Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Solaine badtextiel

Ervaar de luxe van geborduurd Solaine badtextiel: gastendoekjes, handdoeken, badhanddoeken en strandlakens. Solaine badtextiel laten borduren als relatiegeschenk is kiezen voor een luxe promotie met een gentle touch. De hele lijn van Solaine is gemaakt van 360 g/m2 of 450 g/m2 katoen. De 100% katoenen uitvoeringen zijn zacht en comfortabel. Alle uitvoeringen zijn met elkaar te combineren. U kunt dus een set strandlaken/badhanddoek als relatiegeschenk geven, evenals een set gastendoek/handdoek. U kunt de kleuren onderling combineren. Elk model is verkrijgbaar in 2 kwaliteiten en 5 stijlvolle kleuren. Deze textiellijn wordt geborduurd met uw logo en/of tekst. Bij borduren zijn kleine details niet altijd makkelijk weer te geven. Een logo dat wel te bedrukken is, kan soms niet geborduurd worden. We tonen u graag de mogelijkheden voor het borduren van Solaine badtextiel. U ontvangt altijd een drukproef vooraf. Is uw logo niet geschikt, dan kunnen we uw logo aanpassen. We brengen u vooraf altijd op de hoogte of borduring van uw logo het door u beoogde gewenste resultaat geeft. 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Geborduurde Solaine gastendoekjes

De Solaine gastendoekjes hebben een formaat van 30 x 50 mm. Gemaakt van 100% katoen, 360 g/m2. Te bedrukken of te borduren met eigen logo of tekst. De gastendoekjes matchen met de bandhanddoek, de handdoek en het strandlaken. Naast de 360 g/m2 uitvoering kunt u de dikkere 450 g/m2 laten borduren of bedrukken.

Geborduurde Solaine handdoeken

De Solaine handdoeken hebben een formaat van 50 x 100 cm en wegen 180 gram. Gemaakt van 100% 360 g/m2 katoen. De hele lijn past bij de gastendoekjes, de strandlakens en de grotere badhanddoeken. De Solaine handdoek is tevens verkrijgbaar in DeLuxe, met een gewicht van 225 en gemaakt van 450 g/m2 katoen net iets zwaarder als de standaard uitvoering.

Geborduurde Solaine badhanddoeken

De Solaine badhanddoeken zijn maar liefst 70 x 140 cm. Gemaakt van 100% 360 g/m2 katoen weegt 1 handdoek 353 gram. Uitstekend geschikt om te borduren of te bedrukken. De badhanddoeken sluiten naadloos aan bij de strandlakens, gastendoekjes en handdoeken.

Geborduurde Solaine strandlakens

Met een formaat van 100 x 180 cm is de Solaine strandlaken een comfortabel handdoek voor op het strand of naar het zwembad. Uitgevoerd in 100% 360 g/m2 katoen, verkrijgbaar in wit of in kleur. Voldoende ruimte om uw logo te laten graveren of bedrukken. De strandlaken DeLuxe is gemaakt van 450 g/m2 katoen en weegt maar liefst 810 gram. 

Solaine badtextiel, binnen 12 werkdagen bedrukt of geborduurd

Badtextiel bestellen bij PrimaRelatiegeschenken betekent snel leveren in 2 1/2 week. De borduurprijs wordt per formaat berekend. Des te groter het te borduren oppervlakte, des te hoger de prijs. De borduring wordt dus niet per kleur gerekend, maar per oppervlakte. Alle uitvoeringen zijn tegen zeer scherpe prijzen online te bestellen. U kiest uw kleur, de borduurgrootte en het aantal. Uiteraard adviseren we, voordat we gaan borduren, of het resultaat die kwaliteit geeft die u van ons mag verwachten.

Luxe badtextiel borduren: de ontvanger associeert een chic geborduurde naam of logo direct met duurzaamheid, luxe en klasse.