Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd

Rolletjes snoep bedrukken

Laat snoeprolletjes bedrukken, een feest voor ogen en maag! Vergroot de reputatie van uw bedrijf met behulp van dit lekkere artikel. Bij PrimaRelatiegeschenken zijn rolletjes in verschillende smaken verkrijgbaar. Trakteer en laat klanten genieten van zoete lekkernijen die wij voorzien met uw eigen beeldmerk. Met keuze uit promotierollen gevuld met mint dextrose of pepermuntjes. Of kies voor een smaakje, we hebben namelijk ook rolletjes in aardbei- of citroensmaak. Deel ze uit op beursen en zorg voor opgewekte beursbezoekers. De snoeprolletjes verdwijnen gemakkelijk in jas of tas. Heeft de klant trek in zoetigheid dan is uw rolletjes altijd bij de hand. Voordat er een snoepje kan worden gepakt is uw logo of beeldmerk in beeld. Blijf langer in ieders herinnering. Vergeet ook onze overheerlijke Mentos rollen niet. De wikkel van dit populaire merk kan full color worden bedrukt. Bestel voldoende, want snoeprolletjes laten bedrukken is onwijs lekker.

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Diverse smaken in snoeprolletjes bedrukken

Er zijn diverse soorten snoeprolletjes om te laten bedrukken. U kunt deze bijvoorbeeld voorzien met uw logo, een pakkende tekst of zelfs een foto's of afbeelding. Op die manier brengt u uw boodschap of merk sterk onder de aandacht. Het is altijd leuk om iets te geven, waarom niet iets zoets. De meeste mensen zijn er dol op . U zult leuke reacties krijgen. Denk eens aan:

- snoeprolletjes met dextrose mintjes
- fruitsmaak snoeprolletjes
- promotiesnoeppakjes met citroen of aardbei smaak
- klassieke twistrolletjes met fruittabletjes
- originele Mentos snoeprollen
- echte King pepermunt rolletjes
- echte Rolo snoeprolletjes

In de basis is de wikkel wit, maar personaliseer de wikkel met bijzondere gegevens. De hele wikkel bedrukken wij full colour all-over. Maak dus gebruik van dit groot drukbereik. Plaats een leuke sfeerfoto die bijvoorbeeld uw branche uitbeeldt. Maak gebruik van de kracht van dit reclameartikel. Een advertentie in een krant plaatsen is vaak veel duurder. 

De kracht van merk snoeprolletjes

Een groot merk versterkt de kracht van uw eigen merk. In ons assortiment hebben wij King, Mentos en Rolo. Heeft u het budget kies er dan eens voor om deze snoeprolletjes te bedrukken. Bent u een liefhebber van Dextro Energy? Oke, het zijn geen échte snoeprolletjes, deze snoepjes zijn immers rechtshoekig, maar de verpakkingsvorm is identiek. Dit merk geeft bezoekers en nieuwe klanten een boost tijdens een soms vermoeiend beursbezoek. Het mooie van promotiegeschenken is dat u iets weggeeft maar er vaak ook weer wat voor terug krijgt. En daar is het u immers om te doen. Waar u wel even om moet denken is de houdbaarheidsdatum. Bij de ene snoeprol is dit 12 maanden, andere soorten kunt u bijna 2 jaar bewaren. Voor grote beurzen is het aantrekkelijk om veel te bestellen, maar wilt u snoeprolletjes op een andere wijze uitdelen dan volstaat vaak een kleiner aantal. Gelukkig bieden wij Mentos snoeprolletjes al v.a. 72 of 250 stuks aan. Ook nog eens supersnel geleverd in circa 10 werkdagen.

Van links naar rechts: rolo, King pepermunt en Dextro Energy: bel ons voor een offerte.

roloe king dextro energy snoeprolletjes bedrukken

Onze minimale aantallen bepalen wellicht uw keuze in snoeprolletjes bedrukken

Om snoeprolletjes zo goedkoop mogelijk te kunnen bedrukken hanteren wij minimale afnames. Voor ons is namelijk ook de prijs, druk- en kwaliteitsverhouding belangrijk. De prijs voor het drukken van artikelen moet niet scheef gaan lopen met de waarde van het artikel. Suiker is een goedkope grondstof. Vandaar dat onze snoeprolletjes met druivensuiker of mint dextrose een veel grotere minimale afname hebben dan de merkrollen:

- diverse snoeprolletjes met druivensuiker v.a. 2500 stuks
- diverse mintssnoeprolletjes v.a. 5000 stuks
- merksnoeprolletjes v.a. 250 stuks
- twistrolletjes v.a. 10.000 stuks
- Mentos snoeprollen v.a. 72 stuks

We begrijpen dat de aantallen voor sommige artikelen groot zijn. Echter vertaald deze hoge afname zich ook terug in de stuksprijs, die is bij ons heel erg laag. Op een beurs geeft u er zo honderden of misschien wel duizenden weg. Voor speciale bezoekers, nieuwe klanten en vaste relaties, waar u doorgaans wat meer aandacht aan besteedt, kunt u bijvoorbeeld Mentos of merkrolletjes laten bedrukken.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën:

Andere populaire relatiegeschenken categorieën: