Spaarpotten met tekst - Spaarpot ontwerpen


Op zoek naar unieke spaarpotten met tekst? Spaarpotten ontwerpen met eigen tekst is bij PrimaRelatiegeschenken een fluitje van een cent. Onze overzichtelijke website biedt u vele vormen van spaarpotten, in transparante kleuren, hardcolor kleuren en doorzichtige kleuren. Kies uit spaarpotten die niet te openen zijn, met een sleuteltje of in de vorm van een kluis. U bestelt tegen de laagste prijzen online en ook nog een snel geleverd. Maak een ontwerp en laat dit door ons bedrukken op een fraai model. Uw tekst plaatsen we in het gewenste lettertype en in de gewenste drukkleuren. Heeft u vragen over onze serie spaarpotten? Stel ze gerust via mail of telefoon (085 792 0094).


Spaarpot pinguin Pingu zelf schilderen


Spaarpot pinguin ontwerp

Onze spaarpot pinguin is een bestseller. Een witte plastic spaarpot die wordt geleverd met verf en kwast. Laat fantasie de vrije loop en schilder zelf een eigen unieke pinguin spaarpot, model Pingu. Het fraaie ontwerp doet menig kinderhartje smelten, vol trots zullen zij hun eigen spaarpot ontwerpen en op hun slaapkamer kunnen zetten. Uw tekst plaatsen wij op de verpakking, ze zullen hierbij altijd onthouden van wie ze deze spaarpot cadeau hebben gekregen.


 

Unieke spaarpot zelf schilderen

Spaarpotten zijn leuk om zelf te schilderen. Omdat dit enorm populair is, hebben wij naast model Pingu ook nog het klassieke model Spaarvarken. Spaarpotten schilderen is creatief en er wordt ongemerkt ook nog een leuk bedrag bij elkaar gespaard. Niets is leuker te sparen voor een doel in een zelf geschilderde spaarvarken. In elk gewenst aantal te bestellen en leuk voor vele doelgroepen, zelfs voor volwassenen tijdens een bedrijfsuitje. Er zullen hilarische ontwerpen worden gemaakt.

Spaarpot transparant doorzichtig

Spaarpot transparant kopen

De spaarpot transparant is vooral populair omdat het gespaarde geld zichtbaar is. Zo merkt men al gauw dat de spaarpot voller wordt, dit nodigt uit, tot sneller sparen. U kunt een spaarpot transparant in de vorm van een huis of voetbalschoen bestellen. Onze spaarpotserie Beren kan geleverd worden in transparante gekleurde uitvoeringen. Uw tekst kunnen wij op alle transparante modellen plaatsen. Sommige tot wel 4 drukkleuren. Kopen kan eenvoudig via de site. Maar u kunt ons ook altijd bellen.

Wij zijn er voor u

Bij ons plaatst u niet alleen een bestelling. Nee, wij helpen u graag vanaf de bestelling tot aan de levering. Vooral als u een spaarpot laat ontwerpen met tekst is dit erg belangrijk. We willen graag goed bedrukte spaarpotten leveren. Daarom ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Deze ontvangt u gratis, daarnaast kunt u gebruik maken van:

  • deskundig advies
  • informatie ontvangen over productspecificaties
  • gratis samples aanvragen (tot per stuk prijs van € 3,00)
  • gratis verzendmogelijkheden bij order met tekst
  • onbedrukte bestellingen plaatsen
  • vooraf betalen via Ideal, achter op factuur
  • logo advies en omzetten van tekst en logo's naar een drukbestand

We doen echt (bijna) alles voor u. Komt u er niet uit? Bel, mail of chat met ons.

Ga naar spaarpotten

 

 

Contactformulier