Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Snoepzakjes

Een lekker zoet gebaar naar klanten kan door snoepzakjes te bedrukken. In onze shop heeft u de keuze uit heel veel mogelijkheden. Goedkope zakjes voor beurzen, telkens gevuld met een aantal mintjes, Vooral beursbezoekers waarderen deze lekkere opkikker. Klanten die bijzonder voor u zijn kunt u verwennen met luxe blokbodemzakjes of lekkere ouderwetse puntzakken. Deze laatste twee soorten zakjes kunnen gevuld worden door uw keuze uit 20 soorten snoep. Bijzondere smaakvol zijn onze kaneelkussentjes, kaneelstokjes en Engels drop. Maar natuurlijk vergeten we ook onze basisvarianten niet, zoals mintjes, suikerhartjes spekjes en drop. Zorg voor een leuke bedrukking op de snoepzakjes. U wordt dan niet vergeten. U kunt werkelijk iedere zoetekauw een passend geschenk geven. Het zijn allemaal leuke en (redelijk) goedkope presentjes die u gemakkelijk weg kunt geven. Bestellen kan al in kleine hoeveelheden. U hoeft alleen maar goed na te denken over uw snoepkeuze en dat kan door ons ruim aanbod nog een lastige keuze zijn. Stuur uw logo of tekst in en wij regelen graag bedrukte snoepzakjes.

Weergave:TegelsLijst

Speciale en basis snoepzakjes bedrukken

Bij ons besteld u gemakkelijk het aantal dat u nodig denkt te hebben. Laat deze artikelen eerst door ons bedrukken. Er zijn veel mogelijkheden voor de opdruk. Overleg met ons uw snoepverpakking en snoepkeuze:

- flowpack snoepzakjes
- blokbodem snoepzakjes
- puntzakjes 
- grote kraft papieren snoepzakjes met doorkijkvenster

Heeft u uw verpakking gekozen? Dan volgt wellicht een moeilijkere taak, namelijk de snoepkeuze. We hebben twee categorieën snoep, de basis variant en de speciale variant:

- de basis omvat: suikerhartjes, kleine suikerhartjes, minthartjes, dextrose mintjes, dextrose mintjes extra stron, pepermunt, marshmellows, spekjes, snoepmix en drop
- de specials zijn: gekleurde chocoladesnoepjes met keuze uit meer dan 10 variaties, jelly beans, winegummies, gummibeertjes, salmiakballen, Engels drop, kaneelkussentjes en -staafjes, krijtdrop, zuurstokjes, haribo beertjes, haribo flesjes, haribo drop.

Vindt u het lastig om te kiezen? Wanneer u een groter aantal besteld is het de overweging waard om meerdere snoepsoorten te kiezen. Zo heeft u voor iedere leeftijd de juiste smaak te pakken. Kinderen zullen gummibeertjes en colaflesjes bijvoorbeeld waarderen, terwijl u een andere leeftijdsgroep blij kunt maken met salmiakbollen en Engels drop. De specials zijn iets duurder. Wilt u vooraf weten wat het allemaal gaat kosten? Vraag bij ons een duidelijke offerte op. Ook kunt u uw wensen met ons delen.

Altijd handig om een voorraad snoepzakjes te hebben

Onze snoepjezakjes hoeven niet in grote hoeveelheden te worden besteld. Maar het is altijd handig om een kleine voorraad te hebben. U krijgt klanten in een mum van tijd in een opperbeste stemming. Kleine cadeautjes kunnen iets groots betekenen. En het zijn niet de duurste geschenken om weg te geven. Heeft u afspraken staan en er komen kinderen mee op bezoek, trakteer dan op een zakje snoep, het maakt het wachten een stuk aangenamer. Niemand hoeft echter kind te zijn om snoep lekker te vinden. Dus eigenlijk is er altijd wel een moment om snoepzakjes bedrukt in huis te hebben. Het werkt gewoon. Bekijk welk aantal u wilt bestellen. Neemt u iets grotere hoeveelheden af, dan wordt de prijs ook nog aantrekkelijker. Plaats een vrolijk gekleurde opdruk en laat uw merk en bedrijf groeien. Uiteraard maken wij voor u graag een drukproef. Dan weet u precies hoe wij de zakjes gaan drukken. Om direct inzage in de kosten te hebben kunt u snel een offerte aanvragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Naast snoepzakjes bedrukken nog veel meer mogelijkheden

Snoepzakjes laat u door ons bedrukken in circa 10 werkdagen. Deze tijd hebben we nodig om de drukproef te maken en de order in te plannen bij de geschikte drukmachine. Heeft u dringend zoete reclame artikelen nodig, dan adviseren we u graag de volgende mogelijkheden in de 4 daagse leveringsservice:

- click clack blikjes
- kleine glazen potjes met standaard snoep
- minttubes
- hart dispensers

Snoepzakjes vergen namelijk een langere voorbereiding. En we willen het natuurlijk wel goed doen. Een logo laten plaatsen kan in full colour of per kleur. Blijf uw concurrenten voor en kies een passend artikel. Heeft u vragen over bedrukkingsmogelijkheden, wilt u een sample ontvangen of bent u nieuwsgierig naar andere zoetwaren, zoals chocolade en bonbons, mail of bel ons dan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.