Spaarpotten laten bedrukken - Bedrukte spaarpot

Bedrukte spaarpotten bestellen? Laat dan mooie spaarpotten bedrukken (onbedrukt bestellen kan ook!) bij PrimaRelatiegeschenken. Laat kinderen en volwassenen op een leuke manier een geldbedrag sparen. Met spaarvarkens in de vorm van een varken, huis, beer, pinguin voetbal of kluis gaat dit ongemerkt lukken. Ongemerkt een leuk bedrag bij elkaar sparen. Iets kopen vergroot het plezier, als men er zelf voor gespaard heeft. Kies diverse kleuren en modellen. Sparpotten laten bedrukken is voor ons een eenvoudige zaak. Wij bedrukken uw logo, tekst, naam op de spaarpot, in elk gewenste drukkleur. Eenvoudig en voordelig online bestellen in onze overzichtelijke webshop. Vragen kunt u ons altijd stellen via chat, telefoon, mail en het contactformulier.

Spaarpot met slot laten bedrukken

Spaarpot met slot

Neemt u liever het zekere voor het onzeker? Bestel dan een spaarpot met slot. Zo weet u zeker dat het doel voor het sparen wordt behaald. De spaarpot, model kluis, wordt geleverd met twee sleuteltjes. Uw logo of tekst drukken wij op de bovenkant, dit is zelfs mogelijk in full colour. In twee kleuren leverbaar.
Spaarpot niet te openen, bedrukte spaarpot

Spaarpot niet te openen

Een andere manier om ervoor te zorgen dat uw spaardoel wordt behaald: kies een spaarpot die niet te openen is. Pas wanneer de spaarpot vol is breekt u deze open. Jammer voor de spaarpot, maar dit leed wordt gauw verzacht door het bedrag dat bijeen is gespaard. Deze spaarpotten bedrukken wij ook fraai met uw logo of tekst. Desgewenst leveren wij dit model onbedrukt.Spaarpotten voor baby's laten bedrukken

Spaarpotten voor baby

De eerste spaarpot vergeet men nooit. Wij bieden speciale spaarpotten voor baby's in babyroze en babyblauw. Aan klanten te geven die een baby verwachten, maar ook leuk tijdens een babyshower. De snuit van het varken is de opening. Deze spaarpot kan altijd worden herbruikt, waardoor dit een dankbare herinneringsspaarpot zal worden. Bedrukt met uw logo, tekst of naam.Bedrukte spaarpotten varkens

Spaarpotten varkens

De spaarpotten in een model van een varken blijven ongekend populair. Het zijn de klassieke spaarpotten, ook wel spaarvarkens genoemd. De spaarvarken roept herinneringen op bij menig koper. We hebben er vroeger ongetwijfeld 1 gehad. En ze blijven leuk om weg te geven. Naast het spaarvarken bieden wij de mogelijkheid zelf een spaarvarken te knutselen. Leuk voor de oudere kinderen, maar ook volwassenen weten zich er raad mee. De spaarpotten, model varken, bedrukken wij met logo, de knutselvarken wordt gedrukt op de verpakking.
Bedrukte spaarpotten bestellen

Bedrukte spaarpotten bestelt u via onze website online. Liever persoonlijk een bestelling doorgeven? Ook dat kan. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 bereikbaar via 085 792 0094. Ook kunt u dan terecht voor al uw vragen over spaarpotten laten bedrukken. Liever eerst een sample bestellen, dat kan ook. Tot een stuksprijs van € 3,00 kunt u een sample gratis aanvragen. Heeft u een afwijkend aantal spaarpotten nodig? Of wilt u liever zeker zijn van de kosten? Vraag dan via de site, mail of contactformulier een gratis offerte aan. Wij doen al het mogelijke om bedrukte spaarpotten naar wens te leveren. We zijn er gewoon voor u.

Ga naar spaarpotten

 

 

Contactformulier