Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Snoepblikjes bedrukken

Bied klanten eens een relatiegeschenk waarbij het water in de mond loopt en bestel snoepblikjes met logo. Snoepblikjes zijn voordelige artikelen om te kopen en de klant kan het gemakkelijk meenemen in een tas of in de jas. We hebben in onze webshop diverse soorten handige snoepblikjes. De bekendste zijn de click clack blikjes, die zo makkelijk te openen en te sluiten zijn. We hebben ze voor u beschikbaar in heel veel kleuren. U kiest daardoor gemakkelijk een kleur die past bij uw bedrijfskleuren. Onze inhoud is natuurlijk super smaakvol. Zo zijn er blikjes met (suikervrije) mintjes, chocoladepastilles, extra sterke mintjes en suikerhartjes. Voor Valentijnsdag kunt u ook kiezen uit blikjes in hartvorm. Deze zijn natuurlijk ook bijzonder geschikt om weg te geven aan diegenen die u een warm toedraagt. Onze blikjes zijn geschikt voor jong en oud. Stort uw hart eens uit en bekijk onze mogelijkheden. Snoepblikjes met logo bestelt u al in kleine aantallen, dus voor een klein budget past dit artikel in iedere reclamecampagne.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Diverse keuzes in snoepblikjes met logo

Om uiteindelijk snoepblikjes met eigen logo te bestellen dient u eerst een keuze te maken uit ons veelzijdig aanbod. We hebben namelijk diverse modellen die te vullen zijn met verschillende soorten snoep. U kunt de volgende artikelen onbedrukt of bedrukt bestellen:

- kleine scharnierblikjes met circa 25 gram mintjes
- click clack blikjes in diverse formaten met keuze uit diverse soorten snoep
- hartvormige blikjes met suikerhartjes
- snoepblikjes met embossing
- supergrote click clack blikjes met een inhoud van 80 gram snoep
- snoepblikjes in de vorm van een koffer
- grote voorraadblikken met gemengd drop

Dit zijn de meest populaire mogelijkheden. De click clack blikjes kunnen we in heel veel kleuren leveren. In één bestelling kunt u ook meerdere kleuren kiezen. De oranje variant wordt vaak besteld rondom Koningsdag en bevrijdingsdag. Wilt u snoepblikjes met logo bestellen voor beurzen. Denk dan vooral ook aan de snoepkeuze. Onze ervaring is dat vooral beursbezoekers blikjes met verfrissende mintjes waarderen. Kinderen hebben weer een heel andere smaak. Wanneer u deze doelgroep een plezier wilt doen is het een idee om de blikjes te laten vullen met chocoladesnoepjes, gummiberen of colaflesjes.

Selecteer gemakkelijk uw aantallen bij PrimaRelatiegeschenken

Pennen kunt u wel 2 jaar bewaren als relatiegeschenk. Dit geldt niet voor onze snoepblikjes met logo. De houdbaarheidsdatum voor dit artikel is ongeveer een half jaar. Daarom kunt u bij PrimaRelatiegeschenken beginnen met lage startafnames. Zo blijft u niet zitten met grote voorraden. De beginaantallen kunnen 50 of 100 stuks zijn. Bij een steeds grotere afname wordt de stuksprijs aantrekkelijk, we geven namen een zogenaamde staffelkorting. Ook zijn onze drukkosten lager wanneer we in één keer grote aantallen personaliseren. Stort uw hart eens uit op  al onze mogelijkheden en maak weloverwogen een keuze. Denk aan uw doelgroep en aan de grootte van het evenement. Ook voor winkeliers is dit een leuk artikel. Beloon kinderen eens voor een aankoop, u zult er veel goodwill mee kweken. Uiteraard zetten wij uw logo op een prominente plaats, namelijk bovenop de blikjes. Zo kan de ontvanger uw logo niet ontwijken. Bekijk alle artikelen, mogelijke aantallen en druktechnieken. En komt u er niet uit, we helpen u graag.

Op welke wijze snoepblikjes met logo bestellen

Snoepblikjes kunnen op verschillende wijzen voorzien worden met uw logo. De bekendste druktechniek is zeefdruk. Deze drukmanier heeft een groot drukbereik. hierdoor kunnen wij bijna de hele oppervlakte van het deksel bewerken. Heeft u een logo dat uit heel veel kleuren bestaat en wilt u ook al die kleuren laten drukken? Dan stappen we over op de full colour druktechniek. Snoepblikjes die met deze druktechniek worden besteld kunnen ook voorzien worden van een foto of een afbeelding. Bijzonder is de mogelijkheid om gebruik te maken van embossing. Hierbij wordt het logo in het deksel gestanst. We doen dit op speciaal verzoek. Bijzondere gelegenheden kunnen voor deze manier van personaliseren aanleiding zijn om eens extra speciaal uit te pakken. Uw zoete gebaar, naar wie dan ook, zal een blijvende herinnering zijn. Wij adviseren u graag in het maken van snoepblikjes met logo. Bijzondere wensen? Maak ze kenbaar aan ons. Custommade of speciale verzoeken kunnen vaak worden gerealiseerd.

Altijd een drukproef vooraf

We gaan uw bestelde artikelen niet zomaar voorzien van uw gegevens. Dit moet natuurlijk foutloos gebeuren, we willen immers niet dat uw telefoonnummer of naam verkeerd geplaatst wordt. Uw logo kunt u sturen, tekst kunt u mailen. Deze tekst zetten wij voor u om naar een drukbestand.  Om alles grondig te checken ontvangt u van ons een drukproef. U kunt dan alle gegevens zoals de tekst, de drukkleur en de drukpositie checken. Staat uw logo bijvoorbeeld op de gewenste plek en is de tekst goed gespeld? Wanneer alles oke is plannen wij de order in. Standaard worden de snoepblikjes in 10 werkdagen geleverd. Wilt u de artikelen eerder ontvangen? Tegen een meerprijs kunnen wij, afhankelijk van de drukte, leveren in circa 5 werkdagen. Waag een telefoontje aan onze snelle leveringsmogelijkheden. We doen ons uiterste best voor u.