Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Potten snoep bedrukken

Bestel snoeppotten met logo en geef uw merk een boost tot aan het allerlaatste snoepje. Trakteer uw klanten, medewerkers, vrijwilligers en relaties op een stevige pot snoep, Kom in zoete sferen met onze ruime keuze aan snoepsoorten. Standaard potjes kunt u met smarties, hartjes, mintjes of jelly beans bestellen. Voor de grote bewonderaars van dit suikergoed bieden wij glazen snoeppotten met een inhoud van 870 ml. Zet eens een snoeppot op het bureau van uw werknemers. Een klein gebaar dat u veel credits opleverd. Kleine potjes met snoep kunt u meegeven als bedankje aan nieuwe klanten. Kies uw favoriete snoep, met keuze uit basissnoep en speciale snoep, zoals oud Hollands snoep, winegummies en salmiakbollen. Personaliseer dit alles met uw eigen logo. Succes verzekerd. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst

In Europa geproduceerd snoep

Snoeppotten met logo bestellen werkt bijzonder goed als promotieartikel. Maar dan moet het wel smaken. Oke, over smaak valt te twisten, maar we maken wél gebruik van de allerbeste ingrediënten. Al ons snoep wordt gemaakt in Europa. Een groot deel wordt zelfs in eigen land gemaakt. Zo weten wij zeker dat wij smaakvolle snoep leveren. Klanttevredenheid is voor u maar ook voor ons erg belangrijk. Kies uit meer dan 20 soorten snoep. De basisvarianten zijn iets voordeliger dan de speciale soorten. Onze glazen weckpotten en de medium en grote snoeppotten kunnen worden gevuld met basis en speciaal snoep.

- basis snoep: suikerhartjes, kleine suikerhartjes, minthartjes, dextrose mintjes, triangel mintjes, pepermunt, marshmellows, spekjes, snoepmix en drop
- speciaal snoep: gekleurde chocopastilles (keuze uit 15 variaties), jelly beans, winegums, gummiberen, salmiakballen, Engels drop, kaneelkussentjes, krijtdrop, zuurtjes, Haribo beertjes, Haribo flesjes, Haribo drop

Kies zelf de snoepsoort en wij vullen de snoeppot. U kunt natuurlijk onze snoeppotten zonder opdruk bestellen. Maar het is leuker om snoeppotten met logo te bestellen. Wij plaatsen uw gegevens bovenop het deksel. Dat doen we niet voor niets. Zo zijn uw gegevens immers altijd zichtbaar wanneer de snoeppot op tafel komt. 

Bestelmogelijkheden voor snoeppotten met logo

Snoeppotten met logo wekken de juiste emoties op, namelijk tevredenheid en positiviteit. En zo wilt u ook bij uw klanten herinnerd worden. Deze herinnering  kunnen wij zowel grote bedrijven als kleine bedrijven aanbieden. Want bij ons kunt u kleine hoeveelheden kopen. U hoeft niet meteen veel geld te investeren en u heeft geen grote voorraad. Een grote voorraad is ook niet handig omdat snoep natuurlijk een houdbaarheidsdatum heeft. Bekijk onze artikelen en scrol door het aanbod. Vindt kleine, medium en grote snoeppotten. U zult merken dat sommige artikelen al v.a. 25 stuks besteld kunnen worden. U regelt ook nog eens alles online. U hoeft er dus de deur niet voor uit. Wij regelen na bestelling de drukproef. Dé manier om van te voren te kunnen laten zien hoe uw snoeppot met logo eruit komt te zien. En wilt u wijzigen, dan doen we dat graag. Laat eens een foto bedrukken of zorg voor een pakkende tekst. De levering verzorgen wij standaard in 10 werkdagen, op speciale aanvraag is levering in 5 werkdagen mogelijk. Ontdek de mogelijkheden en scherpe prijzen. 

Naast snoeppotten met logo ook andere mogelijkheden

Snoeppotten zijn natuurlijk lekker om weg te geven, maar niet altijd even handig. Vooral niet naar een beurs of een evenement. Deze artikelen zijn natuurlijk iets zwaarder en breukgevoelig. Daarom hebben wij voor u ook nog de volgende mogelijkheden:

- Mini visitekaart tasje doorzichtig met keuze uit 8 snoepsoorten
- Blokbodemzakjes met basissnoep of speciaal snoep
- Kraft zakjes met venster, gevuld met basissnoep of speciaal snoep
- Puntzakken snoep, gevuld met basissnoep of speciaal snoep

Onze puntzakken krijgen een full colour sticker bedrukking. De zakjes kunnen wij ook voorzien van uw logo. Een puntzak kan de klant ook makkelijk mee nemen in de tas, zo bent u altijd dichtbij met al uw bedrijfsgegevens en zal het uw merkherkenning vergroten. Vergeet ook de kleintjes niet. Bedenk ook dat kinderen een andere snoepvoorkeur hebben. Kinderen zullen vaak voor spekjes, chocoladepastilles of gummibeertjes gaan. Combineer in één bestelling meerdere snoepvarianten, zo kunt u iedereen tevreden maken.