen gereed met opdruk, op de andere moet u soms 3 weken wachten. Is uw beurs of festiviteit al in aantocht, maak dan uw keuze op basis van mogelijkheden. Bel of mail ons met betrekking tot de gewenste leverdatum en we bekijken samen met u wat haalbaar is. Wist u dat heel veel bedrijven relatiegeschenken inzetten? Zaak dus om tussen al die andere bedrijven op te vallen. Snoep en chocolade geschenkjes dragen hier zeker aan bij. Maak gebruik van het geheugen van de ontvanger, de meeste mensen weten na 2 jaar nog van wie ze het geschenk hebben ontvangen. Maak er iets moois van. Wilt u artikelen in 1 of 2 kleuren laten bedrukken, laat uw bedrijfskleuren dan terugkomen op de verpakking. Wilt u een product- of sfeerfoto bijplaatsen, maak dan een opvallend ontwerp. Full colour kan op een groot drukformaat, sommige producten worden all over bedrukt. Dat wil zeggen dat zowel de voor- als achterkant voorzien kan worden met al uw bedrijfsinformatie. Bij doosjes worden ook de zijkanten meegenomen. Heeft u wensen of ideeën, stuur het in en we beoordelen of dit mogelijk is. Speciale snoepsoorten en verpakkingsvormen kan allemaal naar wens worden gemaakt.